/
Med brus, let perlende eller uden brus og afkølet

Aqittura M91: Individuelt vand til enhver smag

Oplev det eksklusive køkkenarmatur Aqittura M91 til fantastiske vandnydelser. Det integrerede system serverer optimeret vand med eller uden brus, som kan tilpasses helt til kundens smag. Aqittura M91 forener imponerende design med højeste funktionalitet i det moderne køkken og skåner miljøet.

Nydelse fra køkkenarmaturet uden kompromiser

Slut med kompromisser: Aqittura M91 skaber balance mellem smag og vigtige ingredienser i drikkevandet. Vis din kunde, hvordan vores køkkeninnovation understøtter en bevidst og balanceret livsstil:

 • Aqittura M91 FilterSystem har en innovativ filter- og mineraliseringsenhed, der fjerner skadelige stoffer fra postevandet og beriger det med vigtige mineraler.
 • Aqittura M91 SodaSystem er udstyret med SodaBase. Ud over filtrerings- og mineraliseringsenheden byder systemet på afkølet vand med kulsyre. Systemet kan styres via hansgrohe home-appen.

Det flotte design ved vasken passer ind i ethvert køkken. Og man slipper for at slæbe plastikflasker hjem fra supermarkedet. Uanset hvordan hverdagen ser ud i deres hjem: Med Aqittura M91 har dine kunder altid det rigtige flow.

Aqittura M91 SodaSystem i mat sort.
hansgrohe køkkennyheden med imponerende funktionalitet og vand til enhver smag: filtreret og tilsat mineraler, afkølet med eller uden brus og digitalt forbundet for endnu mere komfort. På billedet: Aqittura M91 SodaSystem.

SodaBase – hjertet i Aqittura M91 SodaSystem

SodaBase er kendetegnende for systemets gennemtænkte funktionalitet. Det er hjertet i Aqittura M91 SodaSystem, som integrerer kulsyrepatronen og den ønskede patron til filtrering og optimering af vandet, beholderen til det behandlede vand og køleaggregatet. 

Oversigt over SodaBase:

 • Installation: Uden problemer i køkkenvaskens underskab eller i nærheden af køkkenvasken. SodaBase tilsluttes til en stikdåse.
 • Tilslutning: Universalgevind til gængse CO²-flasker. Til filter-/mineraliseringspatronen er der en hansgrohe tilslutning. Udskiftningen er meget nem.
 • Drift: SodaBase giver dig 2 liter koldt vand med eller uden brus ad gangen, og naturligvis ubegrænsede mængder postevand. Inden for 10 minutter er vandet i beholderen afkølet til den ønskede temperatur (4–12 grader).
 • Service: En sensor lukker for vandtilførslen i tilfælde af lækager og giver ejeren besked via hansgrohe home-appen og et LED-lys. 

Forresten: Hvis kunden vælger Aqittura M91 FilterSystem, er det kun filterhovedet med filterpatron, der skal monteres i underskabet. Det foregår helt fleksibelt; der kan vælges en fritstående position eller lodret montering på væggen.

SodaBase med patroner i køkkenunderskabet.
Nem udskiftning af CO2-cylinderen. Det integrerede universalgevind til flasken er svingbart og gør det let som en leg at sætte flasken fast og fjerne den igen.

Balance i hverdagen med mineraler og vandfiltre

Overbevis dine kunder om mineralernes vitaliserende virkning i det optimerede vand fra Aqittura M91 FilterSystem og SodaSystem. Ud fra kundernes personlige behov står følgende muligheder til rådighed:

 • Mineraliseringen beriger aktivt postevandet med mineraler af høj kvalitet i henhold til den unikke MINTEC®-formel i varianterne Harmony, Life eller Sport, bl.a magnesium, calcium, kalium og natrium. For en opkvikkende og understøttende effekt. Med integreret aktivt kulfilter.
 • Et aktivt kulfilter reducerer mængden af partikler i vandet og forbedrer smagen.
 • Ionbytterfilteret med aktivt kul reducerer desuden vandets kalkindhold og egner sig særligt til hårdt vand.

Din kunde kan nemt bestille filterpatronerne på nettet. En Harmony-filterpatron leveres med armaturet som standard. Alle mineraliserings- og filterpatroner fra hansgrohe er genanvendelige.

Kvinde drikker optimeret vand ved et skrivebord.
Aqittura M91 giver altid garanti for udsøgte nydelser, fx med optimeret vand til en opkvikkende pause på hjemmekontoret.

hansgrohe home-appen gør Aqittura M91 SodaSystem smart

De fleste af dine kunder bruger smartphones og apps. Derfor er de også interesserede i Aqittura M91 SodaSystemets digitale facetter. hansgrohe home-appen har smarte, overskuelige betjeningsmuligheder.

 • Nem indstilling fra alle steder i verden. 
 • Patronernes niveau. hansgrohe home-appen viser niveauet i patronerne og informerer om en nødvendig udskiftning.
 • Brugeren får også besked i tilfælde af en fejlfunktion.
 • Information. Der er en betjeningsvejledning i appen.
Kvinde bruger hansgrohe home-appen på en smartphone.
Med hansgrohe home-appen får kunden alle fordelene ved Aqittura M91 SodaSystem og forbliver mobil. Det er muligt at styre funktionerne med den overskuelige app.

Sortimentet passer til enhver livsstil med to designvarianter og tre overflader

hansgrohe Aqittura M91 fås i to designvarianter til forskellige køkkenkoncepter og præferencer.

 • Den stilfulde rundbue på Aqittura M91 indføjer sig harmonisk i køkkenmiljøer uden overskabe. Med udtræksfunktion og sBox sørger denne model for maksimal fleksibilitet under arbejdet i køkkenet.
 • Det lineære design på Aqittura M91 imponerer kunder, som har en forkærlighed for retlinjet formsprog. Den horisontale tud indføjer sig harmonisk i næsten ethvert moderne køkkendesign.

Begge designvarianter fås med en kromoverflade i høj kvalitet, en trendy mat sort overflade eller en elegant rustfrit stål-finish.

Kvinde tapper vand fra det minimalistiske køkkenarmatur.
Aqittura M91 FilterSystem 240 i lineært design imponerer med sit minimalistiske formsprog.