Væk håndvasken til live

Xarita spejle: Blikfang i badeværelset med harmoniske lysoplevelser

Xarita spejle skaber harmoniske lysoplevelser på badeværelset. Uanset om de er firkantede (E) eller runde (S) formår Xarita spejle med 3D-lysrammer at sætte alle i det rette lys. Sortimentet har et minimalistisk formsprog, så Xarita kan kombineres perfekt med håndvasken og din kundes stil. Oplev, hvordan Xarita spejle bidrager til stemningen på et badeværelse med hansgrohe håndvaskprodukter.

Design & funktionalitet

Spejlet, der kan lidt mere    

Med Xarita spejle får man et blikfang på badeværelset, som nemt kan kombineres med håndvaske, armaturer og badeværelsesmøbler fra hansgrohe. Xarita spejle fås i rundt og firkantet design og i forskellige størrelser. Så du altid kan ramme plet med hensyn til dine kunders personlige stil og behov.

Lyskontakter hører fortiden til

Xarita spejle fås i to teknologisk avancerede versioner:

  • Berøringsfri teknologi med infrarødt system. Din kunde styrer alle funktioner med en håndbevægelse foran sensoren i den nederste ende af spejlrammen: Lyset tændes og slukkes, og samtidig aktiveres spejlvarmen. Dæmpningsfunktionen aktiveres, hvis hånden holdes i sensorområdet i længere tid.
  • Touch-teknologi. Belysningen styres ved at trykke på ikonerne på spejlglasset med en finger. Et enkelt tryk er nok til at aktivere og slukke for den direkte og indirekte belysning samt for spejlvarmen. Med et dobbelt tryk skifter den direkte belysning fra varm hvid til kold hvid, og den indirekte belysning skifter til den næste stemningsfarve. Et langt tryk dæmper lyset (direkte og indirekte).  

Alle Xarita spejle har en hukommelsesfunktion (belysning) og automatisk slukfunktion (belysning og spejlvarme). 

Xarita spejle: Fordelene for din forretning

Xarita spejlene fuldender planlægningen af håndvasken. Den universelle linje opfylder alle kundens krav til stilen i drømmebadeværelset og til design, komfort og bæredygtighed.

  • hansgrohe sortimentet til badet giver dig alle esser på hånden: Håndvaskene og møblerne, armaturerne og spejlene kan kombineres uden besvær. Det gør det hele nemmere for dig og dine kunder.
  • Bæredygtighed: Xarita spejle er designet på en måde, så de enkelte komponenter nemt kan udskiftes, hvis det bliver nødvendigt. LED'erne i energiklasse C har en levetid på mere end 50.000 timer og en meget god farvegengivelse. Spejlglasset er 100 % genanvendeligt.
  • Alle modeller er CE/UKCA-certificerede og stænktætte og opfylder kravene til beskyttelsesklasse IP44.

Saml Talisman-point med Xarita

Der er endnu en fordel! I emballagen finder du en QR-kode, der giver VVS-installatører Talisman-point, som kan veksles til skønne gaver.

Det er let og gratis at tilmelde sig, downloade app'en og gå i gang med at samle Talisman-point.

Til Talisman-præmieprogrammet

Få mere at vide om vores andre nyheder