/
Saml mærker og byt dem til præmier

Eksklusivt for VVS-installatører: Hansgrohe Talisman-præmieprogrammet

Vi belønner dit engagement og din loyalitet – med vores attraktive Hansgrohe Talisman præmieprogram! VVS-installatører kan få fingrene i attraktive præmier med Talisman-præmieprogrammet for vores brands AXOR og hansgrohe.

Deltag i programmet, og nyd godt af fine præmier: loyalitetsprogram for VVS-installatører

Montér hansgrohe- eller AXOR-produkter, og modtag flotte præmier for dit arbejde: Det er essensen af vores Talisman-loyalitetsprogram for VVS-installatører. Det er utrolig nemt at deltage – og så er det oven i købet gratis: saml Talisman-klistermærkerne fra emballagerne på dine hansgrohe- eller AXOR-produkter, og tæl dine point sammen. Hvert mærke har en værdi på mellem 0,5 og 5 Talisman-point. Send os mærkerne og modtag din unikke gavekode. Én gavekode koster 150 Talisman-point. Herefter kan du vælge en attraktiv præmie fra vores gaveshop. Vælg mellem f.eks. design til hjemmet, elektronik og oplevelser.

Her kan du se, i hvilke produkter du finder Talisman-mærker.

OBS. De grønne Talisman-plastikmønter fra ældre emballager udløber pr. 31.12.2023. Vi skal modtage dem inden denne dato, for at du kan bruge dem.

Er du autoriseret VVS-installatør?

Så let får du fingrene i din ønskepræmie:

 1. Download samlearket, og sæt dine værdifulde Talisman-mærker på.
 2. Tæl dine point sammen: Et Talisman-mærke er mellem 0,5 og 5 point værd, værdien fremgår af mærket.
 3. Udfyld bestillingsformularen.
 4. Send det udfyldte samleark og din bestillingsformular til følgende adresse*:
  Hansgrohe A/S
  Att. Marketingafdelingen
  Jegstrupvej 6
  8361 Hasselager
  Anfør altid firmanavn, dit eget navn og e-mail/telefonnummer.
 5. Du modtager din unikke gavekode og et link til vores gaveshop i en e-mail og bestiller herefter din ønskede gave online. Én gavekode koster 150 point. Har du flere gavekoder, skal du bestille ad flere omgange.

*Bemærk venligst vigtig information om indsendelsen herunder!

Talisman-mærke i emballage.
Ekstra præmier til VVS-installatører: hansgrohe Talisman-præmieprogrammet omfatter attraktive præmier såsom værktøj eller elektronik.

Vigtig information, når du sender mønter og mærker til os

Mærkerne sidder på indersiden af produktemballagen. De skal samles på samlearket, som du kan downloade og printe herunder. Mærkerne har en værdi på mellem 0,5 og 5 point, værdien fremgår af det enkelte mærke. Du kan frem til 31. december 2023 også stadig indsende de grønne Talisman-plastikmønter, der tidligere var at finde i emballagerne. Disse samles blot i en pose eller æske, og en hel mønt er lig med 1 point. Fra 1. januar 2024 er mønterne ugyldige, og du kan herefter kun bruge mærkerne.

Talisman-mærker og -mønter sendt til posthus, pakkeboks eller lignende vil ikke blive afhentet af Hansgrohe. Talisman-mærker, der ikke er klistret på samleark, er ikke gyldige og vil ikke blive byttet til præmier.

Hansgrohe opfordrer til, at mærker/mønter indsendes i brev eller pakke, der kan spores (track and trace). Vi kan desværre ikke bytte mærker/mønter til præmier, hvis vi ikke har modtaget dem og forsendelsen ikke kan dokumenteres.

Én gavekode til brug i vores gaveshop koster 150 Talisman-point. Sender du færre end 150 point, gemmer vi dine mærker i Talisman-banken, indtil du har samlet nok og er klar til at bestille en kode. Sender du flere end 150 point men ikke nok til flere gavekoder, gemmer vi også de overskydende mærker i banken.

Vi gør venligst opmærksom på, at varerne i gaveshoppen løbende udskiftes. Vi opfordrer derfor til, at du bestiller med det samme, når du har udset dig en præmie, da den kan være udsolgt næste gang, du logger ind. Vi kan desværre ikke imødekomme bestillinger på udsolgte præmier.

Herudover gælder generelt disse vilkår og betingelser for Hansgrohes Talisman-program.

Har du spørgsmål til Talisman-programmet, er du velkommen til at kontakte Hansgrohes marketingafdeling på tlf. 86 28 74 00 eller sende os en e-mail. Her kan du også få oplyst, hvor mange Talisman-mærker du har stående i vores bank.

 • Præmiekatalog

  Se, hvilke præmier du kan bytte dine Talisman-mærker til.

  Talisman præmiekatalog (PDF, 5.6 MB)
 • Samleark

  Download og print så mange samleark, som du har brug for til dine Talisman-mærker. Klistermærker, der ikke er klistret på samleark, er ikke gyldige og vil ikke blive byttet til præmier. Grønne Talisman-mønter skal blot indsendes i en pose eller æske.

  Talisman samleark (PDF, 29 KB)
 • Bestillingsformular

  Når du har samlet 150 Talisman-point, beder vi dig udfylde denne bestillingsformular og sende den til os sammen med samlearket/-ne, som du har klistret dine Talisman-mærker på.

  Talisman bestillingsformular (PDF, 5.3 MB)