Mulighed for at vælge mellem tre stråletyper

Talis Select M54 PowderSpray: Revolutionerer rutinerne i køkkenet

Gør indtryk på dine kunder med et armatur, der vil revolutionere deres rutiner i køkkenet. Talis Select M54 PowderSpray har den innovative PowderSpray-stråletype med mikrofine dråber, der gør enhver form for køkkenarbejde til en behagelig oplevelse. Med Select-knappen til fleksibel betjening egner dette multitalent sig til alle opgaver og passer ind i ethvert køkkenmiljø.

Klar til salg i starten af 2025.

Velkommen til en ny køkkenhverdag

Køkkenet er et livligt rum, hvor der altid sker noget - især i børnefamilier. Derfor er det vigtigt at have det helt rigtige køkkenarmatur, da det er i brug mange gange hver eneste dag. Det er her, Talis Select M54 PowderSpray kommer ind i billedet. Det moderne armatur er udviklet med stor kærlighed til detaljerne og er et ægte multitalent.

Med tre stråletyper og fleksible betjeningsmuligheder på grund af Select-knappen og tekstilslangen er armaturet egnet til enhver opgave i køkkenet. Mange arbejdsprocesser kan optimeres på ingen tid med det nye armatur.

Det enestående design, som harmonerer med resten af Talis M54-armaturlinjen, opgraderer køkkenet og passer perfekt ind i enhver indretning.

PowderSpray - blød, men imponerende effektiv

Vores nye stråletype er en fantastisk hjælp til alle opgaver ved køkkenvasken. Den innovative brusestråle vil helt sikkert imponere dine kunder. Allerede når kunderne prøver Talis Select M54 PowderSpray for første gang, oplever de den ekstraordinære forskel, og de ved med det samme, at stråletypen vil komme til at revolutionere deres køkkenrutiner.

Vis dine kunder, hvordan PowderSpray, som kommer ud af de fine mikrodyser på undersiden af den vandrette svingtud, gør køkkenarbejdet let som en leg. Den unikke, vandbesparende* stråletype med en gennemstrømningshastighed på kun 5 liter/min egner sig perfekt til at skylle frugt og grønt, vaske op og vaske hænder. Strålemønsteret minder om en perlekæde og sprøjter ikke til siderne. Ved at trykke på Select-knappen på armaturets venstre side kan man nemt skifte frem og tilbage mellem den forreste bruser og PowderSpray.

Talis Select M54 PowderSpray i brug ved køkkenvasken.
Den blide PowderSpray-vandstråle fra de mange mikrodyser forvandler de daglige opgaver ved vasken til behagelige oplevelser. Det er nemt at skifte mellem stråletyperne.

Talis Select M54 PowderSpray - sådan overbeviser du dine kunder

Overblik over dine salgsargumenter:

  • Udvid dit Talis M54-armatursortiment med en helt ny type køkkenarmatur: enestående design til ethvert kundebehov.
  • Den geometriske form passer ind i ethvert køkkenmiljø.
  • Harmoniske FinishPlus-overflader i krom, rustfrit stål, mat sort og børstet sort krom PVD - valgmulighederne giver dig succes på markedet. 
  • Der kan indstilles fire svingområder under installationen i henhold til kundens behov: 60°, 110°, 150° eller 360°.
  • Den enestående kombination af tre stråletyper styrker din position som ekspert inden for køkkeninnovationer.
  • Mere bæredygtighed i hverdagen: Talis Select M54 PowderSpray fås kun som EcoSmart-variant. Den integrerede flowbegrænser regulerer vandforbruget til 4 l/min for brusestrålen, 5 l/min for PowderSpray og 5,6 l/min for laminarstrålen (hver især ved 3 bar)*. 
  • Slangen af genanvendt PET-plast er ikke kun flot at se på, den er også miljøvenlig og praktisk.
Mand ved køkkenvask med Talis Select M54 PowderSpray.
Talis Select M54 PowderSpray er en helt ny type køkkenarmatur, som nemt kan integreres i ethvert køkkenprojekt.

Gode argumenter: miljø og bæredygtighed

Vi ved, at indvirkningen på miljøet er en afgørende købsfaktor for de allerfleste kunder, når de skal vælge nye produkter til deres køkken. Vi udvikler løbende vandbesparende teknologier, der gør vores armaturer mere og mere miljøvenlige. Det gælder også for Talis Select M54 PowderSpray*. 

Vores innovative PowderSpray-stråletype bruger 5 liter vand i minuttet, brusestrålen endda kun 4 liter. Laminarstrålen leverer 5,6 liter i minuttet, når der er brug for en større mængde vand. Muligheden for hurtigt at skifte mellem de forskellige stråletyper gør det let for dine kunder at spare på vandet. De skal blot bruge den stråletype, der passer bedst til den aktuelle opgave. Det betyder, at der ikke spildes værdifulde ressourcer. 

Fortæl også dine kunder om slangen, som er lavet af genanvendt PET. Et yderligere bidrag til at spare på ressourcerne. Talis Select M54 PowderSpray-linjen fås kun i EcoSmart-version.

 

* Til sammenligning er det gennemsnitlige forbrug for et hansgrohe køkkenarmatur uden flowbegrænsning ca. 9,5 l/min ved 3 bar. 

Køkkenarmatur i børstet sort krom PVD i brug ved køkkenvasken.