Moderne badeværelse med masser af hansgrohe nyheder.

Nyheder fra hansgrohe: Helhedsorienterede produktløsninger fra én og samme leverandør

For at skabe vidunderlige vandoplevelser tænker hansgrohe ikke kun i individuelle produktløsninger. I stedet skaber vi helhedsorienterede, bæredygtige løsninger, der bringer dine kunders badeværelsesdrømme til live. Her kan du opleve vores udvalgte kombinationer af håndvaske, møbler, armaturer og brusere samt matchende spejle, toiletter og tilbehør.

Individuelle drømmehåndvaske

Området ved håndvasken er meget mere end bare et sted, hvor man vasker hænder eller børster tænder. Det er et sted til regeneration; et sted, hvor man kan trække sig tilbage og holde en velfortjent pause, tanke ny energi og nyde livet. Med hansgrohe er det muligt at indrette pladsen ved håndvasken helt individuelt. Produktløsningerne er en del af et overordnet designsystem. Håndvaskene kan matches med toiletter og møblerne med et udvalg af spejle. Det skaber en harmonisk, funktionel, flot og bæredygtig velværeoase. For os er det helt naturligt at spare på ressourcerne.

Xanuia Q: Udviklet til at forenkle rutinerne

Fleksible rutiner, der gør hverdagen lidt lettere – det er et stort ønske for mange kunder. Xanuia Q håndvaskene kombinerer komfort og funktionalitet med stil og enkelhed for en optimal oplevelse ved håndvasken. Med den karakteristiske SoftCube-form (Q) giver den budgetvenlige serie alle badeværelser et æstetisk touch. Håndvaskene egner sig også perfekt til projektbyggeri.

Mere om Xanuia Q håndvaskene
Par foran Xanuia Q håndvask.

Xarita Lite S og Q: Spejlet som stemningsskabende element

Xarita Lite-spejllinjen sætter fokus på dine kunders velbefindende ved at forbedre deres badeværelsesrutiner med attraktiv belysning. De bæredygtige kvalitetsprodukter fås i rund udførelse (S) og SoftCube-design (Q), med en mat hvid eller mat sort ramme. Spejldesignet passer harmonisk til hansgrohe håndvaske, og den attraktive pris skaber garanteret en god stemning hos dine kunder.

Mere om Xarita Lite spejle

 

Oplev også vores Xarita E- og S-spejlsortiment, som skaber en helhedsoplevelse på badeværelset sammen med hansgrohe håndvaskene fra Xelu Q- og Xevolos E-linjerne.

Glad par foran Xarita Lite Q spejl med lys.

Mere sjov, sanselighed og bæredygtighed i brusebadet

For mange mennesker er hansgrohe synonymt med "førsteklasses brusere," for premium-mærket bringer mere glæde ind i brusebade over hele verden. hansgrohes unikke bruseverden byder på smart teknologi og inspirerende stråletyper, så brugerne får fremragende bruseglæde og et lavt vandforbrug. Vi står for en skånsom brug af ressourcerne, hvilket er godt for klimaet, bankkontoen og det økologiske fodaftryk. Vores produkter egner sig også perfekt til hoteller.

Sig hej til fremtiden! Den nye iBox universal 2

Hurtigere, smartere og mere fleksibel: Med den nye iBox universal 2 og de nye kappesæt fra hansgrohe lykkes installationen dobbelt så hurtigt som med den tidligere model. Den nye indbygningsdel kombinerer de kendte fordele med mange førsteklasses funktioner og ekstra plusser. Så du kan udføre dit arbejde så præcist som muligt på ingen tid.

Mere om iBox universal 2
Nyhed fra hansgrohe: iBox universal 2 indbygningsdel.

Ecostat Element termostater: Nyd øjeblikket med en lille drejning

Nyheder til frembygget installation: Ecostat Element termostaterne giver øjeblikkeligt mere velvære og sikkerhed i brusebadet. De budgetvenlige linjer understøtter en bæredygtig livsstil med vand- og energibesparende funktioner. Ecostat Element er den tidløst elegante vandstyring, der passer til alle hansgrohes bruselinjer med sin gennemgående metaloverflade. Fås i krom og mat sort til brus og badekar.

Mere om Ecostat Element
Kvinde styrer bruser vha. hansgrohe Ecostat Element termostat.

RainDrain afløb: Perfekt form og funktion

RainDrain linjeafløbene er den perfekte løsning til ethvert badeværelsesprojekt. hansgrohe tilbyder et bredt udvalg af produkter, længder og farver, så din kundes smag kan udtrykkes ned til mindste detalje. RainDrain gør brusebadet til en gennemdesignet zone, hvor alting passer sammen.

Mere om RainDrain linjeafløb
RainDrain linjeafløb fra hansgrohe – nye former og farver.

hansgrohe toiletter: Attraktivt design og effektive funktioner

Toilettet er en vigtig del af velværeoasen. De komfortable og hygiejniske hansgrohe toiletter er designet uden skyllerand. En række innovative teknologier gør dem til økonomiske, smudsafvisende og rengøringsvenlige kvalitetsprodukter. Takket være deres universelle design passer de ind i ethvert drømmebadeværelse. Uanset om de er runde (S) eller udført i SoftCube-design (Q): Med hansgrohes toiletter finder alle dine kunder og projektpartnere det ideelle produkt.

EluPura Original S og Q: Til det æstetiske badeværelse

Vores toiletters minimalistiske design forskønner ethvert badeværelse. Vi leverer EluPura Original i to tidløse udførelser: Rund (S) og SoftCube (Q). De passer til resten af hansgrohes badeværelsesprodukter, hvilket skaber et harmonisk look. EluPura Original kombinerer æstetik, stor ydeevne og effektiv brug af vand med en attraktiv pris, som glæder dine kunder.

Mere om EluPura Original

 

Andre produkter til toiletområdet: EluPura toiletter i rundt eller SoftCube-design harmonerer med håndvaskene fra Xelu Q- og Xevolos E-linjerne. Til gennemført badeværelsesdesign. 

Gravid kvinde sidder på EluPura Original S toilet. 

Kurser og servicetilbud for fagfolk