/
title

Vores highlights i 2023

Unikke produkter og udtryksfulde farver for endnu mere personlighed på badeværelset.

Læs mere om AXOR ShowerComposition.
Moderne og tidløst designsprog i bruseområdet.

AXOR ShowerComposition

Brusebadet er et intimt sted, som skal kunne tilpasses fleksibelt til den enkelte brugers behov. AXOR ShowerComposition er udformet af den verdenskendte designer Philippe Starck og giver bruseområdet et nyt, moderne og tidløst designsprog.

Læs mere om AXOR Drain. 
AXOR Drain i børstet sort krom PVD.

AXOR Drain

AXOR Drain gør afløbsrenden til et designobjekt, der fuldender looket på AXOR-badeværelser. AXOR Drain fås i det samme omfattende udvalg af AXOR FinishPlus-farver og -overflader som AXOR-kollektionerne og -serierne og udmærker sig ved en fremragende funktion.

Læs mere om AXOR Suite badekarret.
Læs mere om AXOR Suite håndvaskene.

AXOR Suite håndvaske & badekar

Med deres elegante design og specialfremstillede elementer giver AXOR Suite håndvaskene og badekarret, der er skabt af den verdenskendte designer Philippe Starck, badeværelset et både harmonisk og personligt look.

Læs alt om den nye mat hvide overflade.
AXOR Universal Circular-tilbehør i mat hvid.

AXOR One | AXOR Universal Circular-tilbehør i mat hvid

De minimalistiske og elementære former i den meget succesfulde AXOR One-kollektion omdefinerer velkendte arketyper og bringer tidløst design ind på badeværelset. Den nye mathvide farve understreger effekten og udvider udvalget af individuelle overflader til AXOR One. Uanset om det er til et minimalistisk badeværelsesdesign eller som arkitektonisk highlight – afhængigt af omgivelserne kan AXOR One i mat hvid, også i kombination med det farvematchende AXOR Universal Circular-tilbehør, falde diskret ind i omgivelserne eller skille sig ud.

AXOR Magasin 2023.
Indholdsfortegnelse AXOR Magasin 2023.

AXOR Magasin

Oplev badeværelseskoncepter fra verdenskendte indretningsarkitekter og designere, indrettet med vores ekstraordinære produktnyheder. Se implementeringerne i inspirerende projekter, og fordyb dig i de fascinerende muligheder for ekspressivt farvedesign.