/
Gennemført baddesign

RainDrain: Designafløb til et fuldendt look på badet

 
Harmoni i brusebadet med RainDrain designafløb.
RainDrain er den perfekte afløbsløsning til ethvert badprojekt med brusebad. Det brede udvalg af produkter og overflader gør det altid muligt at ramme kundens smag.

Perfektion til brusebadet – og en fryd for øjet    

Ønsker din kunde et brusebad, hvor alle produkter er perfekt tilpasset hinanden? Et badeværelse, der fremstår som en harmonisk helhed, forhøjer jo som bekendt velværefaktoren. hansgrohe har udvidet virksomhedens sortiment med bruseafløb af høj kvalitet og sørger for, at du kan tilbyde højeste komfort og gennemført design med RainDrain. Produkternes finish til brusebade er perfekt afstemt til resten af vores sortiment. Kombinér badarmaturer, brusere, opbevaringsløsninger og afløbsprodukter, så de indgår harmonisk i kundens stilverden.

RainDrain er en fleksibel og gennemtænkt systemløsning, der passer til alle brusebade. En indbygningsdel til alle bruseafløb sørger for sikkerhed under installationen. RainDrain egner sig til forskellige indbygningssituationer, både ved nybyggeri og renoveringsprojekter. 

Din kunde kan nyde den maksimale brusefornøjelse under en stor hovedbruser uden problemer: Den innovative vandlåsløsning Dryphon står til rådighed til RainDrain for høj afløbseffekt op til 60 l/min. Den mekaniske lugtspærre med høj ydelse medfølger til alle afløbsrendesæt og erstatter efter ønske den medfølgende vandlås fra uBox universal (basissæt), som har en afløbseffekt op til 42 l/min. Det kvadratiske afløb RainDrain Spot leveres som kompletsæt inklusive vandlås, og der er derfor ikke behov for en separat uBox universal.

Fleksibilitet i alle situationer

Brusebadet skal passe til projektets stil fra hovedbruseren til afløbet. Vælg mellem tre forskellige linjeafløb og en variant til punktafløb: 

Afløbet til alle, der hælder til perfektion

Det brede sortiment giver dig mange muligheder under planlægningen af bruseafløbet. Hvilken RainDrain-variant passer bedst til din kundes brusebad?
 • RainDrain Match: Afløbsrenden til ethvert bad. Vandet forsvinder ned til afløbet via hældningen i renden under afdækningen. Seks længder, 600 – 1.200 mm. Designafdækningens overflade fås i krom, børstet rustfrit stål, lakeret rustfrit stål og to glasoverflader. Bagsiden kan beklædes med fliser (ikke anbefalet til varianterne i glas). Nem tilpasning til fliseniveauet vha. højdeindstillelig ramme, der sættes i den rustfri stålrende. Til installation mod væg eller frit i rummet.
 • RainDrain Flex: Blikfanget med integreret hældning i designafdækningen. Fem længder, 700 – 1.200 mm, kan afkortes på stedet. Fås i krom, børstet rustfrit stål og fem eksklusive FinishPlus-overflader. RainDrain Flex anbringes i modsætning til de andre varianter på underlaget, højdetilpasningen sker vha. den ovale stikforbindelse. Til installation mod væg eller mellem to vægge. Monteres med uBox indbygningsdel til vandret installation (med tilhørende vægbeslag) eller med uBox indbygningsdel til lodret installation (med tilhørende vægbeslag).
 • RainDrain Rock: Beregnet til beklædning med natursten/fliser i tykkelser op til 40 mm. Vandet flyder skjult væk. Seks længder, 600 – 1.200 mm, kan afkortes op til 50 mm pr. side på stedet. Enkel højdetilpasning med installationssættet, til installation frit i rummet.
 • RainDrain Spot: Kvadratisk afløb til installation i fladen og maksimal fleksibilitet mht. placering. Mål 150 x 150 mm. Børstet rustfrit stål (kan beklædes med fliser på bagsiden) eller struktureret rustfrit stål til afdækningen.

RainDrain & XtraStoris: Premiere til Hansgrohe Aqua Days

I 2021 præsenterede hansgrohe-mærket for første gang alle sine innovationer i det virtuelle rum til Hansgrohe Aqua Days. I denne video kan du opleve en verdenspremiere hos Hansgrohe-mærket med RainDrain: linjeafløb til et fuldendt badeværelseslook fra samme producent. Derudover kan du også lære de indbyggede opbevaringsnicher XtraStoris at kende.

uBox universal: Én indbygningsdel til alle forhold

hansgrohe udvider sortimentet med en indbygningsdel til alle afløbsrender og indbygningssituationer. Din fordel: Du opnår en effektiv lagerføring med modellen uBox universal til alle linjeafløbsvarianter.

 • Formonteret tætningsmembran fra fabrikkens side til sikker tætning i kombination forebygger vandskader.
 • Fleksibel installation: Tilslutningerne passer til stort set enhver indbygningssituation. Med RainDrain Match og Rock er højdeindstilling og udligning af designafdækningen (kappesæt) mulig, selvom gulvet allerede er støbt.
 • Alsidighed: uBox universal er egnet til primær (standard) og sekundær vandafledning.
 • Førsteklasses produktkvalitet sørger for sikkerhed under installationen og høj kundetilfredshed.
uBox universals produktopbygning.
uBox universal er særligt egnet til renoveringer, skematisk visning: højdeudligningsplader, indbygningsdel, formonteret tætningsmembran og beskyttelseskappe \(nedefra og op\).
 • Guide til bestillingen af RainDrain-afløb fra hansgrohe

  RainDrain bestillingsguide

  Få et overblik over, hvilke forskellige dele du har brug for, når du vil installere et RainDrain-afløb fra hansgrohe.

  Se / download guiden (PDF, 2 MB)
 • hansgrohe RainDrain og XtraStoris

  hansgrohe RainDrain og XtraStoris, teknisk information

  Få mere teknisk information om hansgrohe RainDrain designafløb og hansgrohe XtraStoris brusenicher.

  Se / download brochure (PDF, 7.9 MB)

Lær flere hansgrohe nyheder at kende