/
Universelt design i to udførelser

EluPura Original S og Q: Til den æstetiske velværeoase

De nye EluPura Original toiletter har et moderne og attraktivt look, der passer både til nybyggeri og renovering. Den minimalistiske, tidløse form i to designversioner, rund og SoftCube, passer ind i enhver indretningsstil og forskønner dine kunders badeværelse. EluPura Original kan kombineres med resten af sortimentet fra hansgrohe på en harmonisk måde.

Fremragende design og usædvanlig ydeevne

Dine kunder sætter helt sikkert pris på en god balance mellem funktionalitet, kvalitet, design og bæredygtighed. Det nybyggede eller renoverede badeværelse skal matche stilen i resten af hjemmet og samtidig have et lavt vandforbrug. En skånsom brug af naturressourcerne er meget vigtig for stort set alle kunder. Med EluPura Original præsenterer du en troværdig løsning: Den nye serie kombinerer æstetik, enestående ydeevne og vandeffektivitet med en budgetvenlig pris.  

EluPura Original: Perfekt til forskellige rumkoncepter

EluPura Original-serien byder på toiletter til vægmontering i runde udførelser eller SoftCube-design. Med valget mellem forskellige toiletsæder kan løsningen skræddersys efter ønsker og behov.

Helhedsløsninger med et harmonisk look

Designsproget, der er koordineret med andre hansgrohe produktsortimenter i rund udførelse og SoftCube, gør EluPura Original til en perfekt komponent i det harmoniske badeværelse. EluPura Original passer særligt godt sammen med Xanuia håndvaske, Xelu Q møbler og Xarita Lite spejle. Imponér dine kunder med et komplet badeværelse, som er en æstetisk velværeoase.

Æstetik og effektivitet

Mere bæredygtighed: EluPura Original hjælper med at spare på vandet

EluPura Original toiletter er med til at bidrage til en mere bæredygtig og grønnere verden hver dag. Designet uden skyllerand er optimeret til at opnå optimale resultater med kun 4,5 liter vand pr. skyl (med en passende cisterne). Den målrettede hansgrohe AquaChannel Flush-skylleteknologi leder kraftige, højeffektive vandstrømme ind i kummen. Brugen af kun 4,5 liter vand betyder en vandbesparelse på 25 procent sammenlignet med konventionel skylleteknologi med et forbrug på 6 liter. I en husstand med 1-2 personer bliver det til flere tusinde liter vand om året. 

EluPura Originals indvendige geometri gør rengøringen nemmere: Takket være AquaChannel Flush-skylleteknologien er det ikke nødvendigt at bruge rengøringsmidler med uønsket kemi. Vis også dine kunder fordelene ved den rengøringsvenlige SmartClean-glasur (tilvalg) og den antibakterielle HygieneEffect-glasur* (tilvalg). 

EluPura Original toiletter er fremstillet af naturlig, genanvendelig sanitetsporcelæn og leveres uden plast. Det minimerer miljøpåvirkningen fra emballageaffald. Sidst, men ikke mindst, gør toiletternes lange levetid EluPura Original til det rigtige valg for kunder med en bæredygtig livsstil.  

EluPura Original: Overblik over alle fordelene

  • Forskellige designudførelser: Rundt design eller SoftCube med afrundede hjørner til forskellige badeværelsesmiljøer.
  • Skylleteknologi: hansgrohe AquaChannel Flush til kraftig vandgennemstrømning i kummen uden skyllerand. Med 4,5 liter pr. skyl er det optimerede forbrug betydeligt lavere end for konventionelle toiletter. Kræver en passende cisterne.
  • Nem rengøring som salgsargument: Nem vedligeholdelse af sanitetsporcelænet uden skyllerand, effektiv skylleteknologi, QuickRelease til nem afmontering af sæde og låg. 
  • Du kan desuden tilbyde dine kunder to valgfrie glasurer som tilvalg: SmartClean til nem rengøring og HygieneEffect til beskyttelse mod bakterievækst.* 
  • Komfort for dine kunder og deres omgivelser: Den medfølgende lydisoleringsmåtte minimerer skyllelyde. SoftClose sikrer støjsvag lukning af sæde og låg.
  • Nem montering: EluPura Original toiletter er hurtige og nemme at installere. Takket være åbningerne i siden er monteringsbeslagene til væghængt installation nemt tilgængelige.  
  • hansgrohe sanitetsporcelæn giver dig sikkerhed for at handle med produkter, der opfylder høje kvalitetskrav. De er testet i henhold til strenge procedurer og overgår markedsstandarden. hansgrohe tilbyder 20 års garanti på alle porcelænsprodukter.

 

* Gælder udelukkende for følgende bakterier: Escherichia coli ATCC8739 og Salmonella enterica ATCC 13076 (test udført i henhold til ISO 22196: 2011-08).