/

Nyheder fra hansgrohe: Helhedsorienterede produktløsninger fra én og samme leverandør

For at opnå uforglemmelige vandoplevelser tænker vi ikke længere kun i individuelle produktløsninger. I stedet stræber vi efter at skabe helhedsorienterede, bæredygtige løsninger, der gør dine kunders badeværelsesdrømme til virkelighed. Her kan du opleve vores udvalgte kombinationer af håndvaske, møbler, armaturer og brusere samt matchende spejle, toiletter og tilbehør.

Xelu Q: Mere stil, opbevaringsplads og familiehygge

Oplev Xelu Q håndvaske og møbler til badeværelser, der indbyder til velvære. SoftCube-designets harmoniske udtryk og de mange individualiseringsmuligheder skaber de bedste forudsætninger for at gøre drømmen om den perfekte håndvask til virkelighed. En ny linje fra hansgrohe, der er som skabt til familiers behov i hverdagen.

Mere om Xelu Q
Nyhed fra hansgrohe: Xelu Q håndvaske og møbler til badet.

Xevolos E: Arkitektonisk design forskønner håndvasken og gør den til et statement

Med Xevolos E kan dine kunder opfylde deres drøm om den perfekte håndvask. De arkitektonisk designede håndvaske og møbler kombinerer holdbart design, upåklagelig kvalitet, funktionalitet og komfort. En ny hansgrohe premium håndvask, der passer til kundens unikke stil og individuelle behov.

Mere om Xevolos E
Nyhed fra hansgrohe: Xevolos E håndvaske og møbler til badet.

Tecturis S & E: Arkitektoniske armaturlinjer – inspireret af vand

Med armaturlinjerne Tecturis S og Tecturis E skaber dine kunder et individuelt rum, hvor arkitektoniske principper, komfort, funktionalitet og bæredygtighed flyder sammen på en ideel måde. To nye linjer fra hansgrohe, der med deres minimalistiske look understreger vandets æstetik og skønhed.

Mere om Tecturis
Nyhed fra hansgrohe: Tecturis S og Tecturis E armaturer.

Pulsify S & E: Til bæredygtige bruseoplevelser med alle sanser

Takket være to unikke designvarianter forvandler Pulsify brusebadet til dine kunders yndlingssted – uanset hvor meget plads der står til rådighed. De to designvarianter i rund (S) og firkantet (E) udførelse forvandler vand til velvære i kombination med de mikrofine dråber fra PowderRain-brusestrålen.

Mere om Pulsify
Nyhed fra hansgrohe: Pulsify S og Pulsify E brusere.

Sig hej til fremtiden! Den nye iBox universal 2

Hurtigere, mere fleksibel og intelligent: Med den nye iBox universal 2 og de nye kappesæt fra hansgrohe er installationen endnu nemmere og hurtigere end med den tidligere model. Den nye indbygningsdel kombinerer de kendte fordele med mange nye funktioner og ekstra plusser. Så du kan udføre dit arbejde så hurtigt og nøjagtigt som muligt.

Mere om iBox universal 2
Nyhed fra hansgrohe: iBox universal 2 indbygningsdel.

Designflex bruserslange

Det behagelige, tekstillignende look på den nye hansgrohe Designflex bruserslange er visuelt inspirerende og indbyder til velvære i brusebadet. Det anvendte garn er fremstillet af genbrugte PET-flasker og passer perfekt til alle hansgrohe FinishPlus-overflader. Desuden garanterer det vandtætte og vandafvisende materiale optimale hygiejneforhold og nem rengøring. Det gør Designflex til en tidløs og bæredygtig designgenstand.

Mere om Designflex bruserslangen
Designflex: hansgrohe bruseslanger til moderne bade.

Kappesæt: ShowerSelect Comfort og DuoTurn

Kappesættene ShowerSelect Comfort (termostat) og DuoTurn (armatur) til indbygning har et fladt design. Det betyder, at dine kunder får behagelige bruseoplevelser med masser af bevægelsesfrihed og en behagelig rumfølelse. To nye linjer fra hansgrohe, der løfter indbyggede installationer op på et endnu højere niveau.

Mere om designkappesættene
Nyhed fra hansgrohe: Kappesæt til indbygning i badeværelset.

Flere nyheder fra hansgrohe