/
Passer perfekt på iBox universal 2

Nye kappesæt: ShowerSelect Comfort og DuoTurn

Hos hansgrohe tager vi indbyggede installationer til det næste niveau med to kappesæt, der giver behagelige bruseoplevelser med masser af bevægelsesfrihed. Desuden forskønner de rummet. Begge sæt kan nemt monteres på den nye iBox universal 2, og de kan udskiftes uden problemer, hvis man ønsker at ændre badarmaturets form eller farve.

De nye kappesæt lanceres i Danmark i 2024.

Dejlige bruseoplevelser i stilfuld atmosfære

De nye kappesæt ShowerSelect Comfort (termostat, til venstre på billedet) og DuoTurn (armatur, til højre på billedet) præsenteres i et ultrafladt design med centrerede greb i samme højde. Tydelige markeringer sikrer en intuitiv brugervenlighed.

To nye indbyggede betjeningselementer fra hansgrohe.
To hansgrohe styreelementer, der udmærker sig ved deres puristiske design og visuelle lethed.

ShowerSelect Comfort: Et kunstværk til væggen

ShowerSelect Comforts elegante design gør bruseren til et æstetisk blikfang. Det flotte udseende er tilbageholdende og taler for din kundes gode smag. Denne termostat til indbygning gør det muligt at betjene alle bruseelementer ganske intuitivt. Den kompenserer konstant for udsving i temperaturen og vandtrykket, så brugerne altid får den bedste bruseoplevelse.

Udviklet for at forskønne badeværelset

 • Design. De minimalistisk designede kappesæt er 40 % fladere end tidligere hansgrohe sæt og sørger dermed for endnu mere frirum under bruseren. Vi tilbyder tre puristiske designformer: E, S og Q, dvs. kantet, rund og SoftCube, samt de fem overflader krom, mat sort, mat hvid, børstet sort krom PVD og børstet bronze PVD.
 • Nyt komfortniveau. Intuitiv styring af op til fire enheder med et enkelt tryk på en knap – med Select-knapper i metal af høj kvalitet.
 • Bæredygtighed. Integreret vandmængderegulering med stopfunktion til bæredygtig brug af ressourcen vand.
 • Sikkerhed. Med SafetyStop-temperaturbegrænsning, som beskytter mod for varmt vand og skoldning, hvilket især er praktisk for børn eller personer med begrænset mobilitet.
 • Nem rengøring ved hjælp af fladt integrerede knapper.
Flad, puristisk brusetermostat til indbygning.
Smuk og bæredygtig ned til mindste detalje: Takket være det puristiske hansgrohe design og brugen af materialer i høj kvalitet giver den nye termostat til indbygning langvarig glæde.

En termostat, der svæver foran væggen

ShowerSelect Comfort: Overblik over alle fordelene

 • Takket være iBox universal 2 er installationen nu endnu mere effektiv, sikker og hurtigere for dig. Det er ikke nødvendigt at gå på kompromis.
 • Ekstremt støjsvag takket være lydklasse 1. Alle vandførende dele er lydisolerede.
 • hansgrohe kvalitet med lang levetid pga. høje standarder og nye materialer. Select-knapperne er fx lavet af metal – de er behagelige at røre ved og giver betjeningsglæde i lang tid.
 • Praktisk og tidsbesparende rengøring. De store metalknapper reducerer rengøringsarbejdet.
 • Bredt FinishPlus-overfladesortiment og tre designformer. De mange muligheder opfylder alle kundekrav og de aktuelle markedsbehov.
 • Skånsom brug af ressourcerne. Takket være den integrerede volumenkontrol sikrer ShowerSelect Comfort en bæredygtig brug af vand og varmeenergi.
 • Nem tilpasning. Bred portefølje til et forskelligt antal enheder eller stråletyper.

DuoTurn: Komfort i brusebadet

I brusebadet eller badekarret: DuoTurn kombinerer en intuitiv styring med et klart, fladt design. Med denne nye generation af hansgrohe armaturer til indbygning kan dine kunder glemme hverdagen og tænde for komforten. På DuoTurn skifter man fra hovedbruser til håndbruser med en lille drejebevægelse – et ukompliceret alternativ til en omskifter med trækmekanisme. Desuden er det legende let at indstille den ønskede temperatur og vandmængde.

En førsteklasses bruseoplevelse med en lille drejebevægelse

Hvad er især kendetegnende for det indbyggede armatur DuoTurn?

 • God tilpasningsevne. De flade, pladsbesparende armaturer passer ind i ethvert badeværelsesmiljø og kan kombineres med alle hansgrohe linjer.
 • Komfort og intuitiv betjening. Man skal blot dreje på grebene for at aktivere hoved- eller håndbruseren og styre temperaturen og vandmængden.
 • Alsidigt design. DuoTurn passer perfekt ind i moderne badeværelser. Grebene er flade og placeret i samme højde, kartuschen er placeret centralt. Fås med tre puristiske designformer (E, S og Q – kantet, rund og SoftCube) samt i fire moderne FinishPlus-overflader.
Indbyggede armaturer til mere komfort i badet.
DuoTurn armaturer til indbygning kan installeres ved badekarret og i bruseren. De er et nyt, ukompliceret alternativ til en omskifter med trækmekanisme.

Armatur med komfortabelt drejegreb

DuoTurn: Overblik over alle fordelene

 • Takket være iBox universal 2 er installationen endnu mere effektiv, sikker og hurtigere for dig.
 • Ekstremt støjsvag takket være lydklasse 1. Alle vandførende dele er lydisolerede.
 • Høj kvalitet takket være hansgrohes standarder for materialer og funktioner – til langvarig glæde.
 • Komfortabel og tidsbesparende rengøring. De store overflader reducerer rengøringsarbejdet.
 • Bredt FinishPlus-overfladesortiment med fire overflader. De mange muligheder opfylder alle kundekrav og de aktuelle markedsbehov.
 • Tre klare designformer E, S og Q – til enhver smag og præference.

Flere nyheder fra hansgrohe