/
Fleksible håndvaske til alle behov

Xanuia Q: Drømmehåndvasken, som gør hverdagen lidt lettere

Fleksible rutiner, der gør hverdagen lidt lettere – det er et stort ønske for mange kunder. Xanuia Q håndvaskene kombinerer komfort og funktionalitet med stil og enkelhed for en optimal oplevelse ved håndvasken. Med den karakteristiske SoftCube-form giver den budgetvenlige linje alle badeværelser et æstetisk touch. Vaskene egner sig også perfekt til projektbyggeri.

Xanuia Q: Gør pladsen ved håndvasken til en velværeoase

Uanset om dine kunder renoverer deres eget badeværelse eller nyder et ophold i et hotelbadeværelse: Xanuia Q håndvaskene er meget mere end blot en mellemstation, hvor man hurtigt vasker hænder eller børster tænder. De er skræddersyet til de personlige behov og er et fristed, hvor alle familiemedlemmer kan tanke ny energi.

Hvilke formater findes Xanuia Q håndvaskene i?

Med denne badeværelseslinje tilbyder hansgrohe et bredt udvalg af håndvaske i 8 forskellige størrelser, herunder også mellemstørrelser, til alle arkitektoniske forhold og individuelle præferencer. De er rummelige og har en smal kant. Det varierede sortiment omfatter:

  • Små håndvaske i størrelserne 360/250, 450/340, 500/390 mm;
  • Større håndvaske i størrelserne 550/480, 600/480, 650/480, 700/480 og 800/480 mm;
  • Kompakte modeller i størrelserne 550/370, 600/370 og 650/390 mm.

Den brede bagkant med omløbende kant, som forhindrer vandet i at løbe over, gør livet lettere i både små og store badeværelser. Hvis man bruger håndvasken sammen med et vægmonteret armatur, kan hanehullet undværes. Kunder, der foretrækker et minimalistisk look, kan bestille en version uden overløbshul. Typisk hansgrohe: Alle varianter har standardkompatible specifikationer og lyddæmpning.

Harmonisk look i velværeoasen

Xanuia Q håndvaskenes design er tidløst smukt og følger princippet om "pragmatisk enkelhed," hvor funktionalitet og æstetik smelter sammen. "Q" står for SoftCube-design med afrundede hjørner. Den ukomplicerede keramik, som er tegnet af Phoenix Design, er en del af et omfattende badeværelsessystem, der ikke kun tæller håndvaske, men også spejle og toiletter i samme design. Xanuia Q er et perfekt visuelt match til Xarita Lite spejle og EluPura Original toiletter. Det resulterende hansgrohe-badeværelse byder på en harmonisk balance mellem designkvalitet, funktionalitet og bæredygtighed.

Udviklet til at forenkle rutinerne

Xanuia Q: Stor komfort til en lille pris

En indbydende og inspirerende håndvask kan fås til alle badeværelsesstørrelser, og den behøver ikke være en stor investering. Xanuia Q er specielt designet til mindre renoveringsbudgetter. Dine kunder får mulighed for at skabe en harmonisk velværeoase, der gør hele familien glad – selv i et lille rum. Håndvaskene kan være en game changer for dine kunder med hensyn til æstetik, komfort og velvære.

Sanitetsporcelæn fra hansgrohe: Et godt valg

Xanuia Q er fremstillet af genanvendeligt sanitetsporcelæn og leveres uden plastemballage for at minimere affald. De holdbare håndvaske af høj kvalitet belaster miljøet så lidt som muligt.

Nem rengøring giver kunderne mere fritid

Ved udviklingen af Xanuia Q håndvaskene lagde hansgrohe stor vægt på smarte detaljer, der minimerer rengøringsbehovet. Porcelæn er i forvejen et rengøringsvenligt materiale, og den omløbende kant på fladen med hanehullet forhindrer vandet i at løbe over. Håndvaskene kan også udstyres med en smudsafvisende SmartClean-glasur, der gør rengøringen endnu lettere.

Xanuia Q: Oversigt over de bedste salgsargumenter for fagfolk

  • Allround-håndvask i høj kvalitet til alle anvendelsesområder, små og store badeværelser, private badeværelser eller badeværelser i hoteller.
  • Fuld fleksibilitet i projektbyggeri takket være mange formater og varianter, fx med og uden hanehul/overløb. Håndvaskene opfylder forskellige markedskrav og prisforventninger og er nemme at rengøre. 
  • hansgrohe anbefaler armaturer som Rebris, Vernis, Logis og Focus, som passer nøjagtigt til vores håndvaske. De testede håndvask/armatur-kombinationer giver et ExcellentFit, dvs. et ideelt samspil ved håndvasken og den størst mulige ComfortZone.
  • Kompakte produktvarianter (størrelser på 550 mm og mere) til forskellige bygningskrav afrunder sortimentet.
  • Tidsbesparende, ukompliceret installation takket være standardspecifikationer og en medfølgende skræddersyet lydisoleringsmåtte.
  • hansgrohe sanitetsporcelæn giver dig sikkerhed for at handle med produkter, der opfylder høje kvalitetskrav. De er testet i henhold til strenge procedurer og overgår markedsstandarden. hansgrohe tilbyder 20 års garanti på alle porcelænsprodukter. 
  • Et stærkt salgsargument: Nem rengøring af det holdbare materiale. Dine kunder kan også få den rengøringsvenlige SmartClean-glasur som valgmulighed.