Designet til familiens hverdag

Xelu Q: Mere stil, opbevaringsplads og familiehygge

Oplev Xelu Q håndvaske og møbler til badeværelser, der indbyder til velvære. SoftCube-designets harmoniske helhedsindtryk giver en lang række muligheder for at gøre drømmen om den perfekte håndvask til virkelighed. Xelu Q er helt tilpasset til din kundes stil og byder på store flader, tilstrækkelig opbevaringsplads og masser af fleksibilitet, uanset om det er til den personlige morgenrutine eller som familiens mødested.

Med Xelu Q bliver designdrømme til virkelighed

Enestående kombination af design, komfort & bæredygtighed

Den nye Xelu Q-linje er designet til at gøre familiens hverdag på badeværelset endnu bedre. Møblerne er gennemtænkt ned til mindste detalje og kan tilpasses helt nøjagtigt til kundens smag og behov. De harmonerer med håndvasken og fås i forskellige størrelser og overflader. Vis også dine kunder den smarte IntraStoris-inddeling til skufferne.

Et harmonisk design med helhedskarakter gør det lettere at vælge

Xelu Q håndvaskene i SoftCube-design er perfekt koordineret med de tilhørende møbler. Takket være det slanke formsprog og den blidt formede kumme bliver Xelu Q håndvasken et ægte blikfang. Vasken uden overløbshul og den keramiske afdækning til bundventilen forstærker det harmoniske, glatte look og sikrer også en lettere rengøring. Som ekstraudstyr fås et skjult overløb.

Forskellige stile, uendelige muligheder

Xelu Q håndvaske: Vand i sin skønneste form

 • Design i høj kvalitet: Slankt formsprog med SoftCube-geometri, blødt formet vask og fine detaljer som fx den keramiske afdækning til bundventilen.
 • Optimal komfort: Brugerne får større fleksibilitet takket være de store vaske. Den store flade med hanehul giver masser af praktisk opbevaringsplads.
 • Minimalt rengøringsbehov: Xelu Q håndvaske er som standard udstyret med den smudsafvisende SmartClean-glasur og leveres uden overløbshul.
 • hansgrohe ExcellentFit: Ved hjælp af ComfortZone-testene skaber hansgrohe optimale kombinationer af håndvaske og armaturer. Anbefalingerne gør det lettere at træffe det rigtige valg.
 • Mange valgmuligheder: Med Xelu Q kan du vælge mellem ni modeller i seks størrelser fra 360 mm til 1.200 mm og, afhængigt af størrelsen, uden hanehul eller med op til to hanehuller. Der er også mulighed for at vælge mellem en eller to håndvaske, så der skabes plads til alle behov, fx til singlehjemmet eller en stor familie. På den måde er valget af armaturer frit og fleksibelt. Desuden sikrer produkternes standardkonforme specifikationer og den medfølgende skræddersyede lydabsorberende måtte en nem installation.
 • Miljøbevidste håndvaske: Takket være naturlige, i vid udstrækning genanvendelige materialer og plastfri emballage yder du et vigtigt bidrag til affaldsreduktion med håndvaske fra hansgrohe.
 • Nem installation: Desuden sikrer produkternes standardkonforme specifikationer og den medfølgende skræddersyede lydabsorberende måtte en nem installation.

Håndvaske: Komfort med alle detaljer

Xelu Q møbler: Til alle familiens behov og en hverdag med stil

 • Funktionalitet: Xelu Q møblerne gør indtryk med SoftClose-funktionen til blid og støjsvag lukning af skufferne. Desuden sørger den pladsbesparende vandlås for, at der er mere opbevaringsplads.
 • Attraktivt design: Vis din kunde det harmoniske SoftCube-design med bløde radier og afrundede hjørner.
 • Nem pleje: Alle overflader på Xelu Q møblerne er fremstillet af materialer, som er fugtbestandige og lette at rengøre.
 • Stort udvalg til familiens oase: Du kan vælge mellem forskellige størrelser fra 340 til 1560 mm i fire overfladefarver. Greb, hylder, håndklædeholdere og fødder fås i tre forskellige overflader.
 • Individualisering af baddesignet: Til Xelu Q kan der tilvælges håndklædeholdere og hylder, som kan monteres i møblernes skyggespalte.

Stil, opbevaringsplads og funktion

Bæredygtigt møbeldesign, der gør indtryk

Xelu Q møblerne er ikke kun et statement med hensyn til design, men også når det kommer til bæredygtighed. hansgrohe arbejder med miljøvenlige materialer og forbedrer konstant produktionsprocesserne. De anvendte trækomponenter stammer fra certificeret bæredygtigt skovbrug.

Badeværelsesmøbelserien Xelu Q er certificeret af den tyske kvalitetsorganisation for møbler (DGM) og er udmærket med følgende labels: "Goldenes M", Möbel Made in Germany", "Emissionslabel für Möbel" (kategori "Opbevaringsmøbler": hansgrohe opfylder emissionsklasse A) og PEFC certificering. Er desuden en del af "Klimapakt der Möbelindustrie" (CO2-fodaftryk). 

Takket være naturlige, genanvendelige materialer og emballage uden plastik yder håndvaskene fra hansgrohe et vigtigt bidrag til affaldsreduktion.

Certifikater for Xelu Q håndvask
hansgrohe badeværelsesmøblerne er et bæredygtigt statement.

Hvordan fremstilles vores produkter?

Her giver vi dig et kig bag kulisserne i produktionen af møbler og porcelæn, hvor du får indblik i håndværkskunsten, teknikkerne, vores viden og den hengivenhed, der flyder i produkterne.

Din succes med Xelu Q – de vigtigste argumenter

 • Matchende armatur/håndvask-kombinationer pga. hansgrohe ExcellentFit.
 • Håndvaskene og møblerne er perfekt tilpassede hinanden. Det er muligt at kombinere høje og halvhøje skabe med samme formsprog og finish. Det giver dig mulighed for at designe badeværelset på en helhedsorienteret måde.
 • Ukompliceret rådgivning, udvælgelses- og bestillingsproces. Når det er muligt, leveres alle produkter sammen, hvilket letter dit arbejde.
 • hansgrohe opfylder høje kvalitetsstandarder, især for de nye produktkategorier. 
 • Vores produkter scorer point med hensyn til bæredygtighed: bl.a. ved hjælp af miljøvenlige materialer og stadig forbedrede produktionsprocesser. Desuden leveres alle møbler fra hansgrohe i plastfri emballage, så mængden af problematisk affald reduceres.

Sådan kan kundens perfekte håndvask se ud

hansgrohe Tecturis E Waschtischmischer in Aktion.
hansgrohe Tecturis S Wasserstrahl, Waschtisch.

Armatur & håndvask: Drag fordel af hansgrohe ExcellentFit

Oplev hele paletten af hansgrohe armaturer, som harmonerer med Xelu Q. hansgrohe ExcellentFit er baseret på mange års erfaring og er resultatet af talrige ComfortZone-tests. Kombinationer som Xelu Q med Tecturis, Vivenis eller Talis S armaturer forhindrer vandstænk, er støjsvage og fører til høj kundetilfredshed.

Saml Talisman-point med Xelu Q

Der er endnu en fordel! I emballagen finder du en QR-kode, der giver VVS-installatører Talisman-point, som kan veksles til skønne gaver.

Det er let og gratis at tilmelde sig, downloade app'en og gå i gang med at samle Talisman-point.

Til Talisman-præmieprogrammet

Få mere at vide om nyhederne fra hansgrohe