Sørger for orden i badet

sBox badekar: slangeoprulningssystemet til mere komfort

sBox badekar sørger for afslappede velværeøjeblikke og byder på mange fordele: Den lange slange, som let kan trækkes ud, giver større bevægelsesfrihed og gør det komfortabelt at betjene håndbruseren. Takket være installationen i to trin kan en fagmand hurtigt montere den innovative bruserslangeløsning. Systemet har kun brug for lidt plads, kræver næsten ingen vedligeholdelse og er derfor en glæde for både fagfolk og kunder.

sBox kar: til wellness-øjeblikke med system

 • sBox kar er en praktisk designløsning, der giver badekarret et ryddet udseende – det ser flot ud, når bruserslangen er skjult.
   
 • Bruserslangen rulles usynligt sammen i badekarrets kant. Når kunden har brug for den, skal den blot trækkes ud igen – og kan nå en længde helt op til komfortable 1,45 meter. Den er letgående, der skal kun bruges minimal holde- og trækkraft.
   
 • Kontrolleret, beskyttet og sikker slangeføring uden snoninger eller viklinger. 
   
 • Færdigsættet er universelt kompatibelt, når karkanten er bredere end 71 mm. Med sættet kan håndbruseren placeres individuelt på kar- eller flisekanten.
   
 • Afslutning i form af en metalroset. Din kunde kan vælge mellem to attraktive design: firkantet eller oval udførelse – med glatte, rengøringsvenlige overflader og i forskellige farver.
   
 • Det minimale behov for servicearbejde på det lukkede system forårsager næsten aldrig reklamationer.
sBox kar: slangesystem til brusebadet.
Sørger for mere orden og bevægelsesfrihed i badet: All-in-one-systemet sBox badekar er en ren løsning til renoveringsprojekter eller nybyggeri.

Optimeret proces og komfortabel installation i to trin

Ved den enkle installation i to trin forsænkes grund- og færdigsættet fuldstændigt i kar- eller flisekanten med et optimeret arbejdsforløb. Den gennemtænkte monteringsenhed har en pladsholder af karton, der simulerer frirummet under karret eller flisen. Tilslutningen til blandingsvandledningen befinder sig i grundsættet.

Rund eller firkantet: Rosettens design harmonerer altid med kundens badarmaturer. Et fladt færdigsæt til indbygning gør arbejdsradiussen endnu større. Den passende håndbruser finder kunden i det brede hansgrohe håndbruser-sortiment

I øvrigt: Ved installationer til indbygning afløser sBox kar det hidtidige system Secuflex. I sammenligning med forgængeren scorer sBox kar point med følgende: 

 • 30 % større udtrækningslængde for slangen, kræver 50 % mindre trækkraft og 60 % mindre holdekraft. 
Video om sBox kar til sammenrullede bruserslanger.

sBox kar: grund- og færdigsæt til ryddeligt baddesign