/
Nyt køkkenarmatur fra hansgrohe

Stilfuldt og praktisk design: Modernisering ved køkkenvasken med Zesis M33

Gør dine kunder glade i en håndevending med et smagfuldt og funktionelt køkkenarmatur. Det minimalistiske armatur Zesis M33 fås med tre forskellige overflader og i to højder. Sortimentet til den attraktive pris egner sig ideelt til renoveringer. Vis også dine kunder den nye sBox Lite til sikker slangeføring i underskabet.

Den perfekte balance mellem design og funktion

Nu kan det bedste fra to verdener kombineres ved køkkenvasken. På Zesis M33 udgør design og funktionalitet en duo, og armaturlinjen er dermed et sublimt udtryk for den kendte hansgrohe mærkekvalitet. Det slanke køkkenarmatur indføjer sig problemløst i moderne køkkener og begejstrer brugeren med den enkle betjening. Fordelene ved Zesis M33 køkkenarmaturet:

  • Tre attraktive overflader: mat sort, krom og rustfrit stål-finish. Opfyld kundernes ønsker med et armatur, der passer til deres indretningstil og smag. 
  • Funktionalitet. Overbevis dine kunder med den intuitive og hurtige betjening: sBox Lite står til rådighed til varianterne med udtræksbruser og sørger for en fleksibel, sikker slangeføring.

  • Zesis M33 er nem at installere og gør det også let at udskifte armaturet i forbindelse med renovering af køkkenet.

Mat sort Zesis køkkenarmatur ved køkkenvasken.
Zesis M33 er det slanke og praktiske armatur til moderne køkkener med en særlig effektiv udtræksbruser. I mat sort kan armaturet kombineres med en granitvask.

Zesis M33 bringer hansgrohe kvaliteten ind i ethvert køkken

Den alsidige Zesis M33 armaturlinje i hansgrohe-kvalitet passer til alle køkkendesign:
  • To højder, to stråletyper: Zesis M33 2jet med udtræksbruser og to stråletyper (laminar- og brusestråle) fås i ComfortZone-højderne 150 og 160. Desuden omfatter sortimentet Zesis M33 1jet med normal stråle i ComfortZone-højden 150.
  • Den intelligente slangeføring sBox Lite står til rådighed til enkelte Zesis M33 modeller med udtræksbruser. Desuden fås varianter med slangevægt.
  • Zesis M33 fås i forskellige varianter til alle situationer: som lavtryksarmatur, til montering foran vinduet, udstyret med afspærringsventil til opvaskemaskine eller CoolContact-teknologi og derudover som Eco-variant med en begrænset gennemstrømningshastighed på maks. 6 l/min. 
  • Perfekt kombination: Den slanke, minimalistiske form harmonerer med et bredt udvalg af hansgrohe køkkenvaske.
  • Kvalitet fra hansgrohe til en attraktiv pris.

sBox Lite: Smart slangeføring

Zesis M33 med udtræksbruser fås som valgmulighed med sBox Lite. Den innovative, kompakte slangeføring placeres under vasken, enten i bunden af underskabet eller ved væggen. Ved hjælp af en træksnor holdes udtræksbruserens slange på plads, når den trækkes ud og ind. Det giver den fordel, at slangen ikke beskadiges eller kommer til at sidde fast, og at udtræksbruseren fungerer problemfrit.
sBox Lite installeret i køkkenvaskens underskab.
sBox Lite har en trækwire, som er forbundet med bruseslangen – den holder slangen på plads, når den trækkes ud og ind.