Alsidige varianter. Unikt look.

Xevolos E: Arkitektonisk design med lang levetid, som vækker glæde hos dine kunder

Med Xevolos E kan du realisere drømmen om det perfekte badeværelse. De arkitektonisk designede håndvaske og møbler forener holdbart design, upåklagelig kvalitet, funktionalitet og komfort. Der er fuld frihed til at designe badet, så det passer til kundens personlige stil og behov. Xevolos E linjen byder på store håndvaske og sofistikeret møbeldesign i perfekt harmoni.

Xevolos E er et designstatement

Smuk æstetik og høj kvalitet

Et designstatement, der passer til din kundes personlige stil. Xevolos E håndvaske og møbler er indbegrebet af sofistikeret æstetik og høj kvalitet. Sanitetsprodukterne er tidløse stilikoner og gør indtryk med et geometrisk design med smalle kanter. Vasken uden overløbshul og den fladt integrerede keramiske afdækning til bundventilen understreger det glatte look. Som ekstraudstyr fås et skjult overløb.

En stil, der dækker alle krav: Se de perfekte kombinationer

Xevolos E møblerne passer perfekt til de tilhørende håndvaske og fås i mange forskellige størrelser. Det tidløse kubiske design fremhæver din kundes badeværelsesstil og skaber et harmonisk helhedsindtryk. Der kan vælges mellem tre forskellige korpusoverflader og indlæggene til de fem fronter fås i glas, keramik og med træmønster. Xevolos E møblerne muliggør således en høj grad af individualisering, uden at det går ud over designstandarden.

En bred vifte af designmuligheder til drømmevasken

Xevolos E håndvaske: Høj kvalitet og tidløs stil

 • Førsteklasses design: Arkitektonisk-geometrisk design med fine detaljer, slanke kanter og fladt integreret keramisk afdækning til bundventilen.
 • Optimal komfort: De store vaske muliggør fleksible plejerutiner for flere brugere. Den platform med hanehul giver masser af praktisk opbevaringsplads.
 • Minimalt rengøringsbehov: Håndvaskene er som standard udstyret med den smudsafvisende SmartClean-glasur og leveres uden overløbshul.
 • hansgrohe ExcellentFit: Ved hjælp af ComfortZone-testene kontrollerer hansgrohe utallige kombinationer af håndvaske og armaturer med henblik på deres kompatibilitet. Anbefalingerne gør det lettere at træffe det rigtige valg.
 • Bredt sortiment: Med Xevolos E kan du vælge mellem syv modeller i seks størrelser fra 360 mm til 1.200 mm og, afhængigt af størrelsen, uden hanehul eller med op til to hanehuller. Udnyt muligheden for at vælge mellem en eller to håndvaske for at skabe plads til individuelle behov lige fra single-hjem til store familier.
 • Miljøbevidste håndvaske: Takket være naturlige, i vid udstrækning genanvendelige materialer og plastfri emballage yder du et vigtigt bidrag til affaldsreduktion, når du vælger håndvaske fra hansgrohe.

Arkitektonisk design med lang levetid

Xevolos E møbler: Mange varianter – unikt look

 • Sofistikeret design: Dine kunder vil være begejstrede for det elegante, minimalistiske design, der giver badeværelset et kubisk look.
 • Funktionalitet og sikkerhed: PushOpen-skuffer er innovative highlights, der letter den daglige brug af møblerne. Takket være den pladsbesparende vandlås er der mere opbevaringsplads i de øverste skuffer.
 • Mange valgmuligheder: Størrelser fra 340 – 1.570 mm, forskellige korpusoverflader samt frontindlæg, som kan kombineres efter kundens ønsker. Det giver mulighed for at sætte individuelle farveaccenter ved vasken.
 • Nem rengøring: Xevolos E møblerne er nemme at rengøre og modstandsdygtige over for fugt takket være brugen af materialer, der er velegnede til badeværelser. En AntiFingerprint-belægning på de mat lakerede overflader og indlæggenes materiale af høj kvalitet garanterer et uforanderligt, attraktivt look.

Harmonisk premium-statement

Møbler til en god fornemmelse hver dag

Xevolos E møblerne er ikke kun et stort statement med hensyn til design, men også bæredygtighed. hansgrohe arbejder med miljøvenlige materialer og forbedrer konstant produktionsprocesserne. De anvendte trækomponenter stammer fra certificeret bæredygtigt skovbrug.

Badeværelsesmøbelserien Xevolos E er certificeret af den tyske kvalitetsorganisation for møbler (DGM) og er udstyret med følgende labels: "Goldenes M", "Möbel Made in Germany", "Emissionslabel für Möbel" (kategori "Opbevaringsmøbler": hansgrohe opfylder emissionsklasse A) og PEFC certificering. Den er desuden en del af "Klimapakt der Möbelindustrie" (CO2-fodaftryk).

Takket være naturlige, genanvendelige materialer og emballage uden plastik yder håndvaskene fra hansgrohe et vigtigt bidrag til affaldsreduktion.

Hånd stryger hen over Xevolos E konsol.

Hvordan fremstilles vores produkter?

Her giver vi dig et kig bag kulisserne i produktionen af møbler og porcelæn, hvor du får indblik i håndværkskunsten, teknikkerne, vores viden og den hengivenhed, der flyder i produkterne.

Din succes med Xevolos E – de vigtigste argumenter

 • Med Xevolos E møbler og keramiske sanitetsprodukter i høj kvalitet kan du indrette dine kunders badeværelse på en helhedsorienteret måde. Sortimentet omfatter alle elementer, du har brug for til at opfylde kundens ønsker – både i private hjem og projektbyggeri, fx hoteller.
 • Håndvaskene og møblerne er perfekt tilpasset til hinanden. Det er muligt at kombinere høje og halvhøje skabe med samme formsprog og finish.
 • hansgrohe ExcellentFit gør det nemt at vælge en personlig drømmekombination af håndvask og armatur.
 • Ukompliceret rådgivning, udvælgelses- og bestillingsproces. Når det er muligt, leveres alle produkter sammen, hvilket letter dit arbejde.
 • hansgrohe opfylder høje kvalitetsstandarder, især for de nye produktkategorier.
 • Produkterne fra hansgrohe scorer point med hensyn til bæredygtighed; bl.a. med brug af miljøvenlige materialer og implementeringen af kontinuerligt forbedrede produktionsprocesser. Desuden leveres alle produkter i plastfri emballage.

Sådan kan kundens perfekte håndvask se ud

Xevolos E mit Metropol Waschtischarmatur.
Xevolos E mit Finoris Waschtischarmatur.

Drag fordel af hansgrohe ExcellentFit

Oplev vores udvalg af armaturer, der passer til Xevolos E håndvaskene. hansgrohe ExcellentFit er baseret på ComfortZone-tests, som udføres af vores tekniske servicecenter. Kombinationer, fx med Metropol eller Finoris håndvaskarmaturer, er stænksvage og fører til optimal brugervenlighed.

Saml Talisman-point med Xevolos E

Der er endnu en fordel! I emballagen finder du en QR-kode, der giver VVS-installatører Talisman-point, som kan veksles til skønne gaver.

Det er let og gratis at tilmelde sig, downloade app'en og gå i gang med at samle Talisman-point.

Til Talisman-præmieprogrammet

Få mere at vide om nyhederne fra hansgrohe