/
Gennemført baddesign

RainDrain: Designafløb til et fuldendt look på badet

 
Walk-in-brusebad med RainDrain bruseafløb.
RainDrain er den perfekte afløbsløsning til alle badprojekter med walk-in-brusebade. Det brede udvalg af produkter, længder og overflader gør det altid muligt at ramme kundens smag.

Perfektion til brusebadet    

Ønsker din kunde et brusebad, hvor alle produkter er perfekt tilpasset hinanden? Et badeværelse, der fremstår som en harmonisk helhed, forhøjer jo som bekendt velværefaktoren. hansgrohe virkeliggør drømmen med bruseafløb i høj kvalitet. RainDrain linjen byder på maksimal komfort og flot design til helstøbte løsninger. Udførelsen af produkterne til walk-in-brusebadet er perfekt koordineret med resten af vores sortiment. Badeværelsesarmaturer, brusere, opbevaringsløsninger og produkter til bruseafløb kan kombineres harmonisk, så de passer til stilen i din kundes hjem.

RainDrain passer fleksibelt ind i enhver drømmebruser og er en overbevisende, gennemtænkt systemløsning. Med hansgrohe linje- og punktafløbene passer alting sammen, lige fra overfladen til tætningen og afløbet. Det giver sikkerhed under installationen. Takket være den lave indbygningsdybde er RainDrain velegnet til mange forskellige installationssituationer, både i forbindelse med nybyggeri og renovering. 

Din kunde oplever maksimal brusenydelse under XXL-hovedbruseren uden bekymringer: Den innovative Dryphon vandlås fås til RainDrain til en høj afløbseffekt på op til 60 l/min. Den højtydende mekaniske lugtspærre er inkluderet i hvert sæt med afløbsrender og erstatter efter ønske vandlåsen, der leveres sammen med uBox universal (indbygningsdel) og dens afløbseffekt på op til 42 l/min. Som kompletsæt inklusive vandlås kræver RainDrain punktafløbene ikke en separat uBox universal.

RainDrain bruseafløb: Fleksibilitet i alle situationer    

Brusebadet skal passe til projektets stil fra hovedbruseren til gulvafløbet. Find den optimale installation ud fra forholdene og stilen i badeværelset ved at vælge blandt seks forskellige linjeafløb.

Lær de nye afløb at kende    

RainDrain Compact

Afløbsrenden i rustfrit stål fås i seks længder, 600-1200 mm, og er en problemløser i forbindelse med renovering. Kappesæt til montering frit i gulvet eller tæt på væggen. Nem højdejustering vha. installationssættet, der medfølger to vandlåse. Designafdækningen kan beklædes med fliser.

RainDrain Original

Linjeafløb som kappesæt til nem installation og optimal afløbssikkerhed, installation frit i gulvet eller tæt på væggen. Seks længder: 600-1200 mm. Vandet løber ned til afløbet via hældningen i renden under afdækningen. Kan kombineres med uBox indbygningsdel til vandret eller lodret installation.

RainDrain Allround

Fuldstændig vandtæt løsning til bruseafløbet. Den store tætningsmembran (1500 x 1300 mm) er formonteret på installationssættet (fem længder, 700-1200 mm). Inklusive to vandlåse med forskellige lukkehøjder. Designafdækning i børstet rustfrit stål.

Afløb, der passer til punkt og prikke

Lær udvalget af flotte punktafløb fra hansgrohe at kende. Hvilken variant passer bedst til designkonceptet i kundens badeværelse? Vælg mellem følgende varianter:

Overblik over vores punktafløb

 • RainDrain Spot: Punktafløb til installation i gulvet og maksimal fleksibilitet mht. placering. Mål 150 x 150 mm. Afdækningen fås i børstet rustfrit stål eller med struktureret overflade, kan beklædes med fliser på bagsiden.
 • RainDrain Brilliance: Premium-punktafløb til individuelt design. Roterbar designafdækning i børstet rustfrit stål, kan beklædes med fliser på bagsiden, to størrelser: 100x100 og 150x150 mm. Højdeindstillelig fliseramme (5-18 mm).
 • RainDrain Point: Egnet til alle badeværelser. Designafdækning 100/100 eller 150/150 mm, efter valg i børstet rustfrit stål eller mat sort, kan beklædes med fliser på bagsiden, nem tilpasning til den omgivende højde. Fås også som perforeret rist i rustfrit stål.

Alle hansgrohe punktafløb leveres med formonteret tætning, hårfanger og vandlås.

Afløbsrender og punktafløb i høj kvalitet

uBox universal: En indbygningsdel til alle forhold

hansgrohe udvider sortimentet med en indbygningsdel til alle afløbsrender og indbygningssituationer. Din fordel: Du opnår en effektiv lagerføring med modellen uBox universal til alle linjeafløbsvarianter.

 • Formonteret tætningsmenbran fra fabrikkens side til sikker kombinationstætning forebygger vandskader.
 • Fleksibel installation: De tre tilslutninger passer til stort set enhver indbygningssituation. Med RainDrain Match og Rock er højdeindstilling og udligning af designafdækningen (kappesæt) mulig, selvom gulvet allerede er støbt.
 • Alsidighed: uBox universal er egnet til primær (standard) og sekundær vandafledning.
 • Førsteklasses produktkvalitet sørger for sikkerhed under installationen og høj kundetilfredshed.
uBox universals produktopbygning.
uBox universals opbygning til flad installation, særligt egnet til renoveringer: højdeudligningsplader, indbygningsdel, formonteret tætning og beskyttelseskappe.
 • RainDrain fagbrochure.

  hansgrohe RainDrain og XtraStoris, teknisk information

  Få mere teknisk information om hansgrohe RainDrain designafløb og hansgrohe XtraStoris brusenicher.

  Se / download brochure (PDF, 7.9 MB)

Lær flere hansgrohe nyheder at kende