/
Minimalistisk design

Enkelhedens og præcisionens skønhed: Tilbehørsprodukter fra AXOR med fine detaljer

AXOR Universal Circular-tilbehørsprogrammet er udført i højeste kvalitet til gennemført baddesign. De enkelte produkter, for eksempel væg- og barberspejlene, håndklædeholderen og kosmetikboksen, er kendetegnet ved deres tidløst flotte og minimalistiske design. På grund af enkelheden, der er afledt af cirklens form, passer de optimalt til de forskellige AXOR-kollektioner.

Nyt AXOR-tilbehør: Gennemført design på hele badeværelset

AXOR Universal Circular-tilbehøret repræsenterer mærkets passion for at levere højfunktionelle og dygtigt designede objekter til badeværelset. Tilbehørsprogrammet er afledt af cirklens form – deraf også betegnelsen 'Circular' – og imponerer med et smukt, minimalistisk design og en enkel form, der skaber et harmonisk helhedsindtryk. Det er grundlaget for tilbehørets universelle anvendelighed, som gør, at det kan kombineres med en bred vifte af armaturerne og bruseprodukterne fra AXOR.

Design: Barber Osgerby
Håndklædering i skinnende guld-look fra AXOR.

Et alsidigt produktudbud til alle områder – både i det private badeværelse og hotelbadet

Hvert enkelt AXOR Universal Circular-tilbehørsprodukt er kendetegnet ved et design med slanke silhuetter, afrundede hjørner og afbalancerede proportioner. Det ensartede design er genkendeligt på tværs af alle hele linjen og gør produkterne universelt anvendelige – hvad enten det drejer sig om et privat badeværelse eller et hotelbad.

Tilbehørsprogrammet omfatter:
 • Vægspejl
 • Barberspejl
 • Forskellige håndklædekroge (enkelte og dobbelte), håndklædeholder, håndklædehylde, håndklædering og håndklædestang
 • Holdegreb
 • Kosmetikboks
 • Sæbeskål
 • Sæbedispenser
 • Tandglas
 • Hylde
 • Papirholder (enkelt, dobbelt eller med låg)
 • Toiletbørsteholder
 • Skraldespand
Vægmonteret håndklædeholder fra AXOR i guld-look.

Moderne, industrielt look med standardoverfladerne krom og mat sort

AXOR Universal Circular-tilbehøret fås med de to standardoverflader krom og mat sort. I lakeret mat sort er produkterne det perfekte supplement til den nye AXOR One-kollektion. Sammen med de minimalistiske armaturer, der er reduceret til det absolut væsentligste og som også fås i mat sort, giver de rummet et moderne, industrielt look.
Hylde i mat sort, som passer til bruserstangen ved siden af.

Individualiseringsservice: Frie designmuligheder for planlæggere, arkitekter og kunder


Som ved alle andre AXOR-kollektioner kan det enkelte tilbehør individualiseres med en af de mange AXOR FinishPlus PVD-overflader. Undtagelsen er vægspejlene, der fås med de to specielle overflader krom og mat sort. Denne individualiseringsservice giver badplanlæggere, arkitekter og kunder maksimal designfrihed og mulighed for at tilpasse armaturere og tilbehøret til hinanden, så der opnås et ensartet udtryk i hele badet. AXOR Universal Circular-tilbehøret kompletterer den overordnede æstetik – eller skaber enkelte blikfang. Alt efter smag og behag. Fordi det nye AXOR-tilbehør ikke bare er funktionelt.
Understøtter helhedsindtrykket: Håndklædeholder i mat stål-look.