/
Elektroniske armaturer

Mere hygiejne i badeværelser med mange brugere

Er du på udkig efter håndvaskarmaturer til sanitære faciliteter på offentlige områder eller erhvervsområder? På steder, hvor der hver dag er mange mennesker, som vasker hænder, er der ekstra brug for renhed og hygiejne. Derfor er berøringsfrie armaturer det helt rigtige valg til disse områder. Hos os finder du et udvalg af elektroniske armaturer, som er interessante for kunder fra fx restaurant- og hotelbranchen eller kontorområdet.

Berøringsfrie armaturer gør det muligt at vaske hænder uden kontakt med vandhanen

Med disse argumenter skærper du dine kunders interesse:

  • Ingen kontakt med armaturet eller betjeningsgrebet er ensbetydende med en forbedring af hygiejnen ved håndvasken. Brugere i sanitære faciliteter med høj besøgsfrekvens er altid glade for denne teknologi.
  • Betjeningskomfort. Den optimale vandtemperatur indstilles på forhånd af VVS-installatøren eller ejeren. Ingen fare for skoldhedt vand pga. temperaturbegrænsning.
  • Rentabilitet. Vandet kommer kun ud af hanen, når der er brug for det. Der spares altså på ressourcerne og på energibehovet til opvarmning af vandet. Alle hansgrohe og AXOR elektroniske armaturer har EcoSmart-teknologi og er særligt vandbesparende (5 l/min).
  • Servicevenlig udførelse. De elektroniske armaturers lukkede konstruktion reducerer risikoen for skader og gør plejen og rengøringen nemmere. Vandet kan stoppes manuelt, når det er tid til at rengøre håndvasken.
  • Design. Formen er reduceret til det væsentlige, hvilket gør de elektroniske armaturer og indbyggede armaturer med sensorteknik til rigtige blikfang. De sætter fx et helt særligt præg på gæstebadeværelser. 
De berøringsfrie hansgrohe håndvaskarmaturer har en smuk form.
Elektroniske armaturer er enkle i udtrykket og passer ind på de fleste badeværelser. Her fra linjen hansgrohe Focus.

Design og højeste funktionalitet

Både i projekter og i private hjem, hvor der stilles høje krav til designet, bliver valget af sanitære installationer en del af bygningens visitkort udadtil. De skal afspejle respekten for gæsterne, medarbejderne og kunderne. Sensorstyrede vandhaner giver håndvasken et unikt designudtryk og understreger ejerens smag på hoteller og i gastronomibranchen. De berøringsfrie håndvaskarmaturer fra AXOR og hansgrohe kombinerer æstetik og funktionalitet på en overbevisende måde.

 

Dit valg: 230 V eller batteridrift, med eller uden temperaturregulering

Berøringsfrie håndvaskarmaturer med infrarød elektronik fås til 230 V tilslutning eller batteridrift. Armaturerne kan monteres på enhver håndvask eller installeres som indbygget variant.

Det elektroniske armatur til 230 V tilslutning kræver en stikkontakt under håndvasken, som forbindes med den medfølgende transformator til 6 V-lavspænding. Installationsboksen passer også under håndvasken og skal tilsluttes til armaturet. 

Håndvaskarmatur med batteridrift har et 6 V-batteri til lavspændingen (type CR-P2). Den medfølgende installationsboks forbindes med armaturet under håndvasken. Batteriet holder i ca. 2 år med gennemsnitligt forbrug og kan derefter udskiftes.

Nem tilpasning på stedet med Sensor Activation

Sensorelektronikken skal tilpasses til håndvasken. På vores elektroniske armaturer sker det automatisk i forbindelse med den første indstilling. Derefter kan man indstille kundens ønskede vandtemperatur for det berøringsfrie armatur. Nogle elektroniske armaturer leveres også med et lille greb til manuel temperaturjustering.

Hygiejneskylning og termisk desinfektion

De elektroniske armaturer fra AXOR og hansgrohe har en automatisk hygiejneskylning, der giver dig et ekstra salgsargument på hånden, når det drejer sig om temaet drikkevandshygiejne. I sanitære faciliteter, der er ubenyttede i visse tidsrum (fx på hotelværelser eller i arrangementslokaler), kan der opstå kimdannelse på grund af stående vand, men det kan afhjælpes ved at programmere, at vandet skal løbe automatisk i et kort stykke tid. Hygiejneskylningen tager ti sekunder og udløses 24 timer efter den sidste aktivering, så der flyder frisk vand gennem ledningerne og armaturet. Desuden står der en vedvarende skylning på tre minutter til rådighed til termisk desinfektion.

Elektronisk hansgrohe armatur med sensor.

Elektroniske håndvaskarmaturer fra AXOR og hansgrohe

Har du yderligere spørgsmål? Din kontaktperson:

Kundeservice / Intern salg