Prisbelønnet!

Awards og designkvalitet: AXOR og hansgrohe

Hansgrohe Group er førende inden for design i sanitetsbranchen. Det er ikke noget tilfælde. Vi ved, at fremragende form og funktion har en emotionel merværdi for vores kunder på tværs af alle modeluner. Mange af produkterne fra mærkerne AXOR og hansgrohe har vundet internationale designpriser. Det er dit trumfkort, når du rådgiver dine kunder under salgssamtalen.

Prisbelønnet topdesign til badet og køkkenet

Hos os er kundernes behov i centrum. De kreative hoveder hos AXOR og hansgrohe stræber efter at opfylde menneskets ønske om mere nydelse, æstetik og komfort. Og derfor er søgningen efter den mest intelligente løsning og optimal designkvalitet altid vores højeste mål.

Gode argumenter for designet fra AXOR og hansgrohe:

  • Design og funktion går hånd i hånd. Mærkeprodukterne opfylder de højeste krav, har intuitiv betjening og redefinerer æstetiske standarder.
  • Produktlinjerne, kollektionerne og indretningsløsningerne har en lang teknisk levetid og holder aldrig op med at fryde øjet. Produkterne fremstilles miljøvenligt og effektivt.
  • Købet af mærkeprodukter made by AXOR og hansgrohe er ensbetydende med investeringssikkerhed for dine kunder. Høj designkvalitet går aldrig af mode.

Vores aktuelle kvalitetsstempel: Gold, Winner, Best of Best ...

Uafhængige ekspertjuryer bekræfter, at vi ligger helt rigtigt med vores designfilosofi. Vi modtager regelmæssigt designpriser. Med de mange kvalitetsudmærkelser er Hansgrohe Group blandt de førende inden for design i sanitetsbranchen. I billedgalleriet kan du se et aktuelt udsnit af vores awards.

 

Hall of Fame: vores designere 

AXOR og hansgrohe arbejder sammen med verdensberømte designere. Designerne står for visionært bad- og køkkendesign og udvikler enestående kollektioner og linjer i samarbejde med vores kreative teams. 

Hvert armatur og hver enkel bruser fra AXOR udmærker sig i kraft af det enestående design. De formgives i samarbejde med internationalt renommerede designere som Philippe Starck, Antonio Citterio, Patricia Urquiola og Jean-Marie Massaud.

Alle nøgleprodukterne fra mærket hansgrohe er designet af Phoenix Design. Det internationalt succesrige idéværksted fra Stuttgart og Hansgrohe Group har været partnere gennem mere end 30 år.

Meeting med designere i Hansgrohe Group.
Hvordan lykkes balancegangen mellem funktionalitet og magi? Med en intensiv og frugtbar udveksling af idéer mellem interne og eksterne medarbejdere.
AXOR

AXOR produkter

Mangfoldige stile. Ren perfektion. Lær de imponerende AXOR kollektioner at kende her.

Luksuriøs brusearkitektur fra mærket AXOR.
HANSGROHE

hansgrohe produkter

Sanseligt smukke og yderst funktionelle. Lær de moderne hansgrohe linjer at kende her.

High-end bruseløsning fra mærket hansgrohe.