/
To stråler, stor ComfortZone

Finoris: En omdefinering af rutinerne i hverdagen

Finoris: Minimalistisk design til maksimal fleksibilitet

Når der er flere personer i husstanden, er der mange forskellige behov ved håndvasken om morgenen. Med Finoris dækker man dem alle. Armaturet med nem betjening giver mulighed for spontan vask af håret, badning af babyen og hurtig skylning af blusen. Ikke mindst takket være den lange udtræksbruser fra Finoris Flex, som er komplet integreret i armaturet. Den skaber en hidtil uset ComfortZone og glider ubesværet tilbage til udgangspositionen efter hver brug.

Dine kunder nyder Finoris-fleksibiliteten i fire dimensioner: 
 • Udtrækkelig tud
 • Regulerbar vandmængde
 • Regulerbar temperatur
 • To stråletyper
Finoris Flex er en del af en stilfuld baddesignlinje i høj kvalitet. Den klare, geometriske silhuet passer perfekt til minimalistiske interiører. Til stor glæde for alle designfans tilbyder hansgrohe produktet med tre forskellige overflader – så der opstår harmoniske farvekombinationer i badet.

Til håndvasken, karret, bruseren: Finoris i hele badet

Sådan drager du og dine kunder fordel af Finoris

 • ​​​​​​​Armaturerne med slankt design gør alle hverdagsrutinerne på badeværelset til en fornøjelse. Håndvaskarmaturet med den praktiske udtræksbruser med to stråletyper er seriens hjerte.  
 • Finoris håndvaskarmaturet fås i flere forskellige højder, så det passer til enhver håndvask. hansgrohe ComfortZone-teknologien sørger for mere albuerum, bedre brugervenlighed og færre vandstænk ved håndvasken.
 • To moderne FinishPlus-overfladefarver muliggør en individuel indretning og giver mulighed for spændende kombinationsmuligheder: mat sort eller mat hvid. 
 • Gennemprøvede hansgrohe teknologier reducerer vandforbruget til 5 liter i minuttet (EcoSmart) og sørger for kalkfri produkter med en lang levetid (QuickClean).

​​​​Attraktive produkter og tilbehør til dit showroom

 • Med designlinjen demonstrerer du kompetence inden for komplette bade og får mulighed for at øge din omsætning. Finoris er en helstøbt armaturlinje – til håndvasken, badekarret og bruseren. 
 • Kunderne kan vælge mellem mange forskellige tilbehørsprodukter og designvarianter. 
 • På projektområdet understøtter FinishPlus armaturerne moderne designløsninger og giver for eksempel indretningen på hoteller et fremtidsorienteret look. 

Finoris & AddStoris: Premiere ved Hansgrohe Aqua Days

I 2021 præsenterede hansgrohe-mærket for første gang alle sine innovationer i det virtuelle rum. I den følgende video fra Hansgrohe Aqua Days kan du lære mere om vandhaneserien Finoris til badet - vores første vandhane med PowderRain-stråletypen og udtrækstud til håndvasken. Plus: de perfekt matchende AddStoris-tilbehørsprodukter. Gå på opdagelse i en helt ny fleksibilitet i en families hverdagsliv.

Lær flere hansgrohe nyheder at kende