AXOR armaturer med specialoverflade

Dette luksushotel er indbegrebet af den nye gæstfrihed – som rækker helt ind på badeværelset

Gæster, der har det held at blive beværtet eller overnatte her, nyder en enestående oplevelse i München – og kan beundre AXOR Urquiola armaturerne med specialoverfladen børstet bronze: BEYOND by Geisel er et luksushotel, der definerer gæstfrihed på en helt ny måde. Med eksklusive serviceydelser og en elegant indretning, der fuldstændiggøres med individualiserede AXOR armaturer.

Intensiverer gæsternes oplevelse af luksus: forædlede AXOR armaturer

En helt ny form for gæstfrihed: BEYOND i München har 19 elegant indrettede gæsteværelser, et fælleskøkken, der er åbent 24 timer i døgnet, en lounge og en vinsalon. De eksklusive serviceydelser på luksushotellet omfatter en kok, der kan hyres af gæsterne, og en concierge, som til enhver tid står til rådighed med tips om Münchens mange seværdigheder, natteliv osv.

Kombinationen af elegance og intimitet gør BEYOND til et sted, hvor man straks føler sig hjemme. Gæsterne har mulighed for at bestille deres yndlingsretter, bruge fællesrummene til samtaler og komsammener, invitere venner og byde dem på underholdning – eller de kan vælge at trække sig tilbage til deres eksklusive gæsteværelser. På badeværelserne finder de individualiserede armaturer fra AXOR Urquiola kollektionen med specialoverfladen børstet bronze. De vidunderligt forædlede armaturer passer til elegancen i resten af residensen og intensiverer gæsternes luksuriøse erfaring under opholdet.

"BEYOND by Geisel forener personlighed og eksklusivitet. AXOR byder på et individualiseringsniveau og en kærlighed til luksuriøse detaljer, som understøtter netop denne idé," forklarer Robert Schröder, Resident Manager, BEYOND by Geisel.

Ædel: AXOR Urquiola kararmatur i børstet bronzenuance.
Intensiverer gæsternes eksklusive oplevelse i luksusresidensen BEYOND i München: individualiserede AXOR Urquiola armaturer med specialoverfladen børstet bronze.

Eksklusivitet i bronzenuance: AXOR Urquiola med specialoverfladen børstet bronze

Planlæggerne og manageren hos BEYOND besluttede sig i fællesskab for at bruge AXOR Urquiola armaturer med specialoverfladen børstet bronze i indretningen af badeværelserne. Med den børstede overflade i bronzenuance forener designarmaturerne en usædvanlig form, der minder om 1970'ernes industridesign, med en luksuriøs og samtidig varm udstråling. AXOR Urquiola armaturerne giver badeværelserne et helt individuelt look med en hjemlig atmosfære, hvilket går hånd i hånd med residensens forbindelse mellem eksklusivitet og personlighed.

Som alle andre specialoverflader hører også den børstede bronze-overflade til den omfangsrige farvepalet fra AXOR FinishPlus. Armaturet forædles ikke kun med farve men får også et ekstra metallag via PVD-metoden, der gør det ekstremt modstandsdygtigt over for ydre påvirkninger såsom ridser eller rengøring. Derfor er AXOR armaturer med FinishPlus-overflader det ideelle valg til områder med høj belastning, for eksempel hotelbadet eller badeværelserne på luksusresidensen BEYOND i München.

 

AXOR vandhane med separate greb i bronzenuance.
De har et vidunderligt ædelt udseende og er ekstremt robuste over for ydre påvirkninger: armaturer med en AXOR FinishPlus-overflade – som for eksempel den børstede variant af bronzenuancen.