/
Et vandfald til velværeøjeblikke

Vivenis: Fortryllende vand

Et blidt vandfald i boligen

Væk begejstring hos dine kunder med en vandoplevelse, der gør de daglige ritualer til velværeøjeblikke. Med det brede strålemønster citerer Vivenis den fascinerende følelse af at stå under et vandfald. Dét at vaske hænderne og ansigtet bliver til en afslappende handling – midt i den hektiske hverdag. Den bredeste stråle fra hansgrohes sortiment tilsættes luft ved hjælp af AirPower-teknologien, så den bliver særligt blid og fyldig. 

Den let bøjede tud følger visuelt vandets naturlige løb, og det reducerede greb indbyder til berøring. Den elegante form tiltaler ikke mindst kunder, der sætter pris på smagfuldt design. Vivenis har et sparsomt forbrug: EcoSmart reducerer vandforbruget med op til 60 % i forhold til traditionelle håndvaskarmaturer.

Armaturlinjen er et blikfang i moderne og elegant udstyrede bade. Den komplette armatur-portefølje med det gennemgående designsprog fås til håndvaske, badekar og brusere. Ud over kromoverfladerne bør du også vise dine kunder FinishPlus-overfladerne, som kan bruges til at realisere en personlig stil i mat sort og mat hvid. Udvalget med fire forskellige ComfortZone-højder ved håndvasken gør det muligt at tage hensyn til individuelle behov.

Til den personlige stil i badeværelset

En ny vandfølelse i den personlige wellness-oase

Med Vivenis kan du præsentere en enestående vandoplevelse for dine kunder på alle områder i badet.

Overblik over dine salgsargumenter 

  • Oplev vandets naturlighed med Vivenis. Et must for alle naturelskere. Vis kunderne, at den brede og blide vandfaldsstråle giver dem velværeøjeblikke i den hektiske hverdag.
  • Vivenis fås til alle områder på badeværelset. Giv dine kunder et attraktivt tilbud på en gennemgående elegant indretning. Supplerende produkter fra hansgrohe giver dig ekstra omsætningsmuligheder, ikke mindst i forbindelse med ejendomsprojekter.
  • hansgrohes prisbelønnede mærkekvalitet og designkompetence giver dig gode argumenter på hånden, og kunderne ved, at de foretager et sikkert valg.
  • Attraktive salgsdokumenter og præsentationer gør Vivenis til et blikfang i din forretning og understøtter dig i forbindelse med kundesamtalen.

Vivenis: Premiere ved Hansgrohe Aqua Days

I 2021 præsenterede hansgrohe-mærket for første gang alle sine innovationer i det virtuelle rum. I denne video fra Hansgrohe Aqua Days kan du opleve Vivenis og lære mere om designet og de argumenter, du kan bruge til at overbevise kunderne: som en lille oase i det private badeværelse.
 

Flere nyheder 2021