/
Badarmaturer med personlig karakter

AXOR MyEdition: Individualiseret vandhane som udtryk for din egen kreativitet

Et udtryk for personlighed: AXOR MyEdition badkollektionen med armaturer til håndvasken, karret og bidétet. Med det retlinjede design åbner vandhanen op for utallige individualiseringsmuligheder – med frit valg af ensfarvede overflader eller kombinerede overfladefarver og ædle materialer som træ, marmor og læder til pladen på tuden. 

Krom eller farve, metal eller naturprodukt, skinnende eller mat, ens- eller flerfarvet

En armaturkollektion, der opfylder længslen efter det unikke: AXOR MyEdition. Armaturkollektionens klare, retlinjede design med massiv krop og separat plade på tuden er en stor scene for kundens egen kreativitet. Mulighederne for individualisering er næsten grænseløse: Metalkroppen og pladen fås med talrige forskellige AXOR FinishPlus specialoverflader fra poleret guld-optik til børstet sort krom. Ved hjælp af PVD-teknologi bliver overfladerne ikke blot ekstra brillante, men også ekstremt modstandsdygtige over for ridser og rengøringsmidler. Der opstår spændende kontraster på grund af kombinationen af to forskellige farver eller børstede og polerede overflader til pladen og kroppen. Med AXOR FinishPlus og de eksklusive individualiseringsydelser fra AXOR Signature har kunden alt i alt 255 valgmuligheder for at udleve sin egen kreativitet.

AXOR MyEdition håndvaskarmatur med mørk marmorplade.
AXOR MyEdition er armaturkollektionen til badet, der byder på næsten ubegrænsede muligheder for individualisering.

De nye materialer på vandhanen sørger for en flot, berøringsvenlig oplevelse

En ny dimension inden for individualisering: En plade, som er lavet af et af de ædle materialer valnøddetræfiner, Lasa-marmor, Nero Marquina-marmor, oksenappalæder, spejlglas eller sort glas. Pladevarianterne gør armaturet til et møbelelement, der smelter sammen med resten af indretningen. De enestående overfladestrukturer på naturmaterialet på vandhanen sørger for en helt ny, berøringsvenlig oplevelse – nøjagtig ligesom stråletypen PowderRain med de silkebløde dråber.

AXOR MyEdition: en helhedsoplevelse; det ultimative udtryk for din personlige livsstil.

Design: Phoenix Design

Læderplade på AXOR MyEdition vandhanen.
Hver plade er et unikum, hvert naturmateriale nøje udvalgt. For eksempel pladen af ædelt europæisk oksenappalæder, som er forarbejdet til at kunne klare den hårde brug på armaturet.

Eksklusiv udstråling: AXOR MyEdition armaturer med farvede specialoverflader

Talrige børstede eller polerede metalnuancer forvandler AXOR MyEdition badarmaturet til et udtryk for eksklusiv individualitet. Poleret rødguld, børstet nikkel, poleret sort krom eller børstet guld-optik: Enhver specialoverflade er enestående og ekstremt brillant og robust. Physical Vapor Deposition-processen (PVD) giver overfladen et ekstra metallag, der er endnu hårdere end en kromoverflade.

Kompositionen med to forskellige farver byder på maksimal individualisering. Eller muligheden for at kombinere en børstet og skinnende variant af den samme AXOR FinishPlus-overflade. Med farvede overflader bliver armaturet til en luksuriøs del af et hele. Eller simpelthen til udtryk for ens egne æstetiske forestillinger.

AXOR MyEdition armatur med forskellige overflader.
De eksklusive AXOR FinishPlus specialoverflader sætter nye standarder med hensyn til brillans, robusthed og levetid og giver armaturet en hel individuel karakter.

En leg med nye materialer og farvede overflader

Badeværelset: En oase, hvor man finder ro og hvile. Stedet, hvor jeget udfoldes. Med en indretning, der afspejler ens personlighed. AXOR MyEdition er en scene, som gør det muligt at præsentere en individuel livsstil ved håndvasken, karret og bidétet. Pladen på vandhanen er pynteelementet, der giver mulighed for at lege med farver og materialer. Pladen fås i læder, amerikansk valnøddetræ, hvid Lasa Covelano Vena Oro-marmor, sort Nero Marquina-marmor, metal med børstet bronze-look, sort glas eller spejlglas. Hvert materiale er en oplevelse for sig – både med hensyn til udseendet og den berøringsvenlige overflade. I kombination med en af de mange AXOR FinishPlus specialoverflader til armaturets krop er der tale om en helt ny dimension inden for individualisering. Individualisering er et tegn på luksus, som er meget mere end blot den rent materielle værdi. Individualisering gør badet til dét, det skal være i vor tid: en oase til personlig velvære.

Vandhane med forskellige plader, fx af læder eller marmor.
Udtryk for en personlig livsstil: Med pladen i marmor, læder, træ, glas eller metal giver AXOR MyEdition armaturer mulighed for at lege med materialer og farver.

Individuel monteringsplade

En neutral monteringsplade gør det muligt at anbringe et individuelt udvalgt materiale på AXOR MyEdition armaturet. Med hjælp fra en materialespecialist er det muligt at anbringe næsten ethvert materiale på pladen. På den måde bliver et bestemt element, en særlig stemning eller et erindret landskab til et særligt blikfang i badeværelset. 
Som for eksempel den afbildede skiferplade, der indeslutter et fossil.