Online-reservedelskatalog

Find reservedele til vandhaner og andre hansgrohe produkter

hansgrohe produkter er udført i høj kvalitet og har en lang levetid. Hvis der med tiden alligevel forekommer lidt slid på delene, kan du finder de passende reservedele her – naturligvis som originale hansgrohe produkter. Aktuelle eller ældre modeller: Vi har samlet reservedelene til armaturer, brusere, afløb & co. på en overskuelig måde i vores online-database. VVS-fagfolk kan derfor hurtigt finde alle komponenter til deres kunder.

hansgrohe reservedelskatalog til armaturer, brusere og afløbsteknik

Her finder du hansgrohe reservedele til håndvaske, kar, brusebade, bideter og køkkenvaske, så du kan udskifte slidte og ødelagte dele så hurtigt som muligt. I vores online-reservedelskatalog får du også informationer om produkternes funktionsmåde. Klik på "Specialdele", hvis du har brug for hjælpemidler som værktøj eller O-ringe.

FAQ-siden finder du svar på mange spørgsmål om blandt andet reservedele, og der er også korte tekniske videoer tilgængelige. En oversigt over alle vores tekniske videoer til fagfolk finder du på vores YouTube-kanal.

Reservedele til vandhanerne fra hansgrohe.
Det er nemt at finde hansgrohe reservedele online. Når armaturerne og bruserne i badet og køkkenet fungerer, nyder alle personer i husstanden de skønne øjeblikke med vandet.

Find hurtigt reservedele online – i hansgrohe reservedelskataloget

I hansgrohe reservedelskataloget får du et blik i produkternes indre. Her finder du samtlige tekniske detaljer såsom mål og montering for:

  • badarmaturer ved håndvasken, karret, bidetet; 
  • hovedbrusere, håndbrusere, brusetilbehør;
  • produkter til afløbsteknik;
  • køkkenarmaturer, køkkenvaske, vaskkombinationer og køkkentilbehør.

Interaktive eksplosionstegninger viser dig, hvordan de enkelte dele hører sammen, så hansgrohe kvalitetsproduktet også fremover byder på førsteklasses komfort i badet og køkkenet – og masser af vandglæde.