Hightech for mere individualitet i badet

PVD-proces til farvede, brillante og robuste overflader

Armaturer, brusere og tilbehør, som er forædlet med PVD-metoden i vakuumkamre, får et ekstra metallag, der enten er højglanspoleret eller børstet i hånden, hvilket giver det en helt særlig tekstur. Det er ligegyldigt, hvilken af de talrige PVD-overflader kunden vælger: De er alle kendetegnet ved ekstremt brillante farver og høj modstandsdygtighed.

Mere farve i badet: hightech-metode til forædling af armatur-overflader

AXOR og hansgrohe bad- og køkkenarmaturerne med overflader skabt med PVD-metoden er kendetegnede af en enorm farvebrillans og fremragende mekaniske egenskaber. Farven opstår via et ekstra metallag, der skabes i vakuumkamre med Physical Vapor Deposition-metoden – forkortet PVD. Processen med behandling af forskellige gasblandinger får forskellige lysrefleksioner til at opstå på overfladen.

Enhver af de talrige farvede overflader er resultatet af intensivt udviklingsarbejde – og summen af hightech og håndarbejde, da de børstede overfladevarianter bearbejdes i hånden. Afhængig af designet får armaturerne således en helt særlig tekstur.

Resultatet er farvede vandhaner, brusehoveder, køkkenarmaturer og tilbehør, der fremstilles efter de højeste kvalitetsstandarder og som opfylder ønsket om mere individualitet i badet og ved vasken. De har en brillant farvekvalitet og er robuste over for udefrakommende påvirkninger.

Vakuumkammer til PVD-metoden til farvede armaturer.
For større individualitet og lang levetid i bad og køkken: Farvede armaturer, som er forædlet ved hjælp af PVD-metoden, er kendetegnet ved en ekstrem farvebrillans og robusthed.

Fordele ved PVD-overfladerne: kvalitet, brillans og lang levetid

De berøres, betjenes og rengøres utallige gange: Vandhaner og brusehoveder skal være robuste for at opnå en lang levetid. Fordi de indbygges i rum, der kun renoveres hvert 25. år i gennemsnit – badeværelser og køkkener. Og fordi det er produkterne i hjemmet, som står for tilførslen af drikkevandet, rengøringen af kroppen og den daglige hygiejne.

Armaturerne, bruserne og tilbehøret fra AXOR og hansgrohe er kendetegnet af højeste materialekvalitet og optimal form og funktion. De farvede overflader, som fremstilles ved hjælp af PVD-metoden, yder et stort bidrag til den førsteklasses kvalitet. Bad- og køkkenprodukterne, som opfylder individuelle designønsker og højeste designkrav med deres farve, får en særlig forædling gennem PVD-metoden med følgende egenskaber: 

  • Fremragende farvebrillans
  • Høj modstandsdygtighed over for ydre påvirkninger såsom ridser, rengøringsmidler og saltholdig havluft
  • En overfladetekstur og farve med lang levetid
  • Berøringsvenlig udførelse
Vandhane med robust PVD-overflade i bronzefarve.
En af de mange PVD-overflader til AXOR og hansgrohe bad- og køkkenprodukter: Vandhanen i bronzefarve har farvebrillans og er meget robust.