/
Perfekt kombination, tilfreds kunde

Find den rigtige vandhane ved hjælp af AXOR og hansgrohe ComfortZone tests

Vandhanen og håndvasken skal passe til hinanden, så der ikke kommer irriterende vandstænk på tøjet eller rundt om håndvasken. ComfortZone testene fra AXOR og hansgrohe er pålidelige metoder til at finde ud af, hvordan vores armaturer og håndvaske fra førende producenter passer sammen. De sørger for en højere planlægningssikkerhed og gør det lettere for dig at rådgive korrekt.

Forskellige armaturhøjder, talrige muligheder – én testmetode

En håndvask kan have mange forskellige formål: På et gæstetoilettet er den der simpelthen bare, så man kan vaske hænderne, men på det store badeværelse kan den også bruges til at vaske håret eller forskellige andre gøremål i hverdagen. Kravene til håndvasken har dog altid ét til fælles: De to komponenter vandhane og håndvask skal passe sammen. I æstetisk henseende for at opnå et harmonisk design. Og i funktionelt øjemed skal vandhanen og håndvasken være tilpasset hinanden, så der ikke kommer irriterende vandstænk på tøjet eller rundt om håndvasken. Så har brugeren glæde af sit valg i lang tid – og VVS-fagmanden har endnu en tilfreds kunde.

En perfekt kombination af et AXOR armatur og en håndvask.
Passer perfekt sammen i både æstetisk og funktionel henseende: Med ComfortZone testmetoden kontrollerer vi vandhane/håndvask-kombinationen med hensyn til stænk og sprøjt og bevægelsesfrihed.

Med ComfortZone testen har Hansgrohe udviklet en pålidelig, virkelighedsnær testmetode, som viser, hvordan armaturerne fra de to mærker AXOR og hansgrohe passer sammen med gængse håndvaske fra førende producenter. Armaturerne monteres som angivet i monteringsvejledningen og testes ud fra følgende kriterier:

  • Frirum mellem armatur og håndvask
  • Vandets stænkadfærd ved forskellige vandtryk
  • Vandets stænkadfærd, når der vaskes hænder

Resultaterne står gratis til rådighed for AXOR og hansgrohe fagpartnere som udførlige testrapporter til download. Vi har allerede testet utallige armatur- og håndvaskkombinationer i vores eget testcenter. Den tekniske knowhow og resultaterne, som vi har samlet gennem de mange testcyklusser, giver fagpartnerne sikkerhed under planlægningen og salgssamtalen. ComfortZone testen er en eksklusiv service, der tjener til orientering for kunderne og som et værdifuldt rådgivningsværktøj for fagpartnerne.

ComfortZone tests med hansgrohe armaturer: testede kombinationer til højeste komfort

Armaturudbuddet fra hansgrohe er omfangsrigt. Mærkets ComfortZone tests er lige så omfattende: Der er allerede blevet testet flere tusind armatur- og håndvaskkombinationer. Testresultaterne, der er sorteret efter keramikproducenter, leverer en oversigt over passende håndvaske til forskellige armaturlinjer fra hansgrohe i forskellige design, højder og installationstyper. hansgrohe har defineret fem keramiktyper:

  • Vaskeskål med armatur bag vasken
  • Vaskeskål med armatur oven på vasken
  • Vaskeskål med armatur på væggen
  • Indbygningsvask eller opsatskumme med fritstående armatur
  • Væghængt håndvask med armatur oven på vasken

De rigtige armaturer til de forskellige typer er anført i testresultaterne. Resultaterne står til rådighed som gratis pdf-filer til download.

En vandhane og keramikvask, der ikke passer til hinanden.
Det er ærgerligt, når armaturet og håndvasken ikke passer til hinanden, så vandet sprøjter op fra vasken. ComfortZone testene viser, hvilken hansgrohe vandhane, der passer til hvilken keramikvask.

Sådan gennemføres ComfortZone testen:

Frirumstesten
Her drejer det sig om armatur-håndvask-kombinationens frirum – altså bevægelsesfriheden for brugeren mellem tuden og afløbet. Der placeres en testkugle mellem armaturet og håndvasken for at tjekke, om det er komfortabelt at vaske hænder. Hvis kuglen ikke passer ind midt under vandstrålen, kan kombinationen ikke anbefales iht. testen.

Stænktesten
Her testes kombinationens stænkadfærd. Det gælder om at forhindre, at vandet sprøjter, når det rammer håndvasken. Armaturet åbnes og lukkes igen flere gange i træk. Håndvasken tørres hele tiden ren for at kunne vurdere stænkadfærden. Til slut analyseres stænkene uden for vasken. For at opnå et så virkelighedsnært resultat som muligt gennemføres testen flere gange for hvert armatur med forskelligt vandtryk.

Praksistesten
Her testes stænkadfærden, når man vasker hænder. Vasken af hænderne simuleres vha. en standardiseret håndmodel, der bevæges tre gange frem og tilbage under vandstrålen. Derefter analyseres eventuelle stænk uden for vasken.

AXOR ComfortZone test: Armaturer, der passer både i funktionel og æstetisk henseende

Kunder, der vælger AXOR armaturer til indretningen af deres badeværelse, sætter pris på æstetik og perfektion. Inden for rammerne af ComfortZone testene kontrollerer AXOR forskellige armaturkollektioner i kombination med håndvaske fra renommerede keramikproducenter, så kundernes krav altid opfyldes. Kombinationerne testes med hensyn til det æstetiske helhedsbillede og de funktionelle egenskaber. Ved valget af håndvaskene lægger AXORs eksperter især vægt på stil, pris og designkrav. Håndvaskene inddeles i fem keramiktyper, for eksempel vaskeskåle med armatur oven på vasken eller opsatskummer med fritstående armatur. De fem typer er beskrevet udførligt i testresultaterne. Testresultaterne står gratis til rådighed som pdf-filer til download.

Vandhane med vandfaldsstråle og indbygget håndvask.
En perfekt kombination i både æstetisk og funktionel henseende: AXOR Massaud armatur med håndvask. Håndvaskens geometri skal passe helt nøjagtigt til den smukke vandfaldsstråle.

Harmoni ved håndvasken

AXOR-badkollektionerne opstår i samarbejde med ansete designere. De er visionære koncepter til badet med en stor mangfoldighed af design. I AXOR badet er det vigtigt, at alle komponenter er afstemt efter hinanden. AXOR ComfortZone testene viser, hvilke håndvaske, der harmonerer stilistisk med de forskellige AXOR armaturer. Testresultaterne er inddelt praktisk og overskueligt efter de enkelte badkollektioner og udgør dermed et stærkt rådgivningsgrundlag for kundesamtaler.

Funktionalitetstest til mere komfort

Ud over den æstetiske virkning viser AXOR ComfortZone testene også kombinationernes funktionelle samspil. Såvel friummet under armaturet som stænkadfærden testes. Kombinationen skal leve op til kravet om komfortabel vask af hænder, som også defineres ud fra bevægelsesfriheden mellem armaturets tud og afløbet. Vandet må ikke sprøjte op på tøjet eller fladen rundt om håndvasken, når det rammer kummen. Derfor foretages der forskellige praktiske tests af stænkadfærden, frirummet og brugen under virkelighedsnære betingelser.