Vand med tilsat luft

AirPower: mere fornøjelse, mere effektivitet

Sørg for varig begejstring hos dine kunder: Denne teknologi giver endnu større bruserfornøjelse og skåner samtidig ressourcerne. Med en målrettet tilførsel af luft bliver vandet fra armaturerne og bruserne fyldigere, lettere og blødere. Mange af produkterne i vores sortiment er udstyret med AirPower.

Flere oplevelser med mindre vand: dine argumenter

  • AirPower er ensbetydende med enestående brusefornøjelser. Den gennemtænkte teknologi blander vand og luft i brusehovedet, hvilket gør dråberne yppige og bløde.

  • AirPower-armaturerne har en fyldig, blid vandstråle. Behagelig sidegevinst: Mindre vandsprøjt er lig med mindre rengøring.

  • Vi har masser af luft men begrænsede mængder vand. AirPower-produkterne hjælper os med at spare på det kostbare vand. De er altså det helt rigtige valg for miljøbevidste kunder.  

Brusebade med AirPower:  mere volumen, mere fornøjelse, mere effektivitet

AirPower-princippet er enkelt: Via stråleskiven på en AirPower-bruser fra hansgrohe eller AXOR suges der luft ind. Vandet blandes grundigt med luften, inden det strømmer ud i blød og fyldig form. Dine kunder kan straks mærke resultatet på huden: AirPower-bruseregnen indhyller kroppen på en let måde og skaber et herligt velbefindende. Facit: Brusefornøjelsen stiger, vandbehovet falder.

AirPower-bruser med tilsat luft.
Med AirPower bruges det værdifulde vand mere effektivt. Og: Brusevandet bliver fyldigt og blødt med den tilsatte luft.
Video om den vandsparende AirPower-teknologi til brusere

Et udvalg af brusere med AirPower-teknologi

Armaturer med AirPower: vand med mere fylde

Der suges luft ind via tuden på et armatur fra AXOR eller hansgrohe. Det gør vandet mere fyldigt. AirPower-armaturet har en blød, men effektiv vandstråle. En dejlig sideeffekt: Vandet sprøjter meget mindre ved håndvasken eller badekarret. Facit: behageligere vandoplevelser og et lavere vandforbrug.

AirPower-armatur med tilsat luft.
Et AirPower-armatur har en fyldigere stråle med mindre vand og en lavere vandregning.
Video om den miljøvenlige AirPower-teknologi til armaturer.

Et udvalg af armaturer med AirPower-teknologi