/
Video om Smart Home

Smart Living by hansgrohe: Digitale produkter for mere velvære & sikkerhed

RainTunes og Pontos: To nye produkter, der gør badet mere sanseligt, hjemmet mere sikkert og vores kunder mere tilfredse. hansgrohe kalder dette segment med mærkets samlede innovationspower for "Smart Living". I videoen følger du den kreative udvikling af de digitale produkter, og du ser, hvor enkelt det er at styre dem i hjemmet via en smartphone.

Sanselige brusebade, selvstændig styring af vandet og mere sikkerhed, når du er på ferie – i videoen kan du se, hvorfor der er så meget potentiale i Smart Living til industri, håndværk og privatkunder.

Smart Living: Lad os hilse fremtiden i fællesskab! Sådan skaber Hansgrohe produktverdenen af i morgen

Hvilke produkter vil vores kunder elske mest? Hvordan bliver vi endnu mere bæredygtige? Hvilke vækstchancer opstår der for hansgrohe og mærkets fagpartnere? Fremtiden er fuld af spørgsmål. Hansgrohe InnoLab er et eksperimentarie i Schwarzwald, hvor produktudviklerne leger sig frem til svar, og hvor nye temaer behandles under ideelle forhold. I den kreative start-up-atmosfære arbejder et stærkt medarbejderteam på at skabe fremtidens produktudbud.

Steffen Erath, innovationsmanager hos Hansgrohe.
Steffen Erath, Head of Innovation, fører dig i videoen gennem det kreative centrum, hvor de digitale produkter fra hansgrohe udvikles.

Kast et blik bag kulisserne på stedet for den moderne produktudvikling

Sammen med eksperter, højere læreanstalter og unge virksomheder samler InnoLab digital knowhow og udvikler produkter, der danner intelligente netværk i kundernes hjem. I videoen guider Steffen Erath dig gennem det kreative centrum og præsenterer de innovative arbejdsmetoder. "Den digitale sektor," siger Erath, "kræver nytænkning. Vi forlader de gammelkendte ruter og går trinvist frem med nyudviklinger – eller bevæger os i små spurter. Man bliver nødt til at forelske sig i problemet – ikke i løsningen."

Betjeningen og styringen af "de nye digitale produkter"

Aktivér brusebadet med smartphonen, dyk ind i individuelle wellness-verdener hver dag med lys, lyd, video og duft. Så sanseligt er fremtidens bad. Det er legende let at betjene den digitale brusestyring RainTunes: Download hansgrohe-appen til din smartphone, vælg et program afhængig af din stemning eller brusetidspunktet, og indlæs det direkte i brusebadet. I videoen viser Markus Armbruster, hvordan det opkvikkende scenarie "God morgen" vækker dig under bruseren. Bruserne og stråletyperne skifter automatisk, temperaturen og lyseffekterne ændrer sig – og det er ikke nødvendigt at røre en finger. Med ledsagende video og lyd indhylles du komplet i vandverdenen. hansgrohe kalder det et multisensorisk brusebad. 

hansgrohe RainTunes er planlagt til lancering i Danmark i 2022.
 

Markus Armbruster, Vice President Digital hos Hansgrohe.
Markus Armbruster, Vice President Digital hos Hansgrohe, viser i videoen, hvordan du kan styre brusebadet via din smartphone og beskytte hjemmet mod lækager.

Styr vandet med din smartphone, og nyd sikkerheden – også når du er på farten 

En anden digital innovation er vandstyringssystemet Pontos; et gennemtænkt sikkerhedsprodukt, der beskytter mod alle former for vandskader. Du modtager alarmer og beskeder på din smartphone, hvis noget går galt i hjemmets vandforsyning. Det er muligt at styre vandforsyningen og luftfugtigheden på en smart måde, uanset hvor du befinder dig. For mere kvalitet og sikkerhed i hjemmet.