/
Den nye minimalisme ved køkkenvasken

Køkkenarmatur M54: slankt, alsidigt og økonomisk

Det brede sortiment i M54-linjen byder på masser af potentiale for køkkenfagfolket med hensyn til rådgivning og salg. Hvad enten kunderne er på udkig efter et ultraslankt armatur til køkkenøen, en komfortløsning under overskabet eller et markant designobjekt foran vinduet: De mange M54-varianter og -funktioner giver kunder med høje design- og kvalitetskrav et væld af muligheder.

M54: tre grundformer, bred målgruppe, gode argumenter

hansgrohe køkkenarmaturet M54 er et moderne blikfang i alle køkkener – og på grund af alsidigheden egner det sig til samtlige køkkenkoncepter. Hvad kendetegner især M54?

  • Formsproget er kompromisløst klart over hele linjen med fokus på det væsentlige. Det er lige noget for minimalister og fans af nordisk design. 
     
  • M54 leveres i forskellige komforthøjder og tre forskellige grundformer: med rund tud, i L-form og i U-form. 
     
  • Din kunde vælger mellem fire eksklusive overfladedesign, der passer til den eksisterende stil i køkkenet eller som skaber flotte kontraster: mat sort, krom, børstet sort krom eller rustfrit stål-look.
     
  • Det attraktive prisniveau sikrer dig en stor målgruppe.
Rundt køkkenarmatur med udtræksbruser: M54 fra hansgrohe.
Med rundbue eller som kantet variant: M54 forener ethvert køkkenkoncept med gennemført minimalisme og høj funktionalitet. Og det er en økonomisk løsning.

Prisbelønnet design

hansgrohe køkkenarmaturet Talis M54 har fået en German Design Award for det flotte design.

Juryens resumé: "Det elegante køkkenarmatur af høj kvalitet imponerer med et overordentlig klart, minimalistisk designsprog, der konsekvent er blevet reduceret til tre grundformer. I kombination med tre forskellige overflader kan det integreres harmonisk i praktisk talt enhver indretning." 

Ud over udførelserne i krom og rustfrit stål-look er den eksklusive overflade matsort det skønneste kompliment til dit køkken, mens børstet sort krom giver et industrielt look – med minimalisme over hele linjen.

Logoet for German Design Award
En German Design Award gives til innovative produkter og projekter og til producenterne og designerne bag dem, som viser vej i det tyske og internationale designlandskab.

Designvariant 1: Køkkenarmatur M54 med rund tud

Talis M54 i højt rundbue-design er som skabt til konceptet med åbne spisekøkkener, der smelter sammen med resten af boligen. Den fine, slanke silhuet kommer helt til sin ret på en fritstående køkkenblok eller en køkkenø. Armaturet uden visuelle afbrydelser af grundformen og et fladt, vertikalt opstillet greb samt udtræksbruser ses her med en eksklusiv finish i trendy mat sort.

Rundt M54 køkkenarmatur med ComfortZone 210.
Ideelt til en prominent køkkenvaskløsning: Det trendy armatur M54 med rundbuetud og ComfortZone-højden 210 har en ophøjet, rumskabende silhuet.

Designvariant 2: Køkkenarmatur M54 i L-form

M54 med L-tud har æstetiske lige linjer og er en garant for komfortabel, fleksibel vandføring under hængeskabe. Den tilpassede samlede højde, ergonomiske betjening og horisontalt udtrækkelige tud sørger for komfortabel bevægelsesfrihed ved vasken – også selvom kundens køkken er meget kompakt. Det trinvist indstillelige svingområde kan afstemmes med køkkenvasken og forhindrer dermed, at tuden kan drejes ud over bordpladen.
L-formet M54 køkkenarmatur med ComfortZone 270.
Pladsmiraklet under overskabet i køkkenet: Det L-formede armatur M54 med ComfortZone 270 sørger for en optimal arbejdsradius. Her i børstet sort krom.

Designvariant 3: Køkkenarmatur M54 i U-form

Armaturet M54 med U-tud har et kantet formsprog med høj genkendelseseffekt. Uafhængig af monteringssituationen – foran vinduet, med eller uden overskab – er tuden yderst bevægelig, variabel og beskyttet mod, at vandet ender på bordpladen. Det pladsbesparende, ergonomiske og stilsikre armatur har en diskret integreret stråleformer til laminar-strålen og et slankt greb, der rager op, til komfortabel betjening.

U-formet M54 køkkenarmatur med ComfortZone 220.
Fleksibelt multitalent i alle livs- og indretningssituationer: Det U-formede armatur M54 med ComfortZone 220 er et minimalistisk pragtstykke i ethvert køkken. Her i krom-look.