hansgrohe nyheder

Gør badeværelsesdrømme til virkelighed sammen med os!

Ældre par i hansgrohe drømmebad.

Hos hansgrohe udvikler vi ikke kun individuelle produkter - vi skaber bæredygtige, komplette løsninger til skønne vandoplevelser. Samspillet mellem vores håndvaske, møbler, armaturer og brusere, som kan kombineres med matchende spejle, toiletter og tilbehør, gør det muligt for dig at realisere dine kunders drømmebadeværelser.

Harmoniske håndvaskområder

Lad dig smitte af vores kærlighed til vand! Vores armaturer, håndvaske og møbler passer sammen i både funktionel og æstetisk forstand, så dine kunder får et harmonisk look på badeværelset. 

Uforlignelige bruseoplevelser til bade i alle størrelser

Vi ved, at det ikke er alle brusere, der er ens, og at dine kunder har forskellige behov. Derfor produceres vores nyeste bruseprodukter i mange forskellige former, farver og størrelser og med diverse betjeningsmuligheder.

AXOR nyheder

AXOR samarbejder med verdenskendte designere med unikke personligheder og forskellige kreative tilgange, hvilket udmønter sig i produkter med en bemærkelsesværdig stilistisk mangfoldighed. Sortimentet udtrykker kraften i vores designpartneres idéer og virker også inspirerende på alle arkitekter og indretningsarkitekter, som arbejder på at skabe enestående badeværelsesverdener.

Billede af House of AXOR med et udvalg af AXOR-badeværelseskollektionerne