Håndgribelig selvrealisering

FinishPlus: Individuelt baddesign med farvede armaturer

Den individuelle stil er højeste mode inden for baddesign. Med FinishPlus fra hansgrohe kan dine kunder sætte kulør på tilværelsen. De nye armaturer i flotte metallic-nuancer og trendy matte farver opfylder ethvert ønske om selvrealisering. Med de moderne armaturlinjer Metropol og Talis E kan badet udformes helt personligt med farver – også i ejendomsprojekter og hoteller.

Fem nye farver giver badet mere karakter

  • Overfladedesign i høj kvalitet giver dine kunder alsidige udformningsmuligheder – og forbedrer dit salgspotentiale.
  • FinishPlus armaturer skaber tiltalende kontraster og giver rummet et stilfuldt udseende. Med metalliske overflader og matte trendfarver kan badet iscenesættes på en enestående måde. 
  • De forskellige prissætninger for armaturlinjerne Metropol og Talis E gør FinishPlus overflader attraktive for en bred målgruppe. 
  • Supplerende produkter til hele badeværelset fås også i FinishPlus overflader. 
Farvemuligheder for armaturer: FinishPlus.
For dine kunder er FinishPlus ensbetydende med: designfrihed med fem overfladedesign i høj kvalitet. Den nye mangfoldighed af farver i badet giver dig gode salgsargumenter.

Individuelle blikfang – idéer til salgssamtalen

En imponerende fremtoning: De fem FinishPlus overfladedesign hæver Metropol og Talis E armaturernes moderne udseende op på et helt nyt, individuelt niveau.

Elegante kontraster ved hjælp af matte farver

Med badarmaturer i sort eller hvid farve skaber fans af moderne arkitektur enten effektfulde modsætninger eller kombinerer det hele i et tone-i-tone-koncept. Med mat sort og mat hvid står der to FinishPlus trendfarver til rådighed. De nye matte farver er highlights og virker også vidunderligt i dialog med farvede detaljer.

Giv badet en særlig glans med metallicfarver

De ædle metallicfarver er det helt rigtige for kunder, der værdsætter elegance og individualitet i interiøret. Poleret guld-optik, børstet sort krom og børstet bronze får badet til at stråle med en helt særlig glans. Produkterne kan kombineres i industriel stil med fugeløse overflader eller komplettere det ensfarvede badeværelse.

Harmoni med én overfladefarve

De farvede armaturers enestående virkning forstærkes endnu mere, hvis dine kunder vælger supplerende produkter med samme overflade. Alt fra armaturet til showerpipen og stopventilerne fås i én FinishPlus-farve. Der står varianter til indbygning i væggen til rådighed, og desuden også et udvalg til frem- og indbygget bruse- og karstyring.

Matchende look på hele badet

Hos hansgrohe kan du skabe et fuldendt look på badet, hvor alle produkter lige fra håndvaskarmatur, sæbeskål, hånd- og hovedbruser samt designafløbet passer sammen i nøjagtig samme overfladefarve. På den måde skabes en følelse af ro og velvære på badet, hvor alting går op i en højere enhed.

Opdag eksempelvis hansgrohe tilbehørslinjen Addstoris, som fås i FinishPlus-farverne eller se mere om de nye hansgrohe RainDrain designafløb i matchende farve.