/
Ny børnebruser fra hansgrohe

Jocolino: Nu bliver det vildt i badet!

Vi er overbevist om, at dette produkt med emotionel merværdi sælger sig selv. Hvad enten det er forældrene, bedsteforældrene, en tante eller barnet selv, der opdager den: Jocolino børnebruseren er et blikfang, en fantastisk gaveidé og en velkommen ekstra indtjeningsmulighed for sanitetsfagfolket.

3 sjove dyredesign, 2 enestående stråletyper, 1 lykkelig familie

  • Sjov med dyr. Med Jocolino kan børn gå på safari i badet. Fås i tre forskellige design: løve, zebra og krokodille. Med bevægelige øjne, der bringer smilet frem.
  • Afslapning med dyr, også for forældrene. Ingen tårer, ingen raserianfald – kun bruse- og badeoplevelser med dejlig børnelatter.
  • Børnevenlighed med dyr. Det er nemt og sikkert at skifte mellem de to velvære-stråletyper ved at dreje på det isolerede greb. Med Rain får man et blidt brusebad, med MonoRain kan man skylle shampooen målrettet ud, så barnet ikke ender med at få den i øjnene.
  • Lethed med dyr. Slankt, ergonomisk greb, som passer perfekt til små børnehænder. Det er helt ukompliceret at skrue håndbruseren på og af igen.
  • Kvalitet med dyr. Fremstillet i førsteklasses hansgrohe kvalitet, "Made in Germany".
Pige bader med hansgrohe børnebruseren Jocolino.
Katy og krokodillen: Jocolino forvandler det ofte upopulære bad til en positiv oplevelse med sjove historier.

Med Jocolino bliver salget let som en leg

Den nye håndbruser giver dine kunder valget mellem tre populære dyremotiver. Barnet kan selv vælge det foretrukne design til badesafarien: skal det være krokokomisk, zebrafantastisk eller simpelthen løvestærkt? For børnene bliver det at bade og bruse næsten lige så sjovt som at lege og tumle rundt – og derfor er målgruppen så stor. 

Vand i stedet for tårer 


Der er mange børn, som absolut ikke er glade for at skulle i bad – og så udvikler badetiden sig hurtigt til lidt af en tålmodighedsprøve for forældrene. Med Jocolino har hansgrohe opfundet en løsning, der forvandler det daglige drama til en sjov vandleg. Håndbruseren med det søde brusehoved vækker begejstring hos de små og får dem til at tænke på noget positivt. Og når børnene er glade, er alle glade.

Jocolino & DogShower: Premiere til Hansgrohe Aqua Days

I 2021 præsenterede hansgrohe-mærket for første gang alle sine innovationer i det virtuelle rum. I den følgende video fra Hansgrohe Aqua Days kan du se mere om vores nye brusere til børn og hunde. Med Jocolino og DogShower har hvert familiemedlem sin egen favoritbruser. Oplev, hvor meget sjov vores hansgrohe håndbrusere kan tilføre hverdagen.