/
Sparsomt vandforbrug på 4 l/min uden tab af komfort

Tecturis armaturer – oplev vand i et nyt design

Med Tecturis S og Tecturis E har hansgrohe skabt to armaturlinjer, der med deres minimalistiske udseende understreger vandets æstetik og funktionelle skønhed. Med rund form som koncentriske cirkler i vandet eller lineær struktur som en jævn vandstråle. Der er en variant til alle indretningsstile og designpræferencer. Overrask dine kunder med Tecturis!

To nye arkitektoniske armaturlinjer – inspireret af vand

Vi elsker arkitektur og design. Former, materialer og funktioner. De får os til at føle os sofistikerede, kultiverede og specielle. Med Tecturis får dine kunder mulighed for at skabe et individuelt rum, hvor arkitektoniske principper, komfort, funktionalitet og bæredygtighed flyder sammen på en ideel måde. Tecturis er den perfekte blanding af minimalistisk design og ren vandglæde. De nye hansgrohe armaturer gør badeværelset til et smukt designet opholdsrum og brugen af vand til en æstetisk oplevelse. Dine kunder har valget: blidt afrundet design (Tecturis S) eller lineært-kantet formsprog (Tecturis E).

Til Tecturis S produkterne

Minimalisme – lige fra grebet over kroppen til tuden

  • Ikoniske armaturlinjer. Med to designudtryk og fire attraktive FinishPlus-overflader kan dine badeværelseskunder realisere deres drømme. Tecturis fås i krom, mat sort, mat hvid eller børstet bronze PVD. 
  • Fås i forskellige udførelser til mere komfort ved håndvasken, fx som 1-grebs armatur med betjening på toppen eller siden. Sidstnævnte giver et stort plus, da vandstænk og kalkaflejringer på tuden minimeres, hvilket letter rengøringen.
  • Godt design er miljøbevidst design. Tecturis kommer i en variant med EcoSmart+, som reducerer vandforbruget til kun 4 l/min – uden at tage glæden ved vandet væk. Derudover hjælper CoolStart med at spare energi. 
  • Planlægning af badeværelser med et gennemgående design. Med Tecturis kan man planlægge indretningen fra A til Z med runde eller firkantede produkter. Armaturerne kan nemlig uden problemer kombineres med andre hansgrohe produkter med ens former og i samme FinishPlus-overflader.
Tecturis armaturer fås i to forskellige design. 
Med en blid, rund form eller i et udtryksfuldt og lineært design: Tecturis afspejler forskellige designpræferencer og vandets forskellige egenskaber.

Tecturis S: Inspireret af vandets beroligende bevægelser

Tecturis S afspejler vandets blødhed og flow. Det elegant afrundede design og de bløde linjer signalerer ren afslapning og velvære. hansgrohe har endda tilpasset den integrerede luftblander til Tecturis S-designet for at skabe det perfekte look og den perfekte følelse. Takket være det slanke design og den forhøjede ComfortZone får dine kunder også større frirum ved håndvasken.

Tecturis S armatur med rolig karakter.
Det nye Tecturis S armatur fra hansgrohe har en rolig karakter og forvandler ethvert badeværelse til en wellness-oase.

Tecturis S: Fokus på funktionerne

Til Tecturis S produkterne

Tecturis E: Understreger vandets renhed

Tecturis E afspejler vandets klarhed og kraft, mens den fascinerer med sit lineære design. Den kantede stråle gør vandstrålen håndgribelig. Formerne og den perfekte integration af den runde kartusche skaber en æstetisk atmosfære i badeværelset. Med Tecturis E bliver håndvasken til et imponerende designstatement.

Tecturis E armatur med markant karakter.
Det nye Tecturis E armatur fra hansgrohe understreger det kostbare vands stærke karakter. 

Tecturis E: Fokus på funktionerne

Til Tecturis E produkterne

Tecturis armaturer: De bedste salgsargumenter for fagfolket

  • Stor efterspørgsel på energi- og vandbesparende teknologier på markedet. Dine kunder vil glæde sig over, at Tecturis kan reducere vandforbruget til kun 4 l/min (EcoSmart+), og at CoolStart sænker energiomkostningerne.
  • Meget slankt armaturdesign med betjening på siden – til mere komfort og færre vandstænk på tuden.
  • Armaturerne fås i forskellige ComfortZone-højder – til individuelle løsninger ved håndvasken og maksimal komfort.
  • Løsninger til enhver indretningsstil. Rund eller firkantet udførelse, i mat sort eller børstet bronze PVD: Der er en passende mulighed til alle badeværelsesstile og designpræferencer. 
  • Harmonisk bruseoplevelse, koordineret badplanlægning. Tecturis-sortimentet kan kombineres med Pulsify bruserne, DuoTurn og AddStoris-tilbehøret.

Saml Talisman-point med Tecturis

Der er endnu en fordel! I emballagen finder du en QR-kode, der giver VVS-installatører Talisman-point, som kan veksles til skønne gaver.

Det er let og gratis at tilmelde sig, downloade app'en og gå i gang med at samle Talisman-point.

Til Talisman-præmieprogrammet

Flere nyheder fra hansgrohe