/
Armaturnyheder

Optimal hygiejne – stor værdi for pengene

Sanitære faciliteter i det offentlige rum og erhvervsbygninger skal opfylde højere hygiejnekrav end nogensinde før, være økonomiske i drift, robuste og indbydende. hansgrohe styrker nu to af virksomhedens armaturlinjer med attraktive løsninger. Vælg mellem forskellige teknologier og anvendelser: det selvlukkende Talis E armatur og det elektroniske Vernis Blend håndvaskarmatur.    

Selvlukkende Talis E armatur: Til sikker vandbesparelse

Sanitære faciliteter med høj brugerfrekvens skal være bæredygtige, nemme at rengøre og pålidelige i drift med et ringe behov for vedligeholdelse – og så skal de naturligvis opfylde høje hygiejnekrav. Det yderst effektive Talis E armatur med selvlukkende funktion giver dig gode salgsargumenter på hånden:

  • Vandstrømmens varighed kan tilpasses individuelt til behovene i forskellige sanitære faciliteter. 20 sekunders varighed er passende til hygiejnisk vask af hænderne.
  • Design-upgrade til enhver håndvask i det offentlige rum. Det harmoniske og retlinjede design gør desuden rengøringen nemmere. 
  • Enkel aktivering af den termiske desinfektion med separat serviceværktøj; derfor er armaturet egnet til brug på offentlige toiletter.
  • Kvalitetsprodukt med lang levetid, der sparer på vandet og sørger for et højt hygiejneniveau. 
  • Fås til blandet vand og koldt vand. 
Talis E selvlukkende armaturer i det offentlige rum.
De selvlukkende Talis E armaturer optimerer hygiejnen i sanitære faciliteter på offentlige områder og erhvervsområder, giver økonomiske fordele og har et attraktivt design.

Høj effektivitet og funktionalitet til forbedret hygiejne

Det selvlukkende armaturs forbrugstid kan indstilles trinvist fra ca. 3 til 20 sekunder og dermed tilpasses til individuelle behov og projekter. Den intuitive betjening og det tidløse design gør armaturet ekstra attraktivt. Overbevis kunderne med det gode forhold mellem pris og kvalitet, og gør opmærksom på de nye hygiejnestandarder i det offentlige rum og erhvervsbygninger. Det lave behov for vedligeholdelse af de selvlukkende armaturer og den nemme rengøring er overbevisende argumenter for en økonomisk drift. 

Drag fordel af planlægningssikkerheden og den pålidelige installation. Armaturerne er en attraktiv valgmulighed til alle sanitære faciliteter, hvor et elektronisk armatur ikke er muligt eller ønsket.

Selvlukkende håndvaskarmatur i det offentlige rum.
Økonomisk drift, højt hygiejneniveau, smukt design: Talis E selvlukkende armaturer til brug i sanitære faciliteter med høj brugerfrekvens.

Elektronisk Vernis Blend håndvaskarmatur: Økonomisk sensorteknik

Sensorarmaturer er det foretrukne valg til toiletter i det offentlige rum, da de opfylder høje hygiejnekrav og muliggør en bæredygtig brug af vand og energi. Det elektroniske Vernis Blend håndvaskarmatur til offentlige områder og virksomheder vil vække begejstring hos dine kunder:

  • Betjeningen er selvforklarende og brugervenlig: Der kommer først vand ud af hanen, når hænderne bevæges hen mod sensoren.
  • Moderne design med rund, lukket form, som er nemt at rengøre.
  • Den bekvemme termiske desinfektion opfylder lovforskrifterne og overholder høje hygiejnestandarder.
  • Vælg mellem version med batteri eller til 230 V strømtilslutning; derudover som version til blandet eller koldt vand.
  • Kvalitetsprodukt med lang levetid og holdbarhed på grund af udførelsen i solidt metal.
Elektronisk Vernis Blend armatur til håndvaske.
Det elektroniske Vernis Blend håndvaskarmatur med sensorteknologi til berøringsfri betjening passer til enhver håndvask. Det er et sikkert økonomisk valg.

Sensorteknologi: Indbygget omkostningseffektivitet

Er din kunde glad for de elektroniske armaturers attraktive, lukkede form? Med det elektroniske Vernis Bland håndvaskarmatur kan du tilbyde ham eller hende et produkt med et fremragende forhold mellem pris og kvalitet. 

Armaturet gør et overbevisende indtryk med en fordelagtig pris og mange andre fordele i løbende drift; blandt andet det servicevenlige, tidløst-moderne design, som er nemt at rengøre. Desuden kan temperaturen indstilles helt enkelt ved hjælp af en unbrakonøgle – afhængig af årstiden og kundens ønske. Det elektroniske Vernis Blend armatur er udført med en solid armaturkrop, hvor sensoren er integreret uden overgang. Derfor er armaturet yderst robust og har en lang levetid. Vedligeholdelsesbehovet er minimalt, og desuden er det godt beskyttet mod forsætlig ødelæggelse. 

Få mere at vide om den nye linje Vernis Blend til gennemgående indretningskoncepter med håndvask, kar og bruser.