/
Prisvindende kvalitet, stor bruseglæde

Rainfinity med PowderRain: Velkommen til en ny æra inden for bruseoplevelser!

Rainfinity skaber vidunderlige bruseoplevelser og er en sensation blandt wellness- og designelskere. Fordi bruserne forkæler kroppen med mikrofin PowderRain. Fordi designet overbeviser med elegante former, integrerede hylder og en tiltalende farvepalet. Uanset om det er en mat hvid håndbruser eller en skulderbruser i børstet bronze PVD: FinishPlus-overfladerne er flotte highlights i badeværelset.

Forskellige installationer til stor bruseglæde – dine argumenter

  • Rainfinity brusere giver dyb afslapning med PowderRain. Brugeren indhylles af fine, støjsvage mikrodråber fra top til tå og kan glemme alt omkring sig. 
  • Rainfinity er bruseprodukter i absolut premium-kvalitet. Skulderbruser eller hylde: hansgrohes Rainfinity-linje giver dig allround-komfort i brusebadet med de bedste materialer. Den er trendskabende inden for minimalistisk badeværelsesdesign – og er et trækplaster for din succesfulde forretning.
  • Rainfinity byder på løsninger til alle installationstyper: frembygget eller i de indbyggede varianter til 1-5 udtag.
  • Ingen anden hansgrohe produktlinje er blevet belønnet med så mange designpriser: iF GOLD AWARD, Red Dot: Best of the Best, Iconic Award: Innovative Architecture (best of the best) og Iconic Award: Innovative Interior (best of the best).
  • Med FinishPlus-overflader i høj kvalitet og attraktive farvevarianter kan dine kunder sætte individuelle accenter i badeværelset – også uden omfattende renovering.
Rainfinity fra hansgrohe med PowderRain.
Lær Rainfinity at kende: Det innovative design-brusesortiment, der kommer til at tiltrække dine kunder som en magnet. Det har aldrig været skønnere at opholde sig i regnen.

Rainfinity: Individuelle bruseprodukter til moderne indretninger

Med moderne overflader og diskret strukturerede stråleskiver bringer Rainfinity bruserne mere hygge ind i badeværelset. Forskellige FinishPlus-overflader gør designet individuelt. En Rainfinity bruser i mat sort eller børstet sort krom PVD er i sig selv et blikfang. Når alle komponenterne i bruseren har den samme overflade, bliver badeværelsesdesignet sammenhængende og stilfuldt fra A til Å.

Afslappende brusebade med Rainfinity brusernes PowderRain

Select håndbruserne gør indtryk med tre stråletyper. Puristisk smuk: Den geometriske stavhåndbruser, som hansgrohe også leverer i porter- eller brusersæt. Vores hovedbruser med hældningsvinkel har en vægtilslutning, der overflødiggør brusearmen. Under skulderbruseren forbliver ansigtet og håret tørt, og samtidig fungerer den som en praktisk hylde. 

Nye bruseprodukter til individuelt badeværelsesdesign