/
Til fagfolk: Nyheder fra mærket hansgrohe.

Nyheder fra mærket hansgrohe

Her får sanitetseksperter, installatører, arkitekter og forhandlere et overblik over de nyeste hansgrohe produkter og linjer til badet og køkkenet. Hvad enten det er en stor regnbruser eller et nyt køkkenarmatur: Med hansgrohes nyheder kan du tilbyde dine kunder produkter med lang levetid, som giver dem mere kvalitet, funktionalitet, design og glæde.

Bad: Produktnyheder fra hansgrohe

Med premium-mærket hansgrohe udfordrer vi os selv med hele tiden at opfinde brugen af vand på en helt ny måde. På de følgende sider opdager du vores nyheder til badet og får vist alle deres facetter og funktioner. Ud over de detaljerede produktinformationer giver vi dig en række gode salgsargumenter og brochurer samt tips og råd om sikker installation.

Rainfinity

Prisbelønnet bruselinje med stråletypen PowderRain – til mere sanselighed i hjemmet. 

Mere om Rainfinity
hansgrohe bruselinjen Rainfinity til sanselige brusebade.

Køkkener: Produktnyheder fra hansgrohe

Disse innovationer forvandler køkkenvasken til en komfortabel arbejdsplads. Vores nye armaturlinjer byder på æstetisk minimalisme og komfortable betjeningsfunktioner, for eksempel på udtræksbruseren. Køkkenvasken i rustfrit stål og tilbehøret af høj kvalitet sørger for et optimalt workflow under det daglige arbejde i køkkenet. Og dine kunder? De bliver til suveræne vand-dirigenter ved køkkenvasken.

Aquno Select M81

Vores nyeste køkken-flagskib – til cool designkøkkener og moderne rumkoncepter.

Mere om Aquno Select M81
Nyhed: hansgrohe køkkenarmaturserien Aquno M81.

Talis M54

Slanke og puristiske køkkenarmaturer – minimalisme over hele linjen.

Mere om Talis M54
Køkkenarmatur Talis M54, slankt og puristisk.

Smart Living: Nye digitale produkter fra hansgrohe

Her præsenterer vi intelligente fremtidsidéer til mere sanselighed og sikkerhed i hjemmet. Innovativ vandstyring: Med disse app-styrede hansgrohe nyheder står mennesket i centrum – og ikke teknikken.

Pontos vandstyringssystem

Opdager fugt og lækager og holder øje med indeklimaet – så du er sikker i boligen og kan tage på ferie uden bekymringer.

Mere om Pontos
Pontos vandstyring til optimalt indeklima.