/
AXOR Citterio nyheder

En klassiker med ny grebsvariant, overfladestruktur og bruserløsning

Kollektionen er ikonisk inden for moderne baddesign – nu er den blevet udvidet til at omfatte en ny grebsvariant, eksklusive overfladedetaljer og produkter til brusebadet: AXOR Citterio tilbyder monumentalt armaturdesign med geometrisk præcision og et markant fladt udseende. Kollektionen er diskret, men alligevel umiskendeligt luksuriøs, og takket være det alsidige produktsortiment passer den ind i ethvert badmiljø.

AXOR Citterio: Nye detaljer – endnu større udvalg

AXOR Citterio armaturernes store flader, glans og præcision giver dem et monumentalt udseende ved håndvasken, badekarret eller i brusebadet. De er inspireret af Italiens neoklassiske arkitektur, er indbegrebet af "luksus ved andet øjekast" og hylder vandets kostbarhed. Som tidløs klassiker, der er kendetegnet ved afbalancerede proportioner og elegante geometrier, passer AXOR Citterio ind i ethvert badmiljø. AXOR udvider produktsortimentet med flere nyheder, som omfatter en grebsvariant med valgfri overfladestruktur og diverse bruserløsninger, så der opnås et endnu større udvalg til baddesignet.

Design: Antonio Citterio
Højt AXOR Citterio håndvaskarmatur med vandret greb.

Kom bag kulisserne af en klassiker!

Vores designklassiker AXOR Citterio har gennemgået en spændende opdatering. Find ud af i vores video, hvordan vores ikon tilpasser sig megatrenden individualisering og tilbyder aktuelle og moderne løsninger med banebrydende innovationer inden for design, teknologi og kollektion. Anke Sohn, Head of Global Brand Marketing AXOR og Benjamin Holzer, Head of Product Management AXOR, præsenterer kollektionen i detaljer. Se videoerne nu, og opdag mere!
 

Armaturer med ny grebsvariant og eksklusiv overfladestruktur


Det omfattende udvalg af armaturer fra AXOR Citterio sørger for maksimal designfrihed. Ud over de ikoniske pin-greb og klassiske krydsgreb byder kollektionen nu også på armaturer med et vandret greb. Grebets svævende form viderefører det arkitektoniske designsprog og er endnu mere ergonomisk og intuitivt og nemmere at betjene. Det nye vandrette greb fås som valgmulighed med et eksklusivt, slebet rombemønster – til en visuel og berøringsvenlig oplevelse, som understreger designidéen om at "fejre det daglige vaskeritual med smukke produkter".
AXOR Citterio armaturer med forskellige greb.
Det nye, svævende vandrette greb - i midten - taler det kendte AXOR Citterio-designsprog og udvider sortimentet med en endnu mere ergonomisk og betjeningsvenlig variant.

Efter smag og behag: Fra klassisk 3-huls variant til moderne pin-greb


Armaturerne i kollektionen fås med det markante pin-greb med en moderne, teknologisk avanceret joystick-kartusche. Det klassiske krydsgreb giver 3-huls armaturvarianterne og termostaterne et tidløst design og er kendetegnet ved den gennemprøvede funktionalitet med mekanisk betjening. Med det nye vandrette greb tilføjer AXOR en endnu mere ergonomisk, intuitiv og brugervenlig grebsvariant til kollektionen. Det flade grebs svævende form viderefører konsekvent det arkitektoniske designsprog og er en både visuel og berøringsmæssig oplevelse med den valgfri overfladestruktur med slebet rombemønster.
AXOR Citterio 1-grebs håndvaskarmatur med pin-greb på siden.

Et alsidigt produktudbud til maksimal designfrihed og mange indbygningssituationer


Ud over armaturerne med tre forskellige greb byder AXOR Citterio-kollektionen på forskellige udløbslængder og produkthøjder, diverse installationstyper og produkter med plade eller roset. For at opnå et ensartet, geometrisk designsprog inkluderer produktsortimentet showerpipes med termostat, brusertermostater til indbygning, karmaturer til gulvmontering, frembyggede eller indbyggede kararmaturer, 3-huls kararmaturer eller armaturer til flisekant samt bidétarmaturer. Mange af kar- og bruserarmaturerne fås ligeledes med de forskellige grebsvarianter – pin-greb, krydsgreb eller vandret greb – og kan som alle de andre produkter fra kollektionen individualiseres med en af de talrige AXOR FinishPlus-overflader.
Bruseløsning med inbygget termostat