Scan koder og byt dem til præmier

Eksklusivt for VVS-installatører: Hansgrohe Talisman-præmieprogrammet

Vi belønner dit engagement og din loyalitet – med vores attraktive Hansgrohe Talisman-præmieprogram! VVS-installatører kan få fingrene i attraktive præmier med Talisman-præmieprogrammet for vores brands AXOR og hansgrohe. Tilmeld dig gratis, scan QR-koderne i udvalgte produkter med din Talisman-app, spar point sammen og indløs dem i bytte for gavekoder til vores gaveshop.

Deltag i programmet, og nyd godt af fine præmier: loyalitetsprogram for VVS-installatører

Montér hansgrohe- eller AXOR-produkter, og modtag flotte præmier eller cashback for dit arbejde: Det er essensen af vores Talisman-loyalitetsprogram for VVS-installatører. Det er utrolig nemt at deltage – og så er det oven i købet gratis: Registrér dig, scan Talisman QR-koderne i emballagerne og få point på din konto.

Når du har samlet 150 Talisman-point, kan du bytte dem til en gavekode til vores gaveshop, hvor du frit kan vælge en af de attraktive præmier. Du kan også vælge at indløse dine point for cashback og få et beløb udbetalt til din konto.

OBS. De grønne Talisman-plastikmønter fra ældre emballager er nu udløbet og kan desværre ikke indløses længere. Talisman-klistermærker kan ikke længere sendes til os med posten men skal fremover indløses i Talisman-app'en.

Talisman-mærke i emballage.
Scan QR-koderne, saml point og indløs dem for skønne præmier eller cashback.

Opret en PROServices profil nu

Tilmeld dig her og få adgang til loyalitetsprogrammet Hansgrohe Talisman. Gælder kun VVS-installatører.

Gå til oprettelse

Nu er Talisman en digital løsning

Fremover skal du som VVS-installatør bruge Hansgrohe Talisman-app'en for at scanne QR-koderne og bytte pointene til gavekoder eller cashback. Koderne er unikke, så du kan trygt blot scanne dem i forbindelse med monteringen, og du slipper for besværet med at indsamle, tælle og sende dem til os.

Talisman app'en er gratis og kan downloades til iOS eller Android på både smartphones og tablets. I app'en kan du scanne én eller flere QR-koder ad gangen, og som ejer af/direktør i virksomheden kan du også indløse virksomhedens Talisman-point direkte i app'en.

For hver 150 Talisman-point på virksomhedens konto kan du som ejer/direktør bestille en gavekode til vores gaveshop, hvor du kan vælge mellem et væld af skønne præmier, herunder både ting til hjemmet, værktøj og elektronik.* Du kan også vælge at indløse point til cashback og på den måde veksle dem til et beløb, som går ind på din konto.

Alle medarbejdere kan scanne QR-koderne for at sætte pointene ind på virksomhedens Talisman-konto.

VVS-installatør scanner Talisman-mærket i emballagen fra hansgrohe.
Det er let at scanne QR-koderne, der sidder på indersiden af emballagerne.

Herudover gælder generelt disse vilkår og betingelser for Hansgrohes Talisman-program.

Har du spørgsmål til Talisman-programmet, er du velkommen til at kontakte Hansgrohes marketingafdeling på tlf. 86 28 74 00 eller sende os en e-mail.

*Vi gør venligst opmærksom på, at varerne i gaveshoppen løbende udskiftes. Vi opfordrer derfor til, at du bestiller med det samme, når du har udset dig en præmie, da den kan være udsolgt næste gang, du logger ind. Vi kan desværre ikke imødekomme bestillinger på udsolgte præmier.