/
Tre drømmebade, tre historier

Fra én og samme leverandør: Helhedsløsninger til badeværelset

I samarbejde med PHOENIX Design og arkitekten Peter Ippolito (og hans internationalt anerkendte designstudio Ippolito Fleitz Group) sætter hansgrohe nye standarder inden for badeværelsesdesign. I de følgende eksempler viser vi det harmoniske samspil mellem brusere, armaturer, møbler, keramik og spejle. Få mere at vide om vores nye drømmebadeværelser her!

Realisér dine kunders badeværelsesdrømme!

For at opnå uforlignelige vandoplevelser fokuserer vi hos hansgrohe ikke længere kun på individuelle produktløsninger men sammenføjer i stedet de enkelte elementer til en helhedsoplevelse i badeværelset. Elementerne omfatter nu også møbler, sanitet og spejle i tillæg til inspirerende idéer, armaturer, brusere og tilbehør. Dermed skaber vi et perfekt koordineret, interaktivt miljø til dine kunders personlige smag. 

Nytænkning af hele badeværelset som velværerum 

Vores drømmebadeværelser er baseret på dine kunders stil og behov, deres familiesituation og de rumlige forhold. Hvert hansgrohe drømmebadeværelse er unikt og kan sammensættes individuelt. Der tages naturligvis hensyn til diverse ønsker med hensyn til design og komfort.

hansgrohe bad med designerarmaturer, møbler, keramik, spejl.
Hvordan skal drømmebadeværelset se ud, hvilke følelser skal det fremkalde? hansgrohe inspirerer kunderne til at finde et personligt svar på disse spørgsmål ved hjælp af gennemtænkte koncepter.

Drømmebad for alle børnefamilier: Fordi livet med børn er det største eventyr

Børn leger i miljøvenligt hansgrohe familiebad.
Livet er fuld af overraskelser. Vores familiebadeværelse er et yderst funktionelt sted men er også skabt til eventyrlige morgener og spændende aftener.

Dette farverige badeværelse venter på at blive fyldt med liv og inspirerer brugerne til at tænke anderledes og bryde med rutinerne. Naturlige materialer suppleres af gennemtænkte badeværelsesmøbler og smukt designet sanitet. De anvendte trækomponenter stammer fra certificeret bæredygtigt skovbrug. Og Pulsify S bruseren med PowderRain giver en sanselig bruseoplevelse på trods af et lavt vandforbrug. Brugen af planter i indretningen understreger den miljøbevidste holdning, sikrer et behageligt indeklima og inspirerer til eventyr. 

Velkommen i wellness-paradiset

Samspillet mellem materialer, farver og håndlavede vægstrukturer giver denne oase af tryghed et indtagende udseende. Med let afrundede armaturer og sanitet gengives de organiske former på forskellige niveauer og danner en ideel kulisse for uforglemmelige familiestunder. Højdepunkterne er gennemtænkte badeværelsesmøbler med mange opbevaringsmuligheder og en intelligent indretning af alle skuffer. Designet bliver til en hjælper i hverdagen, der gør det lettere at organisere familielivet.  

Drømmebad til globetrottere: Feriefornemmelser hele året rundt

hansgrohe globetrotter-bad med personlige souvenirer.
Ville det ikke være vidunderligt, hvis det at gå ud i badet om morgenen føltes som en rejse til et smukt, fjernt sted? Med globetrotter-badet kan denne drøm gå i opfyldelse. 

Dette elegante rum kombinerer design med personlig holdning og bæredygtighed med stil. Det er designet til folk, der går op i deres velvære og sætter pris på funktionalitet. Resultatet er et drømmebadeværelse, der understreger kærligheden til moderne design, klarhed og individualitet, og som er inspireret af de smukkeste steder i verden. Klare linjer, markante kontraster og et varieret landskab af materialer, farver og genstande inviterer til afslapning. 

Så godt kan det føles at være i verden

Den rektangulære form på armaturet og bruseren står i kontrast til de bløde kurver på håndvasken og toilettet. Dette samspil mellem formerne går igen i hele rummet og skaber en naturlig komfortzone. Smarte løsninger som badeværelsesmøblernes SoftClose-teknologi, opbevaringspladsen i skabene eller den blide PowderRain fra Pulsify E bruseren sikrer behagelige, sanselige badeoplevelser. Individuelle designelementer, som fx kaktusser, bænke og kurve, giver rummet en personlig note og fortæller historier om rejser, håndværkskunst og fascinerende kulturer. 

Drømmebad for designelskere: Får hjertet til at slå lidt hurtigere

Forelsket par i hansgrohe drømmebad.
Et drømmebadeværelse af høj kvalitet med en tidløs æstetik er det ideelle miljø for inspiration og passion. Det formidler en følelse af klarhed, lethed og åbenhed. 

Dette drømmebadeværelse er udstyret med personlig smag og ønsker for fremtiden. Det er designet uden barrierer og med tilstrækkelig bevægelsesfrihed samt minimalistisk design fuld af levende minder. De følelsesmæssige accenter består af billedrammer, et håndknyttet tæppe og Ming-vaser. I det lyse badeværelseslandskab sørger forskellige overflader, former og materialer for varme og velvære. 

Inspirerende klare rammer for store følelser

Det overordnede indtryk er elegant og alligevel legende, minimalistisk og alligevel hyggeligt. Konceptet med indramning og produkternes lineære former definerer rummet. Armaturer, brusere og hylder i en elegant børstet bronze PVD-finish understreger individualiteten. Takket være tusindvis af mikrodråber forkæler førsteklasses Rainfinity brusere kroppen og sjælen. Her mødes stilfuld elegance med maksimal komfort – så der opstår unikke vandoplevelser. 

Gør individuelle drømmebade til virkelighed med hansgrohe

  • Tilbyd dine kunder perfekt koordinerede, interaktive badeværelsesløsninger, der kan tilpasses deres stilpræferencer og behov.
  • Med hansgrohe ExcellentFit finder du frem til den perfekte kombination af armatur og håndvask. Vores eksperter fra det tekniske servicecenter har testet funktionaliteten af mange af de mulige kombinationer.
  • Alt fra én og samme leverandør: Vi ønsker at gøre din hverdag lettere med vores helhedsorienterede, koordinerede produktløsninger. Uanset om det er i forbindelse med rådgivning, produktpræsentation, markedsføring, logistik eller installation.