/
En helt ny fortolkning af armaturet

Arketype med innovativ styring og minimalistisk design: AXOR One

AXOR One armaturerne er elegante, elementære og rene i udtrykket. Designet er ekstremt reduceret, men alligevel velkendt; det er kendetegnet ved plane overflader, bløde kanter og afbalancerede proportioner. Takket være den præcise, innovative styringsteknik er betjeningen af armaturerne intuitiv og ressourcebesparende. Armaturerne fås i krom og mat sort eller med eksklusive AXOR FinishPlus-overflader.

Enkelhedens essens: Arketyper med en ny form for interaktion

AXOR One armaturer er reduceret til det væsentlige. De består af et buet, ekstremt slankt rør med et greb i siden, to separate greb eller et vandret greb. I kombination med subtile detaljer som den blidt tilspidsede tud, de berøringsvenlige greb og den nye overflade med mat sort lakering, som fås eksklusivt til AXOR One, eller en af de mange andre AXOR FinishPlus-overflader, er AXOR One en ædel, tidløs smuk og eksklusiv kollektion, som beriger ethvert badeværelse.

Design: Barber Osgerby
AXOR One 1-grebs håndvaskarmatur med greb i siden.

Slank silhuet, nem installation og vedligeholdelse


Ved at anbringe kartuschen under håndvasken har designerne og udviklerne bag AXOR One formået at skabe et rigtigt highlight. Omplaceringen af armaturfunktionerne gjorde det muligt at udvikle en ekstremt slankt krop og dermed reducere AXOR One til det absolut væsentligste. Placeringen af kartuschen under håndvasken muliggør samtidig en hurtig og nem installation samt praktisk service og vedligeholdelse. Til dette formål fjernes kartuschen simpelthen ved hjælp af en bajonetlås og fastgøres derefter igen.
AXOR One Select: Visning af kartuschens placering.

Fordyb dig i verdenen af AXOR One!

​​​​​​​Med AXOR One kommer en reel innovation ind på markedet. Og det er innovativt på mere end ét niveau. Oplev, hvad der er så banebrydende ved dens design, teknologi, kollektion og filosofi. Anke Sohn, Head of Global Brand Marketing AXOR, og Benjamin Holzer, Head of Product Management AXOR, præsenterer kollektionen i detaljer. Se videoerne nu, og opdag mere!

​​​​​​

AXOR One: Innovativ funktion – til ressourcebesparende betjening


Armaturerne fra AXOR One-kollektionen fås med forskellige greb. Select-versionerne har et vandret greb i siden med all-in-one-styring, som kan bruges til at åbne og lukke for vandet ved at trykke grebet ned. Vandgennemstrømningen styres dermed præcist og direkte. Ved at dreje det vandrette greb med uret øges vandtemperaturen. Derudover har grebet en forindstillet CoolStart-funktion: Det varme vand flyder kun, når grebet drejes med uret. Det er design med innovativ funktion – til ressourcebesparende brug af vandet.
AXOR One all-in-one-styringsgrebet med alle detaljer.

Nyfortolkning af en klassiker: AXOR One 3-huls armatur

AXOR One 3-huls håndvaskarmaturet fortolker det klassiske armaturdesign med en høj tud og separate greb til koldt og varmt vand på en helt ny måde. I modsætning til den velkendte variant har de to blidt formede greb her forskellige funktioner: det højre greb med integreret Select-teknologi åbner eller lukker for vandet, når det trykkes ned. Og når man drejer det, ændres vandtemperaturen. Det venstre greb drejes for at styre vandmængden. Den innovative styringslogik giver mulighed for at forindstille temperaturen og gennemstrømningsmængden.
Det nye AXOR One 3-huls håndvaskarmatur i brug.

Velkendt og nyt på én og samme tid: det ekstremt flade vandrette greb


AXOR One håndvaskarmaturer med vandret greb viderefører minimalismens idé på en innovativ måde. Den nyudviklede M25XS-kartusche muliggør et fladt grebsdesign. Den integrerede stråleformer og den let tilspidsede tud understreger designet og fremstillingens kvalitet. Som resten af kollektionen er AXOR One armaturerne med vandret greb kendetegnet ved et helstøbt design med slank silhuet, plane overflader, bløde kanter og afbalancerede proportioner.
To høje AXOR One 1-grebs armaturer i mat sort.

Minimalistisk design til bruseren

AXOR One brusehovederne er kendetegnet ved deres monolitiske former og den innovative placering af stråletyperne PowderRain og Rain. PowderRain-strålen, som kommer ud fra dyserne i stråleskivens indvendige ring, indhyller brugeren i en kappe bestående af millionvis af mikrofine vanddråber, mens stråletypen Rain (yderring) giver hele kroppen et friskt boost. Det er en innovativ kombination – til dybdegående, unikke bruseoplevelser.
AXOR One hovedbruser 280 med to stråletyper i brug.

All-in-one-kombination til en perfekt bruseoplevelse

AXOR One-sortimentet omfatter hovedbrusere i to størrelser (280 mm og 75 mm) med en eller to stråletyper samt to håndbrusere. Som all-in-one-kombination bestående af hovedbruser, håndbruser, bruserstang og vægtilslutning har AXOR One Showerpipen en reduceret fremtoning i brusebadet. Hovedbruseren med de innovativt kombinerede stråletyper Rain og PowderRain kan justeres fleksibelt ved hjælp af den svingbare brusearm; håndbruseren med PowderRain-stråletypen har som EcoSmart-version et sparsommeligt vandforbrug. Ved at integrere vægtilslutningen i showerpipen reduceres brusesystemet til det væsentlige. Helt i tråd med AXOR One-designsproget.
Brusesystem med hoved- og håndbruser i mat sort.