/
Vandstyring med kun én hånd

Køkkenarmaturer med 2-Spray Select: multitalenterne ved køkkenvasken

Køkkenarbejde er sjovt, når det kan udføres på en komfortabel måde. De nye køkkenarmaturer med 2-Spray Select gør det muligt at arbejde gnidningsfrit og uden afbrydelser ved køkkenvasken. Opdateringen af armaturlinjerne Talis Select M51 og Metris Select M71 forenkler styringen på brusehovedet, så den nu kan betjenes med én hånd. Vandet kan standses og startes pr. knaptryk, og med den samme hånd kan man også skifte stråletype.

2-Spray Select: En hånd er fri – og andre argumenter

De nye all-in-one-køkkenarmaturer fra hansgrohe linjen Talis Select M51 og Metris Select M71 sørger for en flydende vandstyring ved køkkenvasken og endnu mere sjov i køkkenet. Hvad gør 2-Spray Select-funktionaliteten til et must-have for dine kunder?

  • Meget bekvem vandstyring: Select-knappen afbryder vandstrømmen og starter den igen – med blot ét klik med fingeren.
  • Ekstra komfort ved stråleindstillingen: Med omskifterknappen skifter man bekvemt fra laminar- til brusestråle.
  • Betjeningen af armaturet med én hånd sørger for effektiv brug af vandet ved køkkenvasken. Den optimerede brusestråle forbruger i gennemsnit kun 3,5 l/min uden indskrænket effekt og yder dermed et bidrag til bevidst brug af drikkevandet. 
  • En modificeret indsats i tuden bevirker, at vandet sprøjter mindre. Det er ensbetydende med mindre vedligeholdelse ved fuld power.
Køkkenkomfort: hansgrohe armaturlinjer med 2-Spray Select.
Forbedret funktionalitet og mere tilfredse kunder: hansgrohe udvider sortimentet og udstyrer to af de kendte køkkenarmaturlinjer med 2-Spray Select.