/
Hurtigere, smartere og mere fleksibel

Sig hej til fremtiden! iBox universal 2

Med den nye iBox universal 2 og de nye kappesæt lykkes installationen dobbelt så hurtigt som med den tidligere model. Den kombinerer de kendte fordele med mange nye funktioner og ekstra plusser. Så du kan udføre dit arbejde så præcist som muligt på ingen tid.

Effektiv installation med maksimal fleksibilitet

Videreudviklingen af iBox universal er baseret på mange års erfaring med flere end 11 millioner installationer og den konstante dialog med fagfolk og planlæggere. Resultatet: iBox universal 2 muliggør en hurtig og mindre kompliceret installation. Den kombinerer de kendte fordele fra forgængeren med mange nye funktioner, som du ikke ønsker at gå glip af.

iBox universal 2: Oversigt over alle fordelene

  • Effektivitet uden kompromiser. Mere end 22 års erfaring er blevet brugt til at skabe et nyt mesterværk til indbyggede installationer, der giver maksimal effektivitet.
  • Enkel, sikker og tidsbesparende. Den nye iBox universal 2 reducerer kompleksiteten, er universelt anvendelig og muliggør en tidsbesparende installation uden fejl.
  • Fleksibilitet. Endnu flere installationsmuligheder.
  • Kompatibilitet. Den nye iBox universal 2 indbygningsdel kan let kombineres med eksisterende kappesæt takket være adapterpladen, der købes separat.

Flere detaljer? Åbn monteringsvejledning for iBox universal 2.

Fagmand med den nye iBox universal 2 fra hansgrohe.
Med iBox universal 2 er du perfekt rustet til nuværende og fremtidige udfordringer inden for badeværelsesinstallation.

Et detaljeret kig på iBox universal 2 indbygningsdelen

Oplev det nye mesterværk til indbyggede installationer i videoen

Lad os gøre installationen lettere for dig

For mere end 20 år siden introducerede hansgrohe iBox universal – en universel indbygningsdel til skjult installation. Nu kommer den forbedrede udgave af den succesfulde model. iBox universal 2 er endnu mere skræddersyet til fagfolkets behov end forgængeren. Med produktet med maksimal effektivitet bevæger vi os sammen ind i fremtiden.

Bedre og mere varierede installationsmuligheder pga. smarte detaljer

hansgrohes udviklingsteam havde ét hovedfokus: Den nye indbygningsdel skulle gøre arbejdet lettere for vores fagpartnere. Resultatet: Indbyggede installationer er nu endnu nemmere, sikrere og mere tidsbesparende for dig. Og kunderne? De kan vælge mellem kappesæt i forskellige farver og former – og får slanke designelementer til bruseren og karbadet med optimal styring af enhederne. iBox universal 2 kan kombineres med alle eksisterende og fremtidige kappesæt fra hansgrohe og AXOR og er endda kompatibel med digitale bruseløsninger. Til ældre linjer er der brug for en adapterplade, som skal bestilles separat.

Tidsbesparende installation med færre trin og flere monteringsmuligheder: Med iBox universal 2 bliver dit arbejde mere effektivt, fleksibelt og sikkert.

Perfekt samspil: Nye kappesæt til iBox universal 2

Er indbygningsdelen installeret bag væggen? Så er det tid til at krone arbejdet med en designfinish foran væggen. To nye hansgrohe kappesæt-linjer sørger for beroligende bruseoplevelser på et nyt komfortniveau samt mere sikkerhed og fleksibilitet i badeværelset. Termostaten ShowerSelect Comfort til indbygning og armaturet DuoTurn til indbygning kan nemt monteres på iBox universal 2. Dine kunder vil være begejstrede for det optimerede design og den intuitive betjening.

hansgrohe kappesæt ShowerSelect Comfort på iBox universal 2.
Begge kappesæt (her ShowerSelect Comfort) har et puristisk design og komfortabel betjening. De kan hurtigt udskiftes, hvis din kunde har et nyt designønske.

Adapterplade gør iBox universal 2 kompatibel

hansgrohe gør det let at arbejde med ældre kappesæt og hovedbrusere med flere stråletyper. Adapterpladen, der bestilles separat, gør det muligt at montere dem på den nye iBox universal 2. Alle nødvendige dele leveres med adapterpladen.

Sådan ser det ud: Et ældre kappesæt kan let kombineres med indbygningsdelen iBox universal 2 takket være adapterpladen.
Sådan ser det ud: Et ældre kappesæt kan let kombineres med indbygningsdelen iBox universal 2 takket være adapterpladen.

Flere nyheder fra hansgrohe