Highend med tre stråletyper

Køkkenarmatur Aquno Select M81

Lær fremtiden inden for intelligente arbejdsforløb i køkkenet at kende her. Det eksklusive hansgrohe køkkenarmatur Aquno Select M81 er ensbetydende med mere funktion, bæredygtighed, designkvalitet og sanselighed i det daglige køkkenarbejde. Det er den mest vandeffektive køkkenarmaturlinje hidtil. Den muliggør multitasking og har flere forskellige stråletyper. Og designet? Det er arketypisk.

Det ideelle flow ved køkkenvasken – til kræsne kunder 

Køkkenarmaturet Aquno Select M81 er indbegrebet af et all-in-one-koncept til effektivt vandforbrug ved køkkenvasken. Det er perfekt til enhver form for arbejde med vand. 

  • Flere funktioner. Tre stråletyper, der passer perfekt til enhver aktivitet: til at fjerne mad fra tallerkener på en blid måde, til vandbesparende vask af hænderne og rengøring/fyldning af store beholdere uden vandsprøjt. Den flade, mikrofine PowderRain kommer ud af soklen på armaturet. På bruseren kan man skifte intuitivt mellem en klar laminar-stråle og en fyldig brusestråle med Select
  • Mere bæredygtighed. Så meget som nødvendigt, så lidt som muligt: Aquno Select M81 er det mest sparsommelige af hansgrohe køkkenarmaturerne. Den enestående flade stråle forkæler ikke kun hænderne. Den er også yderst effektiv: med en optimeret gennemstrømning på 4 l/min. 
hansgrohe køkkenvask, designarmatur & multifunktionssi.
Vores nye køkken-flagskib er en ideel partner til cool designkøkkener og moderne rumkoncepter. Nøjagtigt og praktisk multitalent: den medfølgende multifunktionssi.
  • Mere designkvalitet. Med markant rundbuetud eller retvinklet L-tud: Aquno Select M81 er en ny design-arketype. Det prominete armatur med lang levetid passer til mange forskellige køkkenmiljøer. Leveres med finish i trendy mat sort, elegant rustfrit stål eller skinnende krom. Leveringen omfatter også en multifunktionssi til hygiejnisk afskylning, opbevaring og afdrypning. 
  • Mere sanselighed. Det er ren designkærlighed. Hvad enten det er bruseoplevelser for madvarer eller intuitiv betjening: Dette mesterværk inden for emotionelt køkkendesign får kundens hjerte til at slå lidt hurtigere.
Luksuriøst hansgrohe designarmatur til køkkenet.
En ny design-arketype i køkkenet: Aquno Select M81 har en rundbuetud, en basis med monolitisk design og en flad vandstråle.

Rund eller L-formet udførelse? Det er design-spørgsmålet.

De to nye med monolitiske grundkroppe er rigtige blikfang. Det er nemt at trække udtræksslangen ud, så køkkenarbejdet bliver fleksibelt. 

Aquno Select M81 med rundbuetud

Rundbuen betoner legen med blokformer og cirkler. På udtræksbruseren skifter man let og intuitivt frem og tilbage mellem laminarstrålen og den fastlåsende brusestråle. Med det enkle greb på armaturets sokkel åbnes og lukkes for vandet, og samme sted indstilles vandets temperatur.

hansgrohe design-køkkenarmatur til kombination med overskabe.
Klar og puristisk variant – også med L-tud. Med denne designvariant lykkes en harmonisk og rumskabende kombination med overskabe.

Prisbelønnet design

Det nye design med den innovative sokkel har også imponeret ekspertjuryer: "En yderst interessant nyhed, som også er en æstetisk åbenbaring med den klare, retlinjede sokkel," udtalte juryen fra German Design Council. Køkkenarmaturet med de talrige små dyser, som renser frugt og grønt ekstra skånsomt, vakte begejstring og fik en German Design Award i guld. Derudover har det fået en ICONIC AWARD 2020 "Best of Best"-pris og udmærkelsen "Årets køkkeninnovation" i 2020 i guld, der gives til særligt forbrugervenlige produkter. 
Logoet for German Design Award
En German Design Award gives til innovative produkter og projekter og til producenterne og designerne bag dem, som viser vej i det tyske og internationale designlandskab.

Aquno Select M81 med L-tud

Køkkenarmaturet med L-formet tud har et lineært design. Den retvinklede tud understreger designet med de rette linjer. L-formen muliggør en harmonisk kombination med overskabe. Aquno Select M81 byder på en udtræksfunktion med laminarstråle. Med denne variant kan kunden også nyde det nemme skifte til den flade bruser.

Hvilken vask kan armaturet kombineres med? 

Ligegyldigt hvilken designvariant kunden vælger: Med Aquno Select M81 kan man nyde det flydende lette og effektive vand-workflow. Det nye premium-armatur tager sig især godt ud ved store køkkenvaske. Vi anbefaler at kombinere det med en hansgrohe vask i rustfrit stål eller SilicaTec vaske med en kumme. Ønsker kunden at kombinere armaturet med en dobbeltvask, bør du hjælpe ham eller hende med at undersøge mulighederne grundigt først, da væggen mellem kummerne i vasken kan være i vejen for SatinFlow-strålen.