/
Hurtig søgning i reservedelskataloget

Armaturer eller brusehoveder: find nemt reservedele til AXOR produkterne online

I online-reservedelskataloget finder du hurtigt og nemt reservedele til AXOR produkter som armaturer, brusehoveder, tilbehør eller afløbsteknik til håndvaske og kar. Der står desuden ekstra informationer som måltegninger og monteringsvejledninger til rådighed. Online-reservedelskataloget bliver dermed til et værdifuldt informations- og serviceværktøj i forbindelse med dit daglige arbejde.

AXOR

Online reservedels-katalog

Her finder du alle AXOR reservedele til brusere og armaturer.

Reservedele til vandhaner: AXOR reservedelskataloget.

Nem søgning online: reservedele til AXOR bad- og køkkenprodukter

Fra A som afløbsventil til Z som zero-greb: Ved hjælp af reservedelskataloget fra Hansgrohe finder du til ethvert AXOR produkt – aktuelt som historisk – den passende reserve- og servicedel. Søgningen efter den rigtige reservedel enkel og brugervenlig med en overskuelig søgefunktion og en filterfunktion efter mærke eller anvendelsesområde såsom bruser eller håndvask samt forskellige andre valgmuligheder baserende på produktlinje, kategori eller overflade. Ved at klikke på det ønskede produkt viser online-reservedelskataloget en liste over mulige reservedele med tilhørende artikelnumre. Du kan også gå til eksplosionstegningen, der ligeledes viser alle reservedele, som står til rådighed. Derudover er det muligt at downloade produktdatablade, monteringsvejledninger og rengøringsanbefalinger. Med det elektroniske reservedelskatalog er det hurtigt og nemt at søge efter og finde hhv. reserve- eller servicedele til AXOR produkterne samt tekniske informationer om for eksempel vandhaner, brusehoveder, tilbehør og afløbsteknik til kar og håndvaske. 
Onlinesøgning efter reservedele til en vandhane eller et brusehoved.
Nem søgning efter reservedele og servicedele til armaturer eller afløbsteknik: I online-reservedelskataloget finder man alle AXOR produkter – både aktuelle og udgåede af slagsen.

Spar tid: find den passende reservedel med få klik i online-reservedelskataloget

Det er legende let at bruge online-reservedelskataloget. Du finder den passende servicedel i løbet af blot få klik. Servicedelen kan gemmes på en huskeseddel, og derefter bestilles.

 1. Den første udvælgelsesmulighed er mærket eller det relevante anvendelsesområde for produktet, for eksempel håndvask, bruser, kar, bidét/wc eller køkken.
   
 2. Med et klik på det relevante anvendelsesområde åbnes der et vindue med endnu en valgmenu. Her vises kategorierne såsom badarmaturer eller brusere detaljeret – for eksempel håndbruser eller kartud.
   
 3. En anden mulighed for at komme til det rigtige produkt er en søgning efter den relevante AXOR kollektion. Hvis man for eksempel klikker på AXOR Montreux, ser man en liste over alle kollektionens produkter – fra afspærringsventil til vandhane.
   
 4. De forskellige reservedele til det vedkommende produkt anføres på en eksplosionstegning og en liste med artikelnummer, prisgruppe og emballageenhed. Ved at klikke på huskeliste-symbolet oprettes der automatisk en huskeliste, som nemt kan udvides, udskrives eller gemmes. Særlig vigtig for planlægningen: et symbol med trafiklysfarverne rød, gul eller grøn viser reservedelens leveringsstatus.
Huskeseddel – eksempel med reservedele til en vandhane.
Fordele ved online-reservedelskataloget: Efter valg af reservedelene oprettes der automatisk en huskeseddel. Den kan udskrives, gemmes eller udvides.
 • Reservedelsflyer

  Download vores reservedelsflyer, som giver et hurtigt overblik over de gængse reservedele, der bruges til en lang række af armaturerne fra AXOR.

  Download reservedelsflyer (PDF, 450 KB)