/

Vilkår og betingelser for Talisman

Talisman vilkår og betingelser
Deltagerne skal være autoriserede VVS-installatører og ansatte i eller indehavere af en CVR-registreret VVS-virksomhed i Danmark, der via køb af udvalgte hansgrohe-produkter samt AXOR-produkter købt i Danmark erhverver Talisman-”mærker” eller "mønter". Private forbrugere, grossister, byggemarkeder, webshops og køkkenbutikker og deres ansatte er udelukket fra at deltage.

1. Anvendelsesområde
Præmieprogrammet Talisman drives af Hansgrohe A/S. For Talisman-kundedeltagelse gælder følgende vilkår og betingelser. Betingelse for modtagelse af præmier fra Talisman præmieprogrammet er anerkendelsen af disse vilkår og betingelser. Deltagerne anerkender gyldigheden af disse betingelser, med deres første aktivitet, for eksempel indsamling af Talisman-mærker.

2. Kontakter og information om Talisman
Deltagere kan finde kontakter og information på internettet på https://pro.hansgrohe.dk/talisman eller ringe til Hansgrohes marketingafdeling på tlf. 86287400.

3. Programbeskrivelse
Som en del af Talisman-programmet får deltagerne mulighed for at indsamle disse Talisman-mærker og veksle dem til forskellige præmier, som anført på https://pro.hansgrohe.dk/talisman. Talisman-klistermærkerne er vedlagt udvalgte hansgrohe-produkter samt alle AXOR-produkter. 

4. Registrering og deltagelse
Deltagerne skal være autoriserede VVS-installatører og ansatte i eller indehavere af en CVR-registreret VVS-virksomhed i Danmark, der via køb af udvalgte hansgrohe-produkter og AXOR-produkter erhverver sig Talisman-mærker. Produkterne skal være købt i Danmark. Private forbrugere, grossister, byggemarkeder, webshops og køkkenbutikker og deres ansatte er udelukket fra at deltage. Det samme gælder for ansatte ved Hansgrohe A/S. Hansgrohe forbeholder sig ret til at nægte en person eller virksomhed deltagelse, hvis der foreligger en god grund. Ligeledes forbeholder Hansgrohe A/S sig ret til at udelukke en deltager, hvis der er tale om misbrug. Berettigelsen til deltagelse vil blive gennemgået af Hansgrohe A/S ved den første indløsning af Talisman-mærker.

5. Indsamling af Talisman-mærker
5,1. Deltageren kan efter at have erhvervet Talisman-mærkerne indløse dem til en præmie fra det gældende præmiekatalog.

5,2. Der kan indløses grønne Talisman-plastikmønter indsamlet efter Talisman præmieprogrammets start den 1. juni 2010. Fra 1. november 2016 bliver disse grønne Talisman-mønter løbende udfaset i produkterne til fordel for Talisman-klistermærker på emballagens inderside. Et Talisman-mærke kan have en værdi på mellem 0,5 og 5 point - værdien er anført på det enkelte klistermærke. Det er muligt at indløse både grønne Talisman-plastikmønter og nye Talisman-klistermærker fremover. 

5,3. Talisman-mærker er ikke omfattet af en udløbsdato. De kan til enhver tid indløses, så længe Talisman programmet løber.

6. Indløsning af Talisman-mærker
6,1. Indløsning af Talisman-mærker sker ved Hansgrohe A/S, der håndterer uddeling af præmier. Præmierne kan kun indløses af autoriserede deltagere. Mærkerne sendes til eller afleveres hos Hansgrohe A/S - adresse findes på den aktuelle bestillingsformular. Talisman-mærker og -mønter sendt til posthus, pakkeboks eller lignende vil ikke blive afhentet af Hansgrohe. Talisman-mærker, der ikke er klistret på samleark, er ikke gyldige og vil ikke blive byttet til præmier.

6,2. Beskatningen af præmien står hver enkelt deltager selv for. Dette er deltagerens eget ansvar og kan af juridiske grunde ikke blive udført af Hansgrohe A/S.

7. Merchandisepriser, gavekort m.m.
Deltageren kan benytte Talisman-mærker til at købe præmier, når det respektive antal af Talisman-point er opnået. Præmierne kan kun tilbydes for de anførte præmiebeløb under gældende vilkår og betingelser samt tidsmæssige og kvantitative restriktioner. Opnåelse af individuelle priser er ikke muligt. Det er heller ikke muligt at betale præmien delvist eller fuldstændigt kontant.

8. Levering og ombytning
Præmierne sendes kun til adresser i Danmark. For deltagerne er der ingen forsendelsesomkostninger. Hansgrohe A/S sender præmien til den af deltageren sidst meddelte leveringsadresse. Hansgrohe A/S har ved manglende eller forkert adresse intet ansvar. Præmier kan ikke returneres eller ombyttes, medmindre der er tale om fejl. En kontant udbetaling af præmiens værdi er ikke mulig.

9. Ændring af deltagervilkår og betingelser
Hansgrohe A/S forbeholder sig ret til at opsige Talisman-præmieprogrammet med en rimelig frist eller hvis der foreligger en vigtig årsag, også uden en sådan frist. Hertil kommer, at Hansgrohe A/S forbeholder sig retten til, til enhver tid, at ændre disse vilkår og betingelser.

10. Lovvalg
Personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. Dansk lov er gældende.