Partners in Excellence

Fra én og samme leverandør: Succes med helhedsorienterede badeværelsesløsninger

For at skabe fremragende badeværelser fokuserer vi hos hansgrohe ikke længere kun på individuelle produkter. I stedet forvandler vi rummene til helhedsorienterede, bæredygtige løsninger, så badeværelsesdrømme kan blive til virkelighed. Oplev vores harmoniske kombinationer bestående af armaturer, brusere, tilbehør samt møbler, sanitet og spejle. Med dine idéer og vores løsninger gør vi badeværelser til rigtige velværerum.

Individuelle drømmebadeværelser med kombineret ekspertise

Som specialiseret planlægger og arkitekt er dine kunders velbefindende i centrum for ethvert badeværelsesprojekt. De valgte produkter skal harmonere perfekt med din overordnede idé for at realisere visionen. Ud over inspirerende idéer, armaturer, brusere og tilbehør tilbyder vi nu også møbler, keramik og spejle. Er du nysgerrig? Tilmeld dig nyhedsbrevet for at holde dig opdateret om vores produktnyheder.

Tilmeld nyhedsbrev nu
Drømmebad med hansgrohe.
Helhedsorienteret hansgrohe drømmebadeværelse med de koordinerede produktkategorier til håndvasken og bruseren.

De nye produktkategorier – dine fordele i forbindelse med projekter

  • Smarte kombinationsløsninger: Vi tilbyder en vidunderlig produktharmoni med overflader og formsprog, som let kan kombineres med hinanden. Fra én og samme leverandør.
  • Høj grad af brugervenlighed: Vha. Hansgrohe ExcellentFit kan du finde frem til sikre kombinationer af håndvaske og armaturer. Vores eksperter fra det tekniske servicecenter har testet mange forskellige kombinationer med hensyn til deres funktionalitet.
  • Høj grad af professionalisme: Vi støtter dig med en bred vifte af serviceydelser og koordinering. Udnyt vores Water Studios og showrooms samt rådgivning og information i vores Aquademie.
  • Nem rengøring og vedligehold: hansgrohe produkter er robuste og nemme at rengøre. Det er argumenter, der tæller, ikke mindst når det gælder større byggeprojekter. Takket være vores effektive logistik kan du også regne med en sikker levering fra hansgrohe og dermed undgå stress og konflikter under gennemførelsen af dit projekt.

Nytænkning af hele badeværelset: hansgrohe drømmebade

I samarbejde med PHOENIX og arkitekten Peter Ippolito – og hans internationalt anerkendte designstudio Ippolito Fleitz Group – sætter hansgrohe nye standarder inden for badeværelser. Samarbejdet har resulteret i vores drømmebade, som er orienteret mod dine kunders stil og krav. Hvert drømmebadeværelse kan sammensættes individuelt. Med din ekspertise og os som din pålidelige partner for en helhedsorienteret badeværelsesoplevelse kan du kombinere de enkelte elementer til et harmonisk helhedsbillede. Udnyt det brede sortiment af koordinerede hansgrohe produkter.

Peter Ippolito om vores helhedsløsninger til badet

Førsteklasses kvalitet og design: Vi har vundet over 700 designpriser

Designkvalitet er en integreret del af hansgrohes DNA. Badeværelses- og køkkenprodukterne, som vi udvikler sammen med vores mangeårige kreative partner PHOENIX, har overbevist designjuryer i hele verden: Vi har vundet mere end 700 priser, bl.a. 26 produktdesignpriser i 2022. Designmærkerne bidrager til din succes som arkitekt og planlægger, da smukt udformet funktionalitet er en vigtig bestanddel af ethvert badeværelsesprojekt. Produkterne fra hansgrohe overlever alle modeluner og skiftende trends og giver maksimal investeringssikkerhed. Internationalt højt profilerede projekter vidner om dette.

Matthias Österle, PHOENIX
hansgrohe har samarbejdet med PHOENIX igennem mere end 30 år. Vi er førende inden for design i branchen med over 700 priser, heraf 26 priser for fremragende design i 2022.

Alt fra én og samme leverandør: Helhedsorienterede badeværelsesløsninger fra hansgrohe

Harmoniserende produkter til helhedsorienterede badeværelsesløsninger