Den passende håndvask til ethvert bad

Xuniva: Vand i sin smukkeste form

Xuniva håndvaske giver badeværelset en ny elegance. Det ikoniske, geometriske design og de smalle kanter overbeviser dine kunder. Det store udvalg af former og installationsvarianter giver dig den rigtige model til alle krav, fx på projektområdet. Godt at vide: Xuniva harmonerer med en række forskellige produkter ved håndvasken. Alle håndvaske er fremstillet af sanitetskeramik i høj kvalitet og er smudsafvisende med SmartClean-glasuren som valgmulighed.

Et highlight på badeværelset: Universelt anvendelige Xuniva håndvaske i høj kvalitet

Med Xuniva kan badeværelset indrettes harmonisk i henhold til individuelle idéer og ønsker. De forskellige design giver liv til håndvasken, og kunderne får frihed til at realisere deres helt egen stil.

Fra de ikoniske former til de forskellige installationstyper og monteringsmuligheder: Hver eneste detalje er gennemtænkt og ser godt ud. Den nye linje kombinerer design, kvalitet og funktion. Gør drømme til virkelighed, gør din kundes badeværelse til et design-statement.

Og ikke nok med det: Xuniva håndvaskene passer perfekt til de nye Xelu Q vaskeskabe med bordplade. Uanset om de kombineres med et håndvaskarmatur, som er placeret på vasken, en Highriser monteret på bordpladen eller et vægarmatur: Xuniva sortimentet byder på den helt rigtige håndvask.

Tre installationsvarianter til frit valg

Bordmonteret håndvask
Nedfældet håndvask
Underlimet håndvask

Xuniva: Overblik over alle fordelene

Dine kunder nyder næsten ubegrænset designfrihed med Xuniva håndvaskene, der imødekommer forskellige behov og budgetter. Det universelle sortiment passer harmonisk til koordinerede detaljer ved pladsen rundt om håndvasken.

  • Fire grundformer (rund, oval, RaceTrack- og SoftCube-design), tre installationstyper (bordmonteret, nedfældet og underlimet, med og uden hanehul). Alle modeller fås med SmartClean-glasur som valgmulighed.
  • Takket være hansgrohe ExcellentFit kan Xuniva håndvaske nemt kombineres med et håndvaskarmatur, uden at kunden oplever vandstænk og tab af komfort. Dertil passer hansgrohe Xelu Q badeværelsesmøbler og Xarita spejle.
  • Kombinationen af koordinerede badeværelsesprodukter til håndvaskområdet gør valget lettere for dig og dine kunder: et plus for din forretning.
  • Hos hansgrohe kan du være sikker på, at alle produkter lever op til de højeste kvalitets- og designstandarder.

Produktion af møbler og porcelæn

Saml Talisman-point med Xuniva

Der er endnu en fordel! I emballagen finder du en QR-kode, der giver VVS-installatører Talisman-point, som kan veksles til skønne gaver.

Det er let og gratis at tilmelde sig, downloade app'en og gå i gang med at samle Talisman-point.

Til Talisman-præmieprogrammet

Dyk dybere ned: Lær endnu flere nyheder fra hansgrohe at kende