Den nye hansgrohe hundebruser

DogShower: Elsket af menneskets bedste ven!

Elsker du hunde, og har du også mange hundeelskere blandt dine kunder? Så ved du sikkert, at mange hunde bliver stressede, når de skal i bad, hvorefter der er kaos i hjemmet. Vores løsning hedder DogShower: den nye hundebruser sørger for afslappede badestunder, inklusive pleje af pelsen, og gør både hunden og dens ejer lykkelig og afslappet. Det er en ideel gave, som giver VVS-fagmanden mulighed for at skabe ekstra omsætning. Fra vov til wow!

3 stråletyper til optimal pleje, lykkelige hunde og afslappede ejere

Hunde-wellness med tre stråletyper: en mono-stråle til poterne, en bruser til benene og en blid sprøjtestråle til pelsen. De bløde, børstelignende dyser renser intensivt og masserer på samme tid. Bevægelsen med børsterne har den samme effekt, som når man aer hunden: den bliver rolig og kan slet ikke få nok!

  • Komfortabel betjening: Du skal kun bruge én hånd til at skifte mellem de tre stråletyper med Select-knappen. Til harmoniske vaskestunder. 
  • Afslapning: Mange hunde er bange for bruseren og haveslangen. DogShowers blide, lette brusestråle gør badningen så behagelig som muligt. Egner sig til alle hunderacer.
  • Effektivitet: Med et tryk på en knap øger du vandgennemstrømningen til 9 l/min., så hundens pels skylles grundigt.
  • Ergonomisk form: Stråleskivens design passer til hundekroppens form og letter anvendelsen. Det ergonomiske greb ligger godt i hånden.
  • Nem installation: DogShower passer til standardtilslutningen til håndbrusere. 
Hund nyder brusebadet med hansgrohe DogShower.
Sådan bliver den firbenede ven til en brusefan: DogShower plejer pelsen med en blid, støjsvag vandstråle og masserer samtidig ryggen. Wellness i stedet for stress!

DogShower vækker begejstring hos dyreglade kunder

Hvad enten din kunde har en stor eller lille hund: den spa-lignende bruser egner sig til alle hundestørrelser og opfylder ethvert behov. De tre stråletyper er effektive, men skånsomme. Den matte overflade forhindrer irriterende lysreflekser. Hundebruseren fås i fire forskellige farver til enhver kundesmag: mat sort, mat hvid, petrol og pink. Brug vores DogShower som blikfang i dine salgslokaler, så du opnår ekstra omsætning.

Brusere til hele familien