/
Miljøvenlige armaturer og brusere

EcoSmart: Spar vand og energi

Klimabeskyttelse begynder, når du tager brusebad eller vasker hænder. AXOR og hansgrohe armaturer og brusere, der er udstyret med EcoSmart-teknologien, bruger op til 60 % mindre vand end traditionelle produkter. EcoSmart sænker vand- og energiomkostningerne og beskytter de værdifulde ressourcer. Til glæde for alle: privatpersoner, hotelejere, bestyrere af sportshaller og mangde andre.

Salgssucces med vandsparende produkter – dine argumenter

  • Kunderne sparer en betydelig mængde vand, fordi gennemstrømningen i EcoSmart-produkterne begrænses automatisk.
  • Lavere varmtvandsbehov = lavere energibehov. Der skal opvarmes mindre vandmængder. Det betyder mindre CO2-udledning og lavere energiomkostninger.
  • Topservice i forbindelse med salgssamtaler: Beregn kundernes besparelse ved brug af EcoSmart-teknologien – med hansgrohe vandspareberegneren. Så kan de se, hvor hurtigt det kan betale sig at investere i badet.

Brusere med EcoSmart-teknologi – fakta og funktionsmåde

Video om EcoSmart-teknologien i hansgrohe bruserne.

Det daglige brusevandsbehov reduceres med op til 60 procent med EcoSmart: takket være en gennemtænkt gennemstrømsbegrænsning, specielle stråledyser og tilsætningen af luft. Mange EcoSmart-hoved- og håndbrusere forbruger kun 9 liter vand i minuttet, nogle af dem endda kun 6 liter. Uafhængig af vandtrykket. For en "præcisions-O-ring" reagerer fleksibelt på vandtrykket og regulerer vandmængden.
EcoSmart-bruserne sparer på vandet.
"Præcisions-O-ring" i EcoSmart-håndbruser: Hvis vandtrykket er højt, formindsker den gennemstrømsåbningen. Hvis det er lavt, forstørrer den åbningen.

EcoSmart håndvaskarmaturer – fakta og funktionsmåde

Video om EcoSmart-teknologien i Hansgrohe armaturerne.

Takket være EcoSmart-teknologien sænkes vandforbruget for alle AXOR og hansgrohe håndvaskarmaturer til omkring 5 liter i minuttet. Hvordan? Ved at iblande luft og på grund af en speciel gennemstrøsbegrænsning. EcoSmart-luftblanderen er integreret i armaturets tud og blander luft i vandet. Resultatet er en mættet, sprudlende vandstråle.
EcoSmart-armaturerne sparer på vandet.
"Præcisionselastomer" i EcoSmart-armatur: Det reagerer på forskelligt vandtryk og forandrer dets form. Dermed begrænses gennemstrømningen, og der spares konstant drikkevand.

På projektområdet: Lave driftsomkostninger – tjener hurtigt sig selv hjem

Særligt i projektbranchen er vand- og energibesparelser vigtige kriterier, når der vælges produkter til bad og køkken. I bygninger med mange badeværelser og toiletter (hoteller, offentlige steder mv.) er mulighederne for besparelser mangedoblet, når der vælges EcoSmart-produkter. I og med at forbrugsudgifterne bliver reduceret så markant, kan investeringen ofte tjene sig selv hjem i løbet af blot et par måneder. Teknologien er automatisk integreret i alle hansgrohe og AXOR armaturer og mange brusere. Det giver hverken en dyrere eller mere besværlig montering. hansgrohe stiller en række komplette produktserier med brusere og armaturer med EcoSmart til rådighed for planlæggere og arkitekter, som gør det muligt at finde præcis det, der er brug for.

hansgrohe håndvaskarmaturer på hoteller.
EcoSmart-armaturer på hoteller: Driftsomkostningerne sænkes så kraftigt, at investeringerne ofte tjener sig hjem i løbet af blot få måneder.

Et udvalg af EcoSmart-produkterne fra mærkerne AXOR og hansgrohe