/
Spar på energien på en nem måde

CoolStart: Brug kun varmt vand, når der virkelig er brug for det

I grebets midterposition flyder der kun koldt vand ved armaturer med CoolStart-teknologien. Grebet kan kun drejes mod venstre, hvorved der blandes varmt vand i. Det reducerer automatisk energibehovet og udledningen af CO2. Det smarte betjeningskoncept er trendskabende inden for sanitetsbranchen, fordi det sparer penge og skåner miljøet. På hoteller er sparepotentialet enormt.

Der er meget, der taler for CoolStart

  • Kunder, der køber armaturer med CoolStart, sparer energi, CO2 og penge ved hver eneste brug. De skåner de værdifulde ressourcer og yder deres bidrag til klimabeskyttelsen.
  • I kombination med EcoSmart-teknologien sparer man yderligere værdifuldt vand – op til 60 procent.
  • CoolStart-armaturerne har en brugervenlig ergonomi.
  • Fra individuelle forbrugere til hoteller: CoolStart-sortimentet er interessant for en bred målgruppe og giver forhandlerne fremragende salgsmuligheder.
  • De veletablerede hansgrohe armaturlinjer som Metris, Talis og Focus samt AXOR Starck håndvaskarmaturer, der findes i forskellige prisklasser, har gjort CoolStart kendt i vide kredse.
CoolStart -armaturer til automatisk energibesparelse.
Hvad enten du er sanitetsforhandler eller aktiv på projektområdet: Dit bedste salgsargument for CoolStart er sparepotentialet.

Moderne armaturer med sparefunktion: Sådan fungerer det

Mens gennemløbsvarmeren eller cirkulationspumpen straks går i gang på standard-armaturer med grebet i midterposition, fyldes ledningssystemet ikke unødigt med varmt vand ved CoolStart-armaturerne. Det er ofte tilstrækkeligt at bruge helt koldt vand til at vaske hænder eller fylde beholdere, derfor er bevægelsen af grebet mod højre blokeret på disse armaturer. Hvis man ønsker varmere vand, skal grebet bevæges mod venstre. Først da blandes der også varmt vand i vandstrømmen. Brugeren bestemmer selv, hvor varmt vandet skal være. 

Udvalgte produkter med CoolStart-teknologi