/
PowderRain brusere til alle!

Pulsify S: Fuld af liv

Pulsify S med PowderRain – afslappende eller opkvikkende    

Hektiske dage, søvnløse nætter. Så er det tid til en tur under bruseren! Det hjælper til med at vaske stressen bort og vågne helt op. Hos hansgrohe er vi dog af den mening, at et brusebad har endnu mere potentiale; det kan vitalisere dine kunder og begejstre dem. Det skyldes især de to PowderRain-stråletyper, der sørger for fantastiske bruseoplevelser. Pulsify S-bruserne forvandler vandet til en silkeagtig kåbe bestående af utallige mikrodråber, som indhyller hele kroppen. Afhængig af stråletypens intensitet er man derefter dybt afslappet eller forfrisket efter brusebadet – kort sagt: klar til en ny dag.

Pulsify: Tidløst flot design til sjove stunder     

Sådan drager både du, dine kunder og miljøet fordel af Pulsify S

  • Den nye bruserfamilie egner sig til samtlige kundebehov. Pulsify S udnytter pladsen optimalt i bruseren – til store wellness- og designfornøjelser, selv i de mindste badeværelser. 
  • Mat sort, mat hvid eller krom: Tre moderne overfladedesign og flotte varianter til frem- eller indbygget installation gør indretningen af badet individuel og original.

Bæredygtige produkter til ansvarsfulde forbrugere

  • Pulsify S integrerer gennemprøvede teknologier fra hansgrohe såsom EcoSmart og QuickClean – til effektiv styring af vandforbruget og velplejede produkter med en lang levetid.

Pulserende salgsoplevelser for sanitetsfagfolket

  • Tilbyd dine kunder ultimative bruseoplevelser og et fremragende forhold mellem pris og kvalitet.  
  • De nye produkter er nemme at installere. 1jet-hovedbruseren og -Showerpipen kan monteres på eksisterende tilslutninger; 2jet-versionen vha. iBox universal.

Brusefornøjelser på projektområdet

  • Planlæggere og arkitekter har masser at arbejde med, når de bruger Pulsify-linjen. Kunder fra eksempelvis hotel- og spa-branchen får et attraktivt design med lang levetid – og bæredygtige bruseoplevelser med vancbesparende produkter.

Pulsify S & WallStoris: Produktpræsentation til Hansgrohe Aqua Days


I 2021 præsenterede hansgrohe-mærket for første gang alle sine innovationer i det virtuelle rum. I den følgende video kan du lære Pulsify-brusersortimentet med PowderRain og Select-teknologien at kende samt se mere om vores WallStoris-tilbehør. Følg de grønne badebukser i videoen og kom ind i det hemmelige ShowerLab!
 

Lær flere hansgrohe nyheder at kende