/
Termostater i to forskellige overflader

Ecostat Element: Alt under kontrol for en sikker og behagelig bruseoplevelse

Oplev den nyeste generation af brusetermostater fra hansgrohe: Ecostat Element. Det minimalistiske og klare design passer perfekt til brusebadet og badekarret i dine kunders badeværelser, og den intuitive teknologi giver dem mere velvære og sikkerhed. Den budgetvenlige Ecostat Element-serie understøtter desuden en bæredygtig livsstil med vand- og energibesparende funktioner.

Nyd øjeblikket: Et drej er nok

Vis dine kunder det imponerende, klare design til sikker og bekvem vandstyring, der helt sikkert vil forbedre deres brusebad. Ecostat Element har et puristisk og klart design med en udformning, der giver et perfekt greb om betjeningsgrebene. En tidløst elegant løsning, der matcher alle produktlinjer med en ensartet metaloverflade. 

Ecostat Element termostaten fås til montering i bruseren og ved badekarret samt i FinishPlus-overfladerne krom og mat sort. De forkromede termostater fås i øvrigt i varianter uden rosetter og forskruninger.

Perfekt kombination til behagelige brusebade: De nye Ecostat termostater fås også som brusersæt med den tre-strålede Pulsify Select S håndbruser 105 EcoSmart, med holder og bruserslange og en brusestang i enten 90 eller 65 cm længde. 

Enkel betjening. Ganske enkelt essentiel

Ecostat Element: Brusebade, som giver indre ro

Dine kunder elsker, når de simpelthen bare kan nyde brusebadet. De vil ikke tænke på, om vandet bliver for varmt, eller om de bruger unødvendige mængder vand og energi. Det kan du forsikre dem om: Ecostat Element tager sig af det hele. De kan slå tankerne fra og nyde den behagelige, stabile temperatur. Den betryggende følelse af at være sikret mod ubehagelige overraskelser er ikke mindst en fordel i familiebadeværelser. 

Smukt design og ansvarlighed

Den nye hansgrohe termostat med det minimalistiske design er det sikre kontrolcenter for en behagelig bruseoplevelse. Alle betjeningselementer er selvforklarende, ergonomiske og perfekt integreret i designet. Takket være de nyudviklede greb på Ecostat Element har dine kunder et sikkert greb, når de justerer temperaturen og vandmængden – selv med våde og indsæbede hænder. De store knapper på bagsiden understøtter det minimalistiske design og er nemme at betjene med én hånd.

Ecostat Element: Et godt valg for dine kunder, et godt valg for miljøet

Vis dine kunder SafetyStop-funktionen på Ecostat termostaten: Den indbyggede spærre beskytter mod for varmt vand, hvilket glæder alle bruseentusiaster og giver sikkerhed, især i familiebadeværelser med små børn. EcoStop+-funktionen hjælper til gengæld med at spare på vandet. Det giver dine kunder mulighed for at yde et bidrag til mere bæredygtighed, mens de tager brusebad, og deres vandregning reduceres.

Ecostat Element: De bedste argumenter for fagfolk

  • Brugervenlighed. Det nye grebsdesign kan betjenes nemt og præcist, selv med våde eller indsæbede hænder. Store knapper på bagsiden og letforståelige markeringer understøtter det klare design. 
  • Bæredygtighed. EcoStop+ regulerer vandforbruget til maks. 6 l/min. Det sparer også energi til varmt vand. Det er muligt at skrue højere op for gennemstrømningshastigheden med et tryk på en knap.
  • Komfort og sikkerhed. Præcist indstillelig og konstant vandtemperatur op til maks. 40 grader takket være SafetyStop. For endnu varmere vand trykkes SafetyStop-knappen på grebets bagside ind. Med TempLock kan en øvre temperaturgrænse indstilles individuelt under installationen. Denne temperatur kan aldrig overskrides.
  • Universel brug takket være det strømlinede, enkle design, som fås i krom og mat sort.
  • Nem installation ved hjælp af S-tilslutninger og UniversalFit (standard-slangetilslutning).
  • Gode kombinationsmuligheder. Ecostat Element kan kombineres harmonisk med det velkendte, brede brusersortiment.