/
Prisvindende høj kvalitet og sanselighed

Rainfinity fra hansgrohe: Den nye dimension inden for brusebade

Rainfinity er navnet på den nye bruselinje, som har vakt opsigt blandt designfans. Den har allerede vundet flere priser. Innovative stråletyper som den mikrofine PowderRain gør brusebadet til den højeste wellness-nydelse. Rainfinity vækker begejstring hos dine mest krævende kunder. Glæd dig til de attraktive udstillingsprodukter – og det store omsætningspotentiale.

Moderne installationer til dejlige, sanselige oplevelser– dine argumenter

  • Nye bruseprodukter i topkvalitet: skulderbruseren, trendy hylder, innovative stråleflader, hovedbruserens hældning og meget andet gør Rainfinity til et innovativt system til altomspændende brusekomfort.
  • Bruser til enestående afspænding i dybden: Den støjsvage PowderRain indhyller personen i brusebadet fra top til tå i fine mikrodråber – til oplevelser i topklasse.
  • Rainfinity vinder designpriser: I 2019 fik hansgrohe bruselinjen en iF GOLD AWARD, en Red Dot Award Best of the Best og en Iconic Award Innovative Architecture Best of Best. Bruselinjen er en trendsætter inden for minimalistisk baddesign – og hjælper dig med at opnå salgssucces.
Rainfinity fra hansgrohe med PowderRain: brusesystem.
Lær Rainfinity at kende, det innovative design-brusesortiment, der kommer til at tiltrække dine kunder som en magnet. Et er sikkert: Det har aldrig været skønnere at stå i regnen.

Markante bruseprodukter, som giver badeværelset et moderne look

Med moderne overfladefarver og en diskret struktureret stråleskive bringer de store Rainfinity brusere mere hygge ind på badeværelset. De fås i mat hvid og krom, og den lyse ramme danner en nobel kontrast til den grafitfarvede stråleskive. Vil din kunde hellere have farve i badet? Så kan du vise ham eller hende det udtryksfulde FinishPlus-design med talrige farvevarianter. Den runde Select-håndbruser med 3 stråletyper har en herlig størrelse med en diameter på 130 mm og kan justeres i vinklen med den nye holder. Puristisk skønhed: den geometriske stavhåndbruser. Vi leverer også porter- og brusersæt. Ansigtet og håret forbliver tørt, når man bruser med den brede skulderbruser med PowderRain. Med hylde af sikkerhedsglas.

Rainfinity: En ny design-arketype i badet

Hovedbruseren har en vægtilslutning, der afskaffer brusearmen. Vinklen kan justeres fleksibelt. I kraft af den indadhvælvede stråleflade med dyser, der er placeret på en helt ny måde, opstår der en altomfattende brusenydelse. Stråleskiven i metal fås med en diameter på 250 eller 360 mm. Showerpipen er et highlight i din kundes hjem. Flade hylder af sikkerhedsglas virker suveræne i kraft af deres reducerede design og praktiske funktion. Brusesystemet er nemt at montere med den passende indbygningsdel. RainSelect termostaten til indbygning kan styre to til fem forbrugere.