Vores bidrag til beskyttelsen af vores planet

Bæredygtighed: Vores vigtigste anliggende og dit bedste argument

Vand er liv, og vand er vores passion. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at beskytte den dyrebare ressource: med vand- og energibesparende brusere, armaturer og teknologier. Fremstillingen og bortskaffelsen af vores produkter har også en indvirkning på klimaet og ressourcekredsløbet. Det tager vi ansvar for. Og dine kunder? De er lykkelige, når du hjælper dem med at spare. 

Grøn. Grønnere. Eco* 2030.

"Inden 2030 stræber vi efter at omstille vores vandførende produkter fra mærkerne hansgrohe og AXOR til vand- og energibesparende teknologier. I fremtiden skal de være en del af enhver energieffektiv renovering og ethvert energieffektivt nybyggeri. Sammen skal vi reducere udledningerne fra badeværelser og køkkener." 

Hans Jürgen Kalmbach
Bestyrelsesformand i Hansgrohe SE 


* Hansgrohe Group definerer "ECO" som en reduktion af vand- og/eller energiforbruget under brugen af vandførende produkter med mindst 22 procent i forhold til basisåret 2020.

Hansgrohe gør vandførende produkter miljøvenlige.
Grøn. Grønnere. Eco 2030 er navnet på Hansgrohe Groups flagskibsprojekt. Under ledelse af Hans Jürgen Kalmbach udstyrer vi alle vandførende produkter med klimavenlige funktioner.

Vores initiativer til grøn omstilling

Mindre varmt vand, færre CO2-udledninger

En håndbrusers brugsfase er langt den mest CO2-intensive. Der udledes ca. 1.000 gange mere CO2 under brugen end ved produktionen. Derfor har vi gjort det til vores mission at designe bæredygtige produktløsninger, der kombinerer vand- og energibesparende teknologier som EcoSmart og CoolStart med en unik vandoplevelse. I overensstemmelse med vores mærke-DNA ønsker vi at tage ansvar for mennesker og miljø og beskytte vores planet.

Få mere at vide om vores vand- og energibesparende teknologier

Hos Hansgrohe går fremragende design og ressourcebesparelser hånd i hånd. Med vores teknologier EcoSmart (siden 2007) og CoolStart (siden 2012) sparer forbrugerne vand og energi hver eneste dag. Og vi har sat os endnu mere ambitiøse miljømål for fremtiden.

Pulsify – til bruseoplevelser med alle sanser

Pulsify handler om effektiv bruseglæde. 9 ud af 10 kunder bekræfter, at Pulsify EcoSmart giver en storartet bruseoplevelse – med 40 % vandbesparelse.*


* TRND-kundeundersøgelse med 150 testpersoner, juli 2022. Vandbesparelse sammenlignet med gennemsnittet for andre hansgrohe produkter.

Mere om Pulsify

AXOR Conscious Showers by PHOENIX

Ud over de eksisterende vandbesparende produkter – såsom AXOR Conscious Showers – vil AXOR i de kommende år gennemføre en konsekvent ændring af produktsortimentet som en del af initiativet "Grønne produkter".

Mere om AXOR Conscious Showers

Spar vand, energi og penge!

Vores tip: Brug vores vandspareberegner i forbindelse med salgssamtaler. Med det praktiske onlineværktøj kan du hurtigt beregne besparelserne for dine kunder, når de vælger armaturer eller brusere med EcoSmart-teknologi. Vandspareberegneren viser, hvor hurtigt disse investeringer tjener sig selv hjem.

Besparelser i projektbyggerier eller besparelser i private hjem? For at beregne potentialet skal du klikke på det relevante link: 

Spar på vandet i privathjem

Spar på vandet i projektbyggeri

Transparens om miljøpåvirkninger helt ned på produktniveau 

Vi er åbne om vores påvirkning af miljøet. Det styrker vores troværdighed over for kunderne. Vi får fx miljøvaredeklarationer bekræftet af uafhængige organer og deltager i virksomhedsvurderinger.

Find dine vand- og energibesparende produkter

Grøn er mere end blot en farve