/
Saml mærker og byt dem til præmier

Eksklusivt for VVS-installatører: Hansgrohe Talisman-præmieprogrammet

Vi belønner dit engagement og din loyalitet – med vores attraktive Hansgrohe Talisman præmieprogram! VVS-installatører kan få fingrene i attraktive præmier med Talisman-præmieprogrammet til vores brands AXOR og hansgrohe.

Deltag i programmet, og nyd godt af fine præmier: loyalitetsprogram for VVS-installatører

Montér hansgrohe- eller AXOR-produkter, og modtag flotte præmier for dit arbejde: Det er essensen af vores Talisman-loyalitetsprogram for VVS-installatører. Det er utrolig nemt at deltage – og så er det oven i købet gratis: saml Talisman-klistermærkerne eller de grønne plastikmønter fra emballagerne på dine hansgrohe- eller AXOR-produkter, send dem til os og vælg en attraktiv præmie fra vores præmiekatalog. Vælg mellem f.eks. design til hjemmet, elektronik og oplevelser.

Her kan du se, i hvilke produkter du finder Talisman-mærker/-mønter.

Er du autoriseret VVS-installatør?

Så let får du fingrene i din ønskepræmie:

 1. Download samlearket, og sæt dine værdifulde Talisman-mærker på! Har du grønne Talisman-mønter, kan du blot samle dem i en pose eller æske.
 2. Vælg blandt en masse attraktive præmier i præmiekataloget. Udfyld bestillingsformularen.
 3. Send det udfyldte samleark/mønterne og din bestillingsformular til følgende adresse*:
  Hansgrohe A/S
  Att. Marketingafdelingen
  Jegstrupvej 6
  8361 Hasselager
  Anfør altid firmanavn, dit eget navn og e-mail/telefonnummer.
 4. Du modtager dine attraktive præmier efter 2-6 uger.
*Bemærk venligst vigtig information om indsendelsen herunder!
Diverse produkter fra hansgrohe talisman-præmiekataloget.
Ekstra præmier til VVS-installatører: hansgrohe Talisman-præmieprogrammet omfatter attraktive præmier såsom værktøj eller elektronik.

Vigtig information, når du sender mønter og mærker til os

Mærkerne sidder på indersiden af produktemballagen. De skal samles på samlearket, som du kan downloade og printe herunder. Du kan også stadig indsende de grønne Talisman-plastikmønter, der stadig er at finde i emballagerne. Disse samles blot i en pose eller æske.

Talisman-mærker og -mønter sendt til posthus, pakkeboks eller lignende vil ikke blive afhentet af Hansgrohe. Talisman-mærker, der ikke er klistret på samleark, er ikke gyldige og vil ikke blive byttet til præmier.

Hansgrohe opfordrer til, at mærker/mønter indsendes i brev eller pakke, der kan spores (track and trace). Vi kan desværre ikke bytte mærker/mønter til præmier, hvis vi ikke har modtaget dem og forsendelsen ikke kan dokumenteres.

Vi gør venligst opmærksom på, at varerne i præmiekataloget løbende udskiftes. Husk derfor altid at tjekke, om du har den nyeste version af præmiekataloget, inden du sender os din bestilling. Vi kan desværre ikke imødekomme bestillinger på udgåede præmier.

​​​​​​​Herudover gælder generelt disse vilkår og betingelser for Hansgrohes Talisman-program.

Har du spørgsmål til Talisman-programmet, er du velkommen til at kontakte Hansgrohes marketingafdeling på tlf. 86 28 74 00 eller sende os en e-mail

 • Præmiekatalog

  Se, hvilke præmier du kan bytte dine Talisman-mærker til.

  Talisman præmiekatalog (PDF, 6.4 MB)
 • Samleark

  Download og print så mange samleark, som du har brug for til dine Talisman-mærker. Klistermærker, der ikke er klistret på samleark, er ikke gyldige og vil ikke blive byttet til præmier. Grønne Talisman-mønter skal blot indsendes i en pose eller æske.

  Talisman samleark (PDF, 29 KB)
 • Bestillingsformular

  Når du har fundet den ønskede præmie i kataloget, beder vi dig udfylde denne bestillingsformular og sende den til os sammen med samlearket/-ne, som du har klistret dine Talisman-mærker på.

  Talisman bestillingsformular (PDF, 7 MB)