Til bruseoplevelser med alle sanser

Pulsify: Får hjertet til at slå hurtigere. I to forskellige design, der inspirerer

To unikke designvarianter: Pulsify E (firkantet) og Pulsify S (rund)

hansgrohe tilbyder nu Pulsify-bruselinjen i to attraktive designvarianter. Det giver dine kunder mulighed for at individualisere badeværelset og få enestående smukke bruseoplevelser – uanset hvor meget plads, der står til rådighed. Begge varianter har et moderne og tidløst design og forkæler kroppen med blid PowderRain. Det gør bruseområdet til et yndlingssted i hjemmet. Men Pulsify bringer ikke kun mere stil ind i badeværelset. Bruserne forkæler også kroppen på en bæredygtig måde takket være EcoSmart-teknologien.

Mand i brusebad med hansgrohe hovedbruseren Pulsify E.
Pulsify E: Nyheden med det minimalistiske designsprog indhyller kroppen i PowderRain – en sofistikeret stråletype fra hansgrohe, der forvandler vand til tusindvis af mikrodråber.

9 ud af 10 kunder bekræfter: en fantastisk bruseoplevelse med 40 % vandbesparelse.*

Ni ud af ti kunder bekræfter, at Pulsify EcoSmart giver den samme bruseoplevelse med et reduceret vandforbrug.* Et overvældende flertal er således enige i, at bruserne med deres tusindvis af fine mikrodråber giver en unik følelse af velvære. Kropsplejen bliver til et højdepunkt i hverdagen. På håndbruserne med tre stråler sørger PowderRain for stor glæde: 

 • PowderRain vælges til blid afslapning.
 • IntenseRain giver en vidunderlig opkvikkende oplevelse.
 • Hvis man vil have et boost af energi, er MonoRain-strålen eller massagestrålen ideel.  

Pulsify brusere: Et plus for dine kunder og et plus for miljøet

Alle Pulsify brusere giver mulighed for en ansvarlig brug af vand. Sammenlignet med traditionelle hansgrohe brusere, som i gennemsnit bruger 15 liter vand pr. minut, reducerer EcoSmart-varianterne vandforbruget med op til 40 % (8 liter pr. minut) og EcoSmart+ varianterne endda med op til 60 % (6 liter pr. minut). Så dine kunder bruser bæredygtigt og sparer værdifulde ressourcer – uden tab af komfort.

 *Kilde: TRND-kundeundersøgelse med 150 testpersoner, juli 2022. Vandbesparelse sammenlignet med gennemsnittet for andre produkter fra hansgrohe.

Pulsify E: Minimalistisk look, der understreger den individuelle stil

 • Ikonisk, kubisk og klart formsprog: Pulsify E-designet giver ethvert hjem wow-faktor.
 • Alle bruseprodukter taler det samme designsprog: fra hoved- og håndbrusere til bruserstænger og brusearme. Det store udvalg af komponenter kan sammensættes, som du ønsker det.
 • Ud over krom sørger FinishPlus-overfladerne mat sort, mat hvid og børstet bronze PVD for særlige højdepunkter. Med disse eksklusive farveoverflader kan dine kunder designe hele badeværelset i henhold til deres egne idéer. 

Pulsify E-produkterne er klar til salg.

Pulsify S: Stor brusefornøjelse i badeværelser af alle størrelser

 • Uanset om kundens badeværelse er stort, lille, smalt eller bredt: Pulsify S tilbyder uforlignelige øjeblikke af velvære med PowderRain overalt.
 • Flot design, som gør et varigt indtryk: Den moderne, runde form er tidløs og opfylder mange menneskers æstetiske behov. Bruserne er smukke blikfang med en lang levetid.
 • De mange forskellige Pulsify S produkter sørger for et ensartet look i badeværelset. Med runde hoved- og håndbrusere, cylindriske bruserstænger og Showerpipes tilbyder linjen harmoniske løsninger til hele bruseområdet.
 • Ud over krom tilbyder Pulsify S også et udvalg af individuelle FinishPlus-overflader som fx mat sort, mat hvid og børstet bronze PVD
 • Mere glæde i brusebadet takket være ekstra opbevaringsplads: Med Pulsify S bliver termostaten til en stor hylde til plejeprodukter.  

Sådan drager både du og dine kunder og miljøet fordel af Pulsify S og E

 • Giv dine kunder den ultimative bruseoplevelse: Pulsify-linjen giver unikke badeoplevelser med PowderRain. 
 • Brusefamilien er designet til alle kundekrav og får det bedste ud af ethvert brusebad – selv når pladsen er trang. 
 • Et omfattende sortiment, fire moderne overflader og flotte varianter til frem- eller indbygget installation gør indretningen af badet individuel og original. 
 • Sammenlignet med vores gængse brusere (med et gennemsnitligt vandforbrug på 15 l/min) reducerer EcoSmart og EcoSmart+ brusere forbruget med op til henholdsvis 40 % (8 l/min) og 60 % (6 l/min).

Pulserende salgsoplevelser for VVS-folket

 • Pulsify er let at installere. Hovedbruseren eller Showerpipen kan monteres på konventionelle 1/2" tilslutninger. Indbyggede installationer er nu endnu nemmere at udføre i kombination med den nye iBox universal 2.
 • Du kan også gøre dine kunder opmærksom på de innovative hansgrohe teknologier, fx FastDrain (minimerer efterdryp), QuickClean (nem afkalkning af brusere) eller Select (styring af brusere med et tryk på en knap).

Brusefornøjelser i projektbyggeri

 • Planlæggere og indretningsdesignere har masser at arbejde med, når de bruger Pulsify-linjen. Kunder fra eksempelvis hotel- eller spa-branchen får et attraktivt design med lang levetid – og bæredygtige bruseoplevelser med ressourcebesparende produkter.

Saml Talisman-point med Pulsify

Der er endnu en fordel! I emballagen finder du en QR-kode, der giver VVS-installatører Talisman-point, som kan veksles til skønne gaver.

Det er let og gratis at tilmelde sig, downloade app'en og gå i gang med at samle Talisman-point.

Til Talisman-præmieprogrammet

Flere nyheder fra hansgrohe