Fem drømmebade, fem historier

Gør dine kunders badeværelsesdrømme til virkelighed!

For at opnå uforlignelige vandoplevelser fokuserer vi hos hansgrohe ikke kun på individuelle produktløsninger men sammenføjer i stedet de enkelte elementer til en helhedsoplevelse i badeværelset. Ud over inspirerende idéer, armaturer, brusere og tilbehør omfatter sortimentet nu også møbler, porcelæn og spejle. På den måde skaber vi et perfekt koordineret miljø til dine kunders personlige smag.

hansgrohe bad med designarmaturer, møbler, keramik, spejl.

Nytænkning af hele badeværelset som velværerum 

Hvordan skal drømmebadeværelset se ud, hvilke følelser skal det vække? Med inspirerende, helhedsorienterede koncepter giver vi dine kunder mulighed for at finde et personligt svar på disse spørgsmål. Vores drømmebadeværelser er baseret på deres stil og behov, deres familiære situation og de rumlige forhold i deres hjem. Hvert hansgrohe drømmebadeværelse er unikt og kan skræddersys. Vi tager naturligvis hensyn til personlige ønsker til design og komfort.

Drømmebadeværelset for alle, der elsker stærke kontraster og familiebånd

Far og datter i drømmebadeværelse.
Badeværelset er et vidunderligt sted, hvor afslapning og spænding går hånd i hånd. Hvor forfriskende selvpleje og glade familieøjeblikke gør hver dag magisk.

Hver detalje er gennemtænkt i dette stilfulde familiebadeværelse – et mesterværk med praktisk funktionalitet. Det kontrastrige bad har et industrielt touch. De kubiske designelementer er tidløse klassikere, der bidrager til rummets charme. Det turkisgrønne tapet får badet til at gløde og skaber en livlig atmosfære. Den grå bordplade og de mørke XXL-fliser giver modspil og skaber ro i rummet. Puds i betonlook adskiller brusebadet fra de andre områder og giver en følelse af rummelighed. Den stimulerende atmosfære med naturligt lys indbyder til at blive hængende.

Til både velorganiserede og kaotiske dage

Dette badeværelse er mere end blot en kombination af armaturer, porcelæn og fliser. Det er en portal til en verden fuld af inspiration, hvor der er latter og kærlighed i luften. Badet forstår livets rytme, her kan man fejre rolige øjeblikke og glade stunder med dem, man elsker. Her kan alle familiemedlemmer tanke ny energi eller slappe helt af. I dette rum er der også plads til lidt kaos. Det kan være en livlig legeplads, hvor der skabes uforglemmelige øjeblikke og en kærlig atmosfære.

Drømmebadeværelse til fantasifulde og muntre dekorationskunstnere

Ung kvinde lægger makeup i et farverigt badeværelse.
Afslapning og nydelse: Gør-det-selv-badeværelset er et rumligt vidunder, hvor sofistikerede, intuitive produkter forenkler de daglige rutiner. 

Velkommen til velværestedet, hvor beboerne udtrykker sig selv – med lyse farver og et tapet, der indbyder til at drømme. Den lille oase har sin egen karakter og gør et stort indtryk. Den er udstyret med sparsommelige produkter, der muliggør en bæredygtig livsstil. Udseendet er inspireret af den enkle elegance i skandinavisk design, hvor hyggen aldrig kommer til kort. Farvestrålende tilbehør eller drømmende pastelfarver giver rummet et individuelt touch. Afrundet, hvid porcelæn og sorte armaturer er højeste mode.

DIY står også for DREAM IT YOURSELF

Her er der fuld frihed. Konventioner ignoreres, og velværen sættes i højsædet. Ud med rent funktionelle badeværelser, intetsigende tapeter og triste fliser uden personlighed! Ind med kreative badeværelser med masser af forvandlingskraft, som inspirerer til liv! Rummet skal være en oase med masser af plads til pleje, afslapning og selvkærlighed – og en legeplads til opvarmningen før festen. Det økonomiske badeværelse kan ombygges efter alle kunstens regler. Skål for kunsten at gøre det selv!

Bæredygtigt, økonomisk, fortryllende

Drømmebad for alle børnefamilier: Fordi livet med børn er det største eventyr

Børn leger i miljøvenligt hansgrohe familiebad.
Livet er fuld af overraskelser. Vores familiebadeværelse er et yderst funktionelt sted, men er også skabt til eventyrlige morgener og spændende aftener.

Dette farverige badeværelse venter på at blive fyldt med liv og inspirerer brugerne til at tænke anderledes og bryde med rutinerne. Naturlige materialer suppleres af gennemtænkte badeværelsesmøbler og smukt designet porcelæn. De anvendte trækomponenter stammer fra certificeret bæredygtigt skovbrug. Og Pulsify S bruseren med PowderRain giver en sanselig bruseoplevelse på trods af det lave vandforbrug. Brugen af planter i indretningen understreger den miljøbevidste holdning, skaber et behageligt indeklima og inspirerer til eventyr. 

Velkommen i wellness-paradiset

Samspillet mellem materialer, farver og håndlavede vægstrukturer giver denne trygge oase et indtagende udseende. Med let afrundede armaturer og porcelæn gengives de organiske former på forskellig vis og danner en ideel kulisse for uforglemmelige familiestunder. Højdepunkterne er badeværelsesmøblerne fra Xelu Q-linjen med mange opbevaringsmuligheder, intelligent indretning af alle skuffer og et brusesystem med integreret hylde. Designet bliver til en hjælper i hverdagen, der gør det lettere at organisere familielivet.  

Drømmebad til globetrottere: Feriefornemmelser hele året rundt

hansgrohe globetrotter-bad med personlige souvenirer.
Ville det ikke være vidunderligt, hvis det at gå ud i badet om morgenen føltes som en rejse til et smukt, fjernt sted? Med globetrotter-badet kan denne drøm gå i opfyldelse. 

Dette elegante rum kombinerer design med personlig holdning og bæredygtighed med stil. Det er designet til folk, der går op i deres velvære og sætter pris på funktionalitet. Resultatet er et drømmebadeværelse, der understreger kærligheden til moderne design, klarhed og individualitet, og som er inspireret af de smukkeste steder i verden. Klare linjer, markante kontraster og et varieret landskab af materialer, farver og genstande inviterer til afslapning. 

Så godt kan det føles at være i verden

Den rektangulære form på armaturet og bruseren står i kontrast til de bløde kurver på håndvasken og EluPura toilettet. Dette samspil mellem forskellige former går igen i hele rummet og skaber en naturlig komfortzone. Smarte løsninger som badeværelsesmøblernes SoftClose-teknologi, opbevaringspladsen i skabene og den blide PowderRain fra Pulsify E bruseren sikrer behagelige, sanselige badeoplevelser. Individuelle designelementer, som fx kaktusser, bænke og kurve, giver rummet en personlig note. Og fortæller historier om rejser, håndværkskunst og fascinerende kulturer. 

Drømmebad for designelskere: Får hjertet til at slå lidt hurtigere

Forelsket par i hansgrohe drømmebad.
Et drømmebadeværelse i høj kvalitet med en tidløs æstetik er det ideelle miljø for inspiration og passion. Det formidler en følelse af klarhed, lethed og åbenhed. 

Dette drømmebadeværelse er udstyret med personlig smag og ønsker for fremtiden. Det er designet uden barrierer og med tilstrækkelig bevægelsesfrihed samt minimalistisk design fuld af levende minder. Billedrammer, et håndknyttet tæppe og Ming-vaser er følelsesmæssige accenter. I det lyse badeværelseslandskab sørger forskellige overflader, former og materialer for varme og velvære. Håndvaskene og møblerne fra Xevolos E-linjen er elegante blikfang.

Inspirerende klare rammer for store følelser

Det overordnede indtryk er elegant og alligevel legende, minimalistisk og alligevel hyggeligt. Konceptet med indramning og produkternes lineære former definerer rummet. Armaturer, brusere og hylder i en elegant børstet bronze PVD-overflade understreger individualiteten. Takket være tusindvis af mikrodråber forkæler førsteklasses Rainfinity brusere kroppen og sjælen. Her mødes stilfuld elegance med maksimal komfort – så der opstår unikke vandoplevelser. 

hansgrohe gør individuelle drømmebade til virkelighed

  • Tilbyd dine kunder perfekt koordinerede, interaktive badeværelsesløsninger, der kan tilpasses til deres individuelle stilpræferencer og behov.
  • Med hansgrohe ExcellentFit finder du frem til den perfekte kombination af armatur og håndvask. Vores eksperter fra det tekniske servicecenter har testet mange af de mulige kombinationer med hensyn til funktionaliteten.
  • Alt fra én og samme leverandør: Vi ønsker at gøre din hverdag lettere med vores helhedsorienterede, koordinerede produktløsninger. Uanset om det er i forbindelse med rådgivning, produktpræsentation, markedsføring, logistik eller installation.