title

Nyheder fra AXOR

Unikke produkter og ekspressive farver til endnu mere personlighed på badeværelset.

Læs mere om AXOR Citterio C.
AXOR Citterio C termostat i brusebad

AXOR Citterio C

Slankt og elegant design, som er gennemtænkt ned til mindste detalje: AXOR Citterio C er en banebrydende nyfortolkning af håndvaskarmaturet. For endnu mere komfort og individualitet, selv i små badeværelser. Med de bløde konturer og den sanselige form er det minimalistiske armatur berøringsvenligt og har et gennemført æstetisk look. Den fint affasede kant hele vejen rundt på tuden og grebet er en markant detalje, der genfindes på alle produkter i kollektionen. Med sit umiskendelige, men alligevel diskrete udseende passer AXOR Citterio C ind i enhver badeværelsesatmosfære.

Læs mere om AXOR ShowerSelect ID.
AXOR ShowerSelect ID - præcision møder personlighed

AXOR ShowerSelect ID

AXOR ShowerSelect ID giver en hidtil uset præcision og personaliserer brusebadet. Termostaten til indbygning er udviklet i samarbejde med PHOENIX og rager kun 45 mm ud fra væggen. Det slanke kappesæts centrale termostatgreb er berøringsvenligt, og de praktiske paddles med den nyeste Select-teknologi gør det muligt at skifte hurtigt og bekvemt mellem stråletyper og brusere.

AXOR Magasin 2024
House of AXOR i den aktuelle 2024-udgave af vores magasin

AXOR Magasin 2024

Oplev nye muligheder for personalisering i dette nummer med to imponerende tilføjelser til AXOR-porteføljen: AXOR Citterio C og AXOR ShowerSelect ID. Læs mere om den anerkendte arkitekt og designer Antonio Citterios to helt enestående badeværelseskoncepter, som han har udviklet eksklusivt for AXOR. Bliv desuden inspireret af nye, iøjnefaldende referenceprojekter, der afspejler AXOR-porteføljens stilistiske mangfoldighed.

Læs mere om AXOR ShowerComposition.
Moderne og tidløst designsprog i bruseområdet.

AXOR ShowerComposition

Brusebadet er et intimt sted, som skal kunne tilpasses fleksibelt til den enkelte brugers behov. AXOR ShowerComposition er udformet af den verdenskendte designer Philippe Starck. Det nye system giver bruseområdet et moderne, men samtidig tidløst designsprog.

Læs mere om AXOR Drain. 
AXOR Drain i børstet sort krom PVD.

AXOR Drain

AXOR Drain gør afløbsrenden til et designobjekt, der fuldender looket på AXOR-badeværelser. AXOR Drain fås i det samme omfattende udvalg af AXOR FinishPlus-farver og -overflader som AXOR-kollektionerne og -serierne og udmærker sig ved en fremragende funktion.

Læs mere om AXOR Suite badekarret.
Læs mere om AXOR Suite håndvaskene.

AXOR Suite håndvaske & badekar

Med deres elegante design og specialfremstillede elementer giver AXOR Suite håndvaskene og badekarret, der er skabt af den verdenskendte designer Philippe Starck, badeværelset et både harmonisk og personligt look.

Læs mere om den nye mat hvide overflade.
AXOR Universal Circular-tilbehør i mat hvid.

AXOR One | AXOR Universal Circular-tilbehør i mat hvid

De minimalistiske og elementære former i den meget succesfulde AXOR One-kollektion omdefinerer velkendte arketyper og bringer tidløst design ind på badeværelset. Den nye mathvide farve understreger effekten og udvider udvalget af individuelle overflader til AXOR One. Uanset om det er til et minimalistisk badeværelsesdesign eller som arkitektonisk highlight – afhængigt af omgivelserne kan AXOR One i mat hvid, også i kombination med det farvematchende AXOR Universal Circular-tilbehør, falde diskret ind i omgivelserne eller skille sig ud.

AXOR Magasin 2023
Indholdsfortegnelse AXOR Magasin 2023.

AXOR Magasin 2023

Oplev badeværelseskoncepter fra verdenskendte indretningsarkitekter og designere, der er realiseret med vores unikke produktnyheder. Se de inspirerende projekter, og fordyb dig i de fascinerende muligheder for ekspressivt farvedesign.